TP srpen 2014 Ostrava

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4986
29.4.14 15:59

@laurela bile pampersky jsem dneska zahlidla v akci v Kauflandu.

Jen pro predstavu, Lukasek mel vel. 50 asi 14 dni a pak zhruba co mrsic, tak velikost cca do trictvrte roka a od te doby uz roste hodne pomalu a zvladl asi dve cisla. Kazde dite roste samozrejme jinak.

Na opruzeniny je za me nejlepsi sudocream, ale mala miminka jen tak horsi opruzeniny nemaji.

@Norae doporucuje se koupat jen ve vode, nejlepe ob den, a mazat olejem. Ja treba pouzivala Hipp a spokojenost, ale maze se i treba olivovym olejem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
29.4.14 16:34

@hartiepa jo, to vim, ze se nema koupat casto. O tom olivovem oleji jsem uz taky cetla ale mi osobne dost smrdi (akcoli ho pouzivam do jidla casto) a nejak si nedokazu predstavit jak mu tim namazu tvar. Asi koupim i detsky olej i nejaky ten krem a budu pouzivat podle potreby. Kdyby mu to nesedelo, tak si to budu pouzivat ja :mrgreen:
No a co pudr? Ja si pamatuju jak se kdysi pouzival hodne, jeste si pamatuju jak byl bracha miminko, proste vsude byl pudr a vsechno nim vonelo. A dneska mi prijde, ze to nikdo nepouziva.

• Citovat
  • Upravit
1467
29.4.14 19:56

@laurela ahojky, ten kurz asi prdim, ale premyslim hodne nad tim bazenem.
Pepco je super, koupila jsem si kdysi i trika pro sebe a vyborne. Na mimi bazarku jsem taky byla a da se tam sehnat par peknych kousku. Obleceni uz ale kupovat nebudu, protoze mam doma uz tolik veci, ze si myslim ze to ani nevynosi. Mamka me zasobila krasnymi sadami s krajkama, takze do porodnice a k navstevam k mudr mame.
No pleny uz jsem taky koupila, dve baleni v akci.
Holky uz budete pomalu prat? Ja co vyklidim chlapovi skrin s bebechama, kde bude mit mala veci, tak uz budu prat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
29.4.14 20:00

@Norae ja uz mam nejakou kosmetiku, vesmes klorane bebe a vzala jsem si taky jedno baleni pudru a vyzkousim.

Jeste mama na vas holky dotaz. Nestalo se vam, ze by uz se vam z prsou tlacila tekutina. Cetla jsem, ze uz prsa jsou aktivni a muze se tvorit nejake pred mleko, ale neni brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
29.4.14 20:01

@Blanch89 no ja si udelala seznam podle ruznych seznamu co jsem nasla na netu, jen ty nejnutnejsi veci, takze tech oblecku moc nemam, jeste chci poridit nejake overalky, jak najdu zas nejakou akci.. no a prat budu, az bude hotova komoda, coz tusim ze bude az nekdy v lete
No s tou tekutinou, ja to nemam, ale jak si tak obcas ctu na netu v jakem jsem tydnu a co se ted asi zhruba deje, tak o te tekutine tam pisou snad uz od 15tt :) docela by me zajimalo, jestli to ma vliv na nasledke kojeni, jakoze je to kojeni lepsi pak..

• Citovat
  • Upravit
2578
29.4.14 20:03

@Blanch89 já zatím neperu, my se jeste budem stehovat do nového, tak až tam, takže já to vidím, až tak na červenec.
s tím kurzem- je to škoda, ale je to tvoje věc. já jsem s plaváním skocila, po navsteve bohumískeho bazenu jsem dostala zanet a vyfasovala čípky, tak už to riskovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
29.4.14 20:06

@Blanch89 kolik jsi pribrala, já mam dneska ze sebe uplnou depku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
29.4.14 20:17

@laurela ja mam nahore necelych 5kg. Nekdy mam 4, nekdy 5. Jak to ze mas depku? Ja mela pred dvema tydny depku z toho co bude. Byla jsem litostiva, jestli je vse jak ma byt, zda se to melo stat, tesi se partner… same otazky, ale preslo to. Ten zanet ti nepreju, musi to byt neprijemne. Kam se budete stehovat? Do vetsiho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
29.4.14 20:18

@Norae me zasobily kamaradky a z rodiny :mrgreen: uz jsem se nechala slyset, ze uz zadne obleceni nechci. Do roku mame co nosit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
29.4.14 20:31

@Blanch89 jo, to mi taky par lidi dalo, ale to byly takove hadry, ze bych to prckovi fakt neoblikla.. a tak apson jak bude malinky, tak at ma nove.. pak ty vetsi veci, jak uz bude chodit ven, tak klidne at jsou starsi..

@laurela ja nemam doma vahu, takze pohoda :mrgreen: ale naposledy co jsem se vazila, jsem mela jen o 1 kg vic nez pred otehotenenim, protoze jsem asi 3-4 kg zhubla kdyz jsem tri mesice blila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1467
29.4.14 20:37

@Norae tak to ja jsem dostala opravdu krasne a same znackove obleceni. Stejne 70% toho mimis nevynosi. Jak rikam na ven, navstevy, lekare me zasobila novym mati a doma na doblinkani ten zbytek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
29.4.14 20:43

@Blanch89 @Norae no holky tak já mam nahore už 12 kg…mamporád chlad, a jim sladke… :zed: :zed:
stehujem se do hrabove, ted bydlíme sice nabaraku, ale tento kam se budem sthovat staví manzel celý sam vlastníma rukama…sice to trva, ale koupil si bagr, ma jednoho pomocníka a je spokojený :)chce se realizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
29.4.14 20:52

@laurela tak to je krasny a sikovny manzel :palec: tak mas 12kg nahore, pokud mas dobry metabolismis po porodu to oujde dolu samo. U me to je horsi, ja se hlidam i ted, protoze to pujde tezko potom dolu. Miminku chutna, tak jen mu doprej! a mas to jen v brisku nebo si pribrala i zadecku a stehnech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
29.4.14 23:26

Holky, me ted dostal chlap…
Takhle si lezim a rikam mu, ze malej ma uz skoro 30 cm ted.. a on na to znechucene rekl „fuj“. Jsem se zarazila a ptam se coze? A on no fuj, fujky.. a ja nevedela co na to rict.. a pak to zakecal..
Nechapu…
On se vubec posledni dobou chova divne, ze si zacinam rikat, jestli na to dite nakonec jeste nezustanu sama..

• Citovat
  • Upravit
4986
30.4.14 08:31

@Norae jsou i jine druhy oleju. Ale jak rikam, koupis olejik i z rad detske kosmetiky. Obecne se rika cim mene kosmetiky na novorozenata, tim lepe. Pudr je obdoba kremu na zadecek, ja kdyz uz, tak obcas pouzivat baby aviril, ale krem v tube. Ono to nechava bily, jakoby pudrovy film.

@Blanch89 @Norae ty vytoky z prsou jsou v pohode. Na laktaci ale vliv vubec nemaji - bohuzel :-)

@laurela manzel je sikula :palec: Kdy se planujete stehovat?

@Norae chlapa kasli, buh vi na co myslel nebo co si predstavil ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová