Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@laurela dnes mám druhý termín, zítra jdu na ko, mudr říkal, že se nechává 10 dní přenášet…je čas, klíííd:o))))
@laurela no jo, ale ja bez toho vyzkouseni se toho bojim, a ted jsem dost nabrala, tak nevim jakou mam velikost…
@Aleyt ahojky, jak se vede?? stále 2 v 1? jak ti dopadla kontrola?
@laurela ahojka, ano stále 2 v 1…kontrola dopadla dobře, průtoky také, akorát se malé nechce ven, porodní cesty nejsou připravené a jak nevyleze do neděle jdu v pondělí na vyvolání…a jak se daří tobě…všechno v pořádku?
Pěkný den
![]()
@Aleyt tak snad se málá rozhodne jít sama
chodíš už na kontroly přímo do vítek nebo jeste ke svemu dr? a rodit tam teda budes? taky tam chci jit, tak doufám, že budes mit jen pozitivní vzpomínky. Jinak u mě dobrý, jsem 15 tt, a bříško pořád žádné…příští týden mam kontrolu, pamatujes si ve kterem týdnu Ti řekli pohlaví??
Ahoj, pridam se k vam… TP mam 14.8. s kym se potkam na Fifejdach? ![]()
@laurela jojo, druhe. Uvidim koho potkam, poprve jsem rodila o 14 dni driv.
@laurela Chodím už na fakultku, co 3 dny, na monitory. To už se potom při přenášení musí. A rodit budu taky tam.
Pohlaví jsem se dozvěděla ve 24 tt, poněvadž malá nechtěla ukázat co skrývá mezi nožkama a pořád se otáčela…
![]()
@Aleyt aha, tak to nevím proc jsem si myslela, že Vítkovice
, na fakultce to bude ok, byla jsem ta u porodu s kamaradkou, trvalo to sice 15 hodin (po dvou dnech vyvolávaní) ale personál skvělý!!)
@Aleyt co naděláš…třeba se malá do neděle rozhoupe
je teprve čtvrtek, jsou na to nějaké domácí figly ne??:-)
jako třeba sex a já nevím co ještě ![]()