Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@laurela malá mrška
. tak snad na tom echu. já sice jsem zdravotník, ale v tomto používám zdravý selský rozum. pokud se nevystavujes škodlivinam každý den, nic se neděje. ohledně připalenych věci, když to není černé a moc toho, tak taky. každý den jíme ovoce a zeleninu a nikdy to důkladně neumyjeme. kdo to myje jarem tak to je jak z bláta do louže. v ostravě je tolik svinstva a všechno to dýcháme. já bych to neřešila
@Blanch89 to nebylo prirovnani, to bylo vedome osocovani ![]()
@laurela to byl pred par lety takovy pripad v praze, rodoce meli doma dva kluky, nebyli ockovani, nikdy nebyli u pediatra, narodily se doma a nebyly zapsane v matrice, nemely hracky, nechodily vubec ven, pomalu nikdo nevedel ze existuji.
@laurela ja zhubla 3 kg jak mi bylo blbe a ty 3 zpatky nabrala, takze zatim dobry ![]()
@Norae já jsem na sebe pekne nastvaná…ale co nadelam chute jsou chute
za cele těhu jsem zvracela dvakrat, jinak furt žravka…už zacínam být nějaká oplácaná.
@laurela dobre vypadas, porad stihla, jen vykukuje bricho
vsak kasli na chute, dej si co chces, hubnout budes pak ![]()
@Norae mě nejde ani tak o ty kila, ak spis o to, že nemam moc pružnou kuzu a mam strach, že popraskám… @Blanch89 používám Bioil, každý den…můžeš mi neco doporučit? nechci do porodu vypadat jak zebra:-)
@laurela bi-oil nikdy. má jen tupou reklamu. to bych raději zvolila olivový či kokosový olej. doufám, že přiložím fotku ale zatím technika má navíc. a krásné bříško ![]()
@laurela já to střídám. na začátku jsem měla bonelu, pak olej z eucerinu ale ten je mastný a teď mažu elancylem. je to individuální, i když se mažu strie se mi můžou udělat. dorucuji mazat mazat a mazat, ale ne vnitřně ![]()
@Blanch89 fakt??? a já myslela že Bioil je to nejlepsí, tak mam doma i kokosovy i olivový olej…tak ten Bioil dopatlám a už to kupovat nebudu, stejne je drahy jak prase!