Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@laurela jeste nevim ani zda pujdu do vitkovic ci na fifejdy
Ahoj holky dnesní echo srdce v pořádku…konečně vím pohlaví
čekáme holčičku
bude to Sonička.
Ahojky, tak dneska jsem byla na velkém utz. Moc jsme si to užili. Malá váží 360g, pořád se vrtěla, viděli jsme jak si tam cucá plodovku a hlavně zdravá. ![]()
@laurela tak moc gratuluju. ses nemohla už dočkat že? ![]()
vidím, že tady ve skupině máme jen jednoho nebo dva kluky jinak samé baby ![]()
@hartiepa ted se jmeno Soňa vubec nedavá, je více v mode Sofie
aleto me moc nebere. i když manžel ji chtěl.
@Baby1987 ahojky, taky premyslim zda do vitkovek nebo fifejdy ve vytkovkach jsem byla i na 3d a pak na prohlidce saslu a odd. Sestinedeli, jeste musim na fifejdy… Vubec nevim…nejsem s ostravy, ale s frydku, a tam se mi rodit nechce…
Holky mam dotaz. Moznabudete vedet vice nez ja. Jak je to s vypoctem materske? Zapocitava posledni pracovni rok? Pokud ano, jak je to s temi maminkami, ktere jsou na nemocenske? Dekuji moc ![]()
@Blanch89 vím, moje mamka je mzdová účetní, to bylo první co mě zajmalo, nemocenksa Ti to nesníží, bere se rok zpet, ale nemocenska se nepočíta, takže prumer mas jen z tech odpracovaných dni za ten rok,
Holky doba na nemocenske, je jako vyloucena doba
. Takze to bude snad pekne 70% s hrube mzdy ![]()
Jsem se vcam tu vloupala:-) jsem v jine skupine, ale vetsina holek je od prahy, a tak mi tam neco chyby… Doufam, ze vam to neva
. Ja mam vybrane jmeno Adelka zatim, bo jeste pred mesicem to byla Marketka… Se nemuzu nejak rozhodnout a nebo se nezhodnem s manzelem…
@laurela dekuju moc. To jsem rada, ze to tak je.
@lenula29 ja myskim, ze to nikomu nevadi. Ve kterem si tydnu? Jeste mate casu na rozmyslenou