TP srpen 2014 Ostrava

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2578
30.4.14 12:00

@Norae too je co rektální rourka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
30.4.14 12:02

Takže na te cukrovce mi berou dohromady 3krat krev??? ojéjé…já jsem trochu posrana. @Blanch89 kompresní podkolenky? to zni dobre, to těhule muzou nosit bez omezení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
30.4.14 12:28

@laurela mi braly krev 2*na zacatku a pak az po 2h po vypiti.kde jdes na ten cukr? ja uz kdysi byla na tenhle test ve vitkovicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
30.4.14 13:03

@Baby1987 já jdu do mephacentra do Poruby na opavskou, poslala me tam doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
30.4.14 13:10

Jo vim kde je mepha me prave dr poslal na polikliniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
30.4.14 13:32

@laurela no to je takova tenouka trubicka, pomaha to mimcu jak si nemuze prdnout ;)

• Citovat
  • Upravit
2578
30.4.14 14:22

@Norae aha…jejda…tak to vubec neznám, ale každý den něco objevuju, minulý týden jsem koupila zavnovačku do autosedačky od emitexu…výborná vec, budu to jako používat místo normalní zavinovačky…hodne mamin mi to doporučilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
30.4.14 15:20

@laurela moje doktorka mi doporučila spíše stehenní, ale ty se s takovou kompresi nedělají. zůstala jsem u těch, protože bez nich bych se do bot po práci nevešla. ta komprese tam není tak silná jak u těch speciálních co píšou lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
30.4.14 15:23

@Norae nepouzila. Je to dost krajni reseni, protoze si miminko muze zvyknout a priste ee bez trubicky nevykaka.

@laurela v Mephacentru je to super. Maji tam bokem mistnost s gaucem, takze nesedis v cekarne :palec: A daji ti do te glukozy citronku, tak se to lip pije. Odber 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
30.4.14 15:40

@Norae znas ten vtip, jak lezi muz a zena v posteli? Zena se diva na muze a premysli - na co asi mysli? Urcite si vsiml, ze jsem pribrala 2 kg, uz se mu nelibim. Miluje me jeste? Proc se tak diva? Chce se rozejit? Urcite ma nekoho jineho!… Muz zira na strop a premysli - na strope je moucha. Jak to dela ze nespadne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sama znas sveho partnera. Jak jinak proziva tvoje tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
30.4.14 15:50

@hartiepa tak aspon nejaka pozitivní zpráva :-) na gauči se aspon vyvalím..hrozne me u sezení bolí žebra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
30.4.14 22:58

@hartiepa no jak.. jako chlap.. nejdriv to byl mimozemstan, ted cernobily flek na utz :mrgreen: jako bricho obcas pohladi i da pusu, to zas jo, ale obcas jsou jeho reakce takove, ze mam pocit ze je mu to jedno nebo ho tema tehotenstvi vylozene obtezuje..

@laurela zavinovacku znam :) ja zatim zavinovacku nebo neco takoveho kupovat nebudu, nektere deti zavinovani rady nemaji.. zatim mam takovou hrozne prijemnou bavlnenou decku a koupim jeste nejakoi fleecovou do kocarku a pal se uvidi.. ono taky zalezi jake bude pocasi.. znama z emimina co zije na jihu francie, ma mesicni holcicku a ta je porad akorat v plence, a ta znama taky chodi po doma naha a porad praktikuji skin to skin :)

• Citovat
  • Upravit
Norae
30.4.14 23:01

Jo a holky, dneska jsem byla na kontrole, malej ma uz nejakejch 700 g, a co tak ctu tak prumer je 500, zacinam se fakt bat, ze bude po manzelovi a bude mit pres 4 kg :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2578
1.5.14 07:00

@Norae me doktorka nikdy neřekne kolik Mimi váží…tak já vůbec nemam přehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
1.5.14 15:13
@laurela píše:
@Norae me doktorka nikdy neřekne kolik Mimi váží…tak já vůbec nemam přehled.

Tak se ji na vsechno ptej. Odpovedet ti urcite odpovi. Ja mela takovou svoji pediatricku - zeptala se na priznaky, napsala recept a nazdar. Jestli mam chripku nebo choleru uz se neobtezovala mi sdelit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová