Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blanch89 jsem 25tt
. Zitra zacinam asi 26 dle posledni ms
. No ale chtela bych mit jasno, jeste se chci podivat do tech fifejt, nevim kde to bude lepsi
. A chodite nekdo na ty predporodni kurzy?
@lenula29 já si chci ted nekdy volat do vitkovic na predporodní kurz, pa pres leto je nedelají.
@lenula29 ja osobne jsem rodila poprve na Fifejdach a pujdu tam zase. Za me spokojenost.
Holky, tak od zítřka pravděpodobně nastupuju na nemocenskou. dejte mi nějaké tipy jak vrátíte teď čas.
vůbec nemám představu, co budu dělat. jen mám jasno, že začnu chodit do knihovny a plavat ![]()
@Blanch89 supeer!!! mužes chodit semnou na tehu cvičení…na tehu plavaní(ale tam ted chodit nebudu)…a dneska jsem se prihlasila na predporodní kurz, do vítek, začína 14.5. nechces se pridat?? je to každou stredu 6 týdnu po sobe…v 9.30. tady je tel:595 633 509, sestra mi vsechno vysvetlila. o prázdninách to nedelají, tak proto tak brzy.
@laurela kam chodis plavat? No ja bazen vidim az tak za 2 tydny protoze jsem skoncila doma na antibiotich. Nemocnici sis uz byla prohlednout, jako porodnici?
@laurela no ja jeste nebudu doma:-) chodim poraddo prace… A na bazen nemuzu, porad me trapi kvasinky.. Co je to trochu vylecim, mam to znova… Tak nevim… Ty uz nechodis do prace?
@Blanch89 snad to neni nic vazneho. Odpocivej, chystej veci pro miminko a uzivej veci, ktere s miminkem nepujdou ![]()
@hartiepa taky doufam, uvedumuju si, ze nejsem sama a musim se stavet k tomu zodpovedneji. Ted jeste bude uz jen krasnejsi pocasi, tak si to dokazu predstavit. Zahradka, birelek… ![]()
@lenula29 kdepak pracujes?
@lenula29 já jsem doma asi od 11 tt, šla jsem na rizikovku, v práci stres, přesčasy..atd…sice vse zaplacene a proplacené, ale radeji jsem chtela byt vklidu.
@Blanch89 porodnici si prohlídnu v rámci predporodního kurzu, nechces se fakt prihlasit? chodim na tehu plavaní do vitkovicke nemocnice
@laurela já na to kouknu a uvidím. teď když mám čas proč ne. kolik dávás za to plavání?