TP srpen 2014 Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
7.3.14 09:07

Taky gratuluji k holčičce je nádherná - podle fotečky má máminčiny oči :kytka: je krásná, jsem ráda, že jste to zvládly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
7.3.14 15:46

@Aleyt nádherná beruška maličká. Moc gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: Jak se vůbec jmenuje?

A co vy ostatní, to nás tady asi moc nediskutuje, co? :mrgreen: Já jdu za týden na kontrolu a snad už bychom měli vědět jestli bude holčička nebo chlapeček. Jupíí. Hrozně se to poslední dobou táhne a já jsem víc a víc nedočkavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
7.3.14 18:05

@laurela děkuju…v porodnici božííí…nakonec malá vylezla sama…a už jsme v pořádku doma…jsem do ní úplně blázen

• Citovat
  • Upravit
Aleyt
7.3.14 18:06

@hartiepa Emma… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Aleyt
7.3.14 18:06

@Adélka01 Děkuju…moc :mavam: :*

• Citovat
  • Upravit
Aleyt
7.3.14 18:12

@laurela Porod byl náročný a komplikovaný, ale stálo to za to…za 12 hod byla malá venku…nene…bez vyvolávání, rozhodla se o den dříve a sama… :lol:

• Citovat
  • Upravit
1467
7.3.14 20:20

@hartiepa no moc nás tu místních není. taky jsem zvědavá, co to bude. Doufám, že nebude spát zády jako minule :hug: já jdu až za dva týdny a připadá mi to jako věčnost
co bříška, rostou? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
7.3.14 20:23

@Aleyt Moc gratuluji :srdce: :srdce: :srdce: ať vám dělá jen samou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
8.3.14 07:42

@Aleyt tak to jsem ráda, že z toho nemáš nějaké trauma :-) a že to šlo tak jak mělo :-) uplně závidím…a jaké jsou první dny s miminkem?? pořád spinká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
8.3.14 07:43

@Blanch89 ahojky, ty už ses tu dlouho neukázala?? jak postupuje těhotenství?? vše ok? jinak já jsem 16 tt a břísko žádné nemam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
8.3.14 07:45

@hartiepa já jsem byla ted vse stredu vporadne v 16 tt, nic mi nerekli…objednali me az za mesic ve 20 tt…a že mi pohlaví mi asi nereknou…tak jsem byla zklamana a objednala jsem se na 3D do vítkovicke nemocnice…ve kterém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
8.3.14 09:01

@laurela ale ani nemluv. hodně práce a hlavně starosti :,( bříško taky nic moc, spíše takové nafouknuti. a co váha? přítel mě terorizuje kvůli váze. přibrala jsem ani necelé kilo.
na ten 3d ses objednala sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
8.3.14 09:10

@Blanch89 já mám nahoře 5 kg :-) a na ten 3D jsem se objednala sama, zavolala jsem si do víkocké nemocnice, že moje doktrka mi nechce rict pohlaví atd…tak mě hned objednali, na tom 3D se prý nepletou…už bych chtela neco nakupovat…:-( ale jdu tam až v dubnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
8.3.14 09:45

@laurela je tam taková čekací doba? a jaký důvod má tvoje lékařka? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
8.3.14 09:49

@Blanch89 u mojí Dr je to sto let za opicema…už nekolikrat jsem přemýšlela, že změním Dr, ale těhulu nikdo brat nechce, takže po porodu změním Dr.
a v dubnu jdu protože ve 20 tt je ten 3D nejvhodnejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová