Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@laurela ja myslela, ze se chodi automaticky na detske oddeleni do fno
jako ze tam automaticky zasilaji vsechny maminky. Pak musis dat foto z 3d
kolik te bude stat
@Blanch89 ne, objednaš se na to kam chceš ( spousta doktorů, na to ma vybavení, že nemusis ani nikam chodit). a to 3D je 15 minut video na usb + 3 fotky, stojí to 850.
@laurela ee, špatně jsme si rozuměly. měla jsem na mysli to echo srdce
co ty a pohyby?
@Blanch89 jo pohyby už konečně mám, jako žádné velké pecky to nejsou ale cítím to…:-) jo a v těch vitkovicich jeste nabízejí 3Djen s jednou fotečkou a to je za 250 kč
@laurela tak to jsme na tom stejne a mozna vice citis, mas prece jenom termin drive. Ty nase deti se moc k tomu nemaji ![]()
Tak echo plodu máme za sebou
pohlaví zase potvrzeno a srdíčko na první pohled zdravé.
Ahoj holky, občas sem kouknu
, taky jsem z Ostravy /resp. teď už z okolí Ostravy
/..termín mám 25.8…
chtěla jsem se zeptat, jestli už některá jste byly na cukrovce a ve kterém týdnu nejdříve vás dr. poslal???
Jinak já mám nahoře 1,5kila a čekám třetí… bříško mám teprve teď asi tak týden a půl, do té doby to nešlo vidět, ani mé děti to netušily
– ale fakt, že u mne se to má kde schovat ![]()
Tak uz jsme po 3D a zas byla i kdyz ne 100% potvrzena holcicka a selfi na cukr jdu 28.4.to budu asi 24a neco
@Selfi gratuluji
na cukrovku ještě mě doktorka neposlala. v pátek mám poradnu, takže si myslím, že mi dá žádanku až teď. Mám papír, co mi lékařka vyjela na začátku těhu, jaké vyšetření a který týden budou probíhat a to tam mám 22.-24.tt. Tak to si moc nepřibrala, to musíš být hodně štíhlá. Já mám nahoře už 3kg a pupek už taky neschovám, jen ve volném oblečení
@Baby1987 tak ta je krásná. kde si byla na utz? i skoro žádné kilo nahoře… ![]()
@Blanch89 já mam deset kilo nahoře
holky jak to děláte??? @Baby1987 fotka super…taky se ve čtvrtek pochlubím ![]()
Jinak holky dneska jsem koupila kočárek
ale odvezla jsem ho ke švagrovi i když nejsem pověrčivá, ale manžel byl klidnejší.:-)