Poradna duly
Jana Čurdová
@myfairlady dekuju
jsem na to stejne, nemám moc na nic chuť, jim spis odpoledne, dopoledne do sebe nedostanu nic, to bych hned zvracela ![]()
Tak holky, me bylo dnes divne. Prsa uz se odmlcela, ale cely den me tlaci bricho a je mi tak nejak tezko. Fuj… jak jste na tom vy?
Doufam hlavne, ze se vsem dari ![]()
@Pindulina85 s tim brichem mam stejny problem. Navic jak cekam druhe mi vecer strasne vyleze vcera jsem se az lekla jaky uz mam pupek vecer
prsa moc taky necitim.
Tak mě prsa bolí celkem dost, ale to jsem měla i u prvního. A dnes poprvé jsem měla návaly, ale ustála jsem to
měla bych být podle poslední ms 5+2
jinak mě břicho zůstalo po prvním, takže nemůžu soudit
jl
@Andy00 i ja cekam druhe a vecer taky vypadam vselijak. Navic pokud lezim na zadech, mam na jedne strane takovy hrbol ![]()
@X.lucinka jo to me taky zustalo ale ted vecer je fakt obri. To zas budu jak slonisko
@X.lucinka ja dnes 5+5 a priznaky se spousteji
kolik je prvnimu diteti?
@Pindulina85
Dva a třičtvrtě
taky budu obřík, s Matym jsem přibrala 22 kg ![]()
@X.lucinka ja 18kg a bricho mela fakt velke merim 159cm takze se vse vyvalilo ven do bricha a ted to bude urco to same
@X.lucinka ja taky pribrala 22kg a to jsem rodila jeste o mesic driv. Mam dvouleteho Mikulaska. Ale rok jsem ho kojila a vse slo dolu, dokonce az moc. Kdyz jsem rodila, mela jsem 77kg, na svych 55 jsem se dostala asi po 3 mesicich. Ovsem po roce kojeni az na 49kg, tak jsem zacala odstavovat. By me vycuc snad uplne
Ahoj holky, můžu se také přidat? Jsem po 2 revizích, poprvé 7/15 pro spontánní potrat v 7tt, a podruhé 10/15 čekali jsme dvojčátka, jednalo se však o zamlklé těhotenství v 9tt. Pak následovalo dlouhé kolo všech možných vyšetření a my měli snažení zakázané. V květnu 2016 nám konečně dovolili otěhotnět a ono to nešlo. A až teď
Poslední menstruaci jsem měla 23.11.2016, ovulaci 6.12.2016. Hned 10 dní po ovulaci jsem si už dělala test a byl tam slabý duch, šla jsem na odběr hcg a už tam bylo 23. O 3 dny později bylo hcg 217. Mudr. mi nasadil Utrogestan 2-2-2 a mezi svátky mě poslal ještě 2krát na hcg. a to bylo 28.12. 6600 a 2.1. 20227. 3.1. jsem šla na UZ (byla jsem 6+5) a už bylo vidět srdíčko. Vzhledem k tomu, co jsem prodělala mě můj MUdr. opravdu hlídá, za týden si mě pozval na další UZ. Tak se modlím, aby už bylo všechno vpořádku ![]()
@Ivetkaaaaaa1 tak to gratulace
a zjistili vam nejakou pricinu tech ZT?
@Pindulina85 děkuji
příčina nezjištěna, po všech stránkách jsme prý vpořádku, tak snad jo ![]()