Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kachnimama @Garza Tak vam budu holky verit a budu si uzivat to, ze mi nic neni… ikdyz je to pro me takovy zvlastni, vzdycky me bolely prsa, spatne mi bylo… ![]()
@rosieeee mně není vůbec nic není, ale vůbec nic
a doufám, že to tak i zůstane
@Prigionia
A tobjsi v kolikatem tt?:) me taky uplne presly priznaky😅a sem 4+3
No, ja jedu az 1.2.to svagrova slouzi, jinak je na materske. Zatim ordinujeme po telefonu
![]()
Pry to stouplo dobre, dalsi odber pristi ctvrtek. ![]()
@Evulinka24 mě dneska bolela bunda na hrudníku ráno cestou do školky ![]()
Holky co jdete brzy na gyndu. Mě bylo nabídnuto 31.1. a pak 3.2. Jenže 31.1. Jsem odmítla, jdeme s dcerou na imuno vyšetření, ale asi před tím zajdu na gyndu. To prdím 3.2. Je taaaak daleko a jít o 3 dny dřív
je to aspoň leden.
@Garza
Ja bych sla 31.1 ja bych to nevydrzela 😅 presne za 3 tydny jdu k gyng a odpocitavam to😅
Ahoj holky, můžu se přidat? Měla bych být v 5tt. a předpokládaný TP 11.9.2020.
Už jste všechny řekly protějškům, že čekáte zázrak? Já si to ve středu ráno potvrdila testem a večer, kdy jsem to chtěla na manžela vybalit, tak usnul jako špalek. Takže překvapení bude až dnes
. Jinak se jmenuju Monča a už máme s mužem dvě holčičky. I když mám dost strach z neznámého, přála bych si kluka. Ale i třetí holčička do party by byla bezva
.
@alohha no ja zjistila vcera xD a volala mamzelovi a rikam mu vis asi by sme meli prestehovat byt a on mi rika uz zas to srs jako tehotna nebo co
tak mu rikam no jako jo no a on tak si to namysli a ja to pak udelam
![]()