TP srpen 2014 Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1116
25.4.14 16:07

To plavani je kdy a v kolik jde i samostatne bez kurzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
25.4.14 16:14

@hartiepa chci se tam jit podivat na fifejdy a uvidim, ted me zajima, je ve vitkovkach cerno? Nebo kde to vice hrozi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
25.4.14 16:16

@Blanch89 na cssz, ve frydku, takze pro me je to s prace do ostravy nerealne… Nez bych dojela busem…a doma budu az uprostred cervna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
25.4.14 16:21

@laurela ja uz ve vitkovkach byla na prohlidce, jak jserm byla na 3d :-). Tak jsme meli s manzelem malou soukromou prohlidku :-). Jeste bych do tech fifejt, ale jelikoz nejsem s ostravy a vlastne ani s frydku-protoze jserm se prestehovala asi pred 1 rokem a pul s bruntalu:-) vubec nevim, jaka je lepsi porodnice… Prej nej je poruba, ale to uz je daleko… Tak rozhoduju mezi vitkovkama a fifejdama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
26.4.14 07:55

@Baby1987 plavaní nema s kurzem nic společnho, zacína to 14.30 až 15.00 to cvičíš s fyzioterapeutkou, a ja chodímuž 30 min pred tím plavat. cena stale stejna a je to ve ctvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
26.4.14 07:56

@lenula29 jinak si myslím, že černo je v Ostravě obecně všude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
26.4.14 14:28

@laurela :palec: souhlasim. Mozna nejmene jich je ve fakultce, ale fifky a vitkovice jsou pro ne nejblize. Vitkovice jsou hned u jejich kolonie a fifky maji privoz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
26.4.14 19:46

@Blanch89 co ten kurz? budes se mnou chodit nebo na to prdís?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
27.4.14 15:27

Ahoj holky, jak se máte? dneska jsem byla na dětském bazárku načerné louce, a super!!! parádní kousky jsem ulovila…další je 1.6. kdyby jste chtěla nekterá jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
27.4.14 20:51

@laurela skodas, ze nejsem uz doma… A uz vlastne vsechny vite co cekate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
28.4.14 21:56

@laurela ja postupne nakupuju uz par mesicu, dycky jak vidim neco ve sleve tak to beru, takhle se mi podarilo koupit cepicku za 16 Kc, polodupačky za 40 v Tescu, a vsechno nove, takze pro me super :)

• Citovat
  • Upravit
4986
29.4.14 08:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
29.4.14 08:40

@Norae taky takovým zpusobem nakupuju, výborný obchod je PEPCO, mam z tama bodýcka za 29 kč, čepičku za 15 kč…atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
29.4.14 12:37

@laurela jj, v pepcu jsem taky neco koupila, sice ta kvalita je o neco horsi, ale myslim, ze u tech mensich rozmeru je to jedno.
V noci ted nejak moc nespim a tak brouzdam po netu co kde jak stoji a ty ceny fakt vyjdou asi nejlip v tom tescu. Jeste v lindexu jak maji 3 za 2, ale to jen tu basic kolekci. Samozrejme myslim za nove.
Taky docela zkoumam kosmetiku, ty znacky, nevim jestli se mi chce.do takovych tech nature a bio jako je treba weleda, kdyz i klasicka kosmetika tomu celkem odpovida, kvuli normam. Docela me zaujala. kosmetika z DM babylove sensitive, mozna pujdu do toho. Ale taky jsem cetla, ze mimco je nejlepsi myt jen ve vode a nicim nemazat, jen zadecek. Nj, ale my tady mame vodu dost chlorovanou, myslim, ze ho to bude.dost vysusovat, tak nevim jestli je lepsi olej nebo krem. A taky me zaujaly ty jejich rozlozitelne pleny. Protoze treba ty od kikko jsou dost drahe, dmko ma lepsi ceny… no uvidime. To vite, neni co delat tak brouzdam :)

• Citovat
  • Upravit
2578
29.4.14 12:49

@Norae kvalitu v Pepcu moc neřeším, ty mrňata z toho vyrostou v ramyci týdnu nebo mesícu, to se nestihne rozpadnout…kodmetiku bud používat nivea baby a johnsons…už mam neco nakoupene…na prcinu budu dávat nejakou rybilku nebo neco takoveho jak je bepanthen atd…a plenky nevím, ze začátku asi ty bile Pampers premium new born, a pak co bude v akci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová