Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Norae píše:
@hartiepa prirovnavat nekoho, kdo nechce na jedno vysetreni, k rodicum vlcich deti, je teda pekne mimo, holka, ty mas dost.
Psala jsem, ze byli o neco vyhranenejsi. Oni to urcite taky mysleli dobre a zduvodnili si to.
@Blanch89 píše:
@Norae to byl jen přece jen názor a nepadlo přirovnání k tobe.
@hartiepa jak půjdeš na ten test, tak se neděs, když ti bude divně. já na tom byla před pár lety a ta vysoká dávka nebyla nic moc ale ať žije slinivka, ta to zvládla. já jsem podědíla nějaké oblečení na léto, tak bych chtěla ať už je krásně. v hm mají super věci. v šopinu mi paní řekla, že těhotenské mají na karolině.
můžu se holky zeptat kolik už jste přibraly? mám nahoře 2,5kg ale myslím, že to teď vy5ítne
Ja na ogtt byla uz dvakrat - tehotna i netehotna, tak vim, ale diky za dobry umysl ![]()
Nesnasim Karolinu, stehovali to tam kdyz jsem byla tehotna.
@Norae píše:
@Blanch89 to nebylo prirovnani, to bylo vedome osocovani@laurela to byl pred par lety takovy pripad v praze, rodoce meli doma dva kluky, nebyli ockovani, nikdy nebyli u pediatra, narodily se doma a nebyly zapsane v matrice, nemely hracky, nechodily vubec ven, pomalu nikdo nevedel ze existuji.
Nauc se cist. Osocila jsem te, ze vedome podcenujes rizika nelecene tehotenske cukrovky. Je to ale tvuj problem. Dale jsem zminila, ze ti dva posuci z Vinohrad byli uz jenom o neco vyhranenejsi. Pokud chces hlasat kontroverzni nazory nemela bys byt vztahovacna ![]()
@Blanch89 tak to mas tak zhruba stejne bricho jak já, bych řekla… ![]()
@Blanch89 taky Ti furt všichni říkají, že más malé břísko? já byla dnes v práci a vsichni kolegové na me, že na me neni nic videt.to me šve ty kecy ![]()
@hartiepa ja zadnou kontroverzi hlasat nechci
na reakce typu „nauc se cist“ jsem uz zvykla ![]()
@laurela mě holky vidí každý den v práci takže slyším naopak že už se zakulacuju. už tě dlouho neviděli a nesmís to tak brát. taky jsme kolegyni na rizikovém říkaly pokaždé, co přišla, že má malé bříško a kde nic tu nic. až teprve v 8 už je „velká“
taky nás to čeká.
už to nereste. každý má na věc jiný názor. někdo lepší někdo horší a čí je ten lepší si necháme pro sebe ![]()
@laurela zatím ano. na screeníngu, to tam měli krásné, ale uvidíme až po prohlídce. chtěla bych tam zajít juknout, ale nevím kdy. zda v květnu není brzo. co ty? vítkovice že
@Blanch89 jj, ja stopro vítky, a minulý týden v pondelí jsem byla na jedne prednášce o porodu a tam jsem se utvrdila ve vítkách…(bylo tam 6 maminek z toho jedna z vitek, dve z poruby a tři z fifejd a ani jedna fifky nedoporucila…)ale jako porod jim samozejme dopadl dobre vsem at to bylo kdekoliv.
@laurela a jaká byla přednáška? byla ti k něčemu nebo hodně věci si věděla? názorů je mnoho. nejlepší si udělat vlastní. všechno má své pro a proti, jak už to u všeho chodí. já jak to vidím tak žádný kurzík nezvládnu, tak ti tiše závidím
klid snad budu mít až v červenci
@Blanch89 bylo to fajn, bylo to sest maminek kratce po porodu v rozmezi cca 3 mesice po porodu až 1,5 roku…a každá naprosto neco jineho…na to se pripravit proste nedá, já jsem byla u porodu na fakultce se svoji prítelkyní a taky uplne neco jineho…takže si myslím, ze se az takova hruza nestane kdyz nebudes chodit…urcite nejsi jediná ![]()
Budte rady za mala briska. U me zase vsichni padaji do mdlob pri zjisteni, ze „se to narodi“ az v srpnu
Ono tahat ten batoh na brise neni nic moc… Vsak si jeste povime ![]()
@hartiepa ahojky, mám na tebe dotaz. předpokládám, když bydlíš na prajzké jako já, že máte domeček. chci se zeptat, zda si používala dětskou chůvičku? uvažuji o ní, ale nevím jakou. tak jestli si měla, zda by si mi nemohla poradit. děkuji.
všem přeju krásný den ![]()
@Blanch89 chuvicku jsem pouzivala hlavne loni. Kdyz prcek usnul v aute nebo kdyz usnul na prochazce v kocarku, tak jsem ho nechala dospat. Mam avent cca za 1500,–. Kouknu doma na podrobnejsi info.