Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Evulinka24 akorát chlap si dělá srandu s dvojčatama, tak mu říkám, aby si nedělal srandu, že by na to mohl dojet ![]()
@rominka.berankova ahoj, ty Joo máš fakt pěkný testik u nás je čárka dost slabá minule jsem měla silnou hned jako ty a máme chlapecka
teď mi stoupá HCG pomaleji, ale může to být tím, že kojim
termín nám vychází stejný 9.9
teď hlavně aby vše bylo ok
už abych byla u doktora…
![]()
@Evulinka24 prý ze strany otce a vůbec jsem o tom nevěděla až do prosince. Ale zase kdo ví na kterou stranu. Kamarádka to nemá mít po kom a má dvojčata ![]()
Ahoj holky, jdu se k Vám přidat. Dnes 4+5
tak snad bude probíhat vše jak má
@Lenka 81 taky jeste kojim, a vubec nevim, jak to budu ukoncovat. V min.tehu jsem mela drazdivou delohu uz od 11.tt,tak to bych pak musela ukoncit. Ted mam 2 az 3 sluzby na pohotovosti a Kiky nechce ani odstrikane, ani umele, ani obyc, proste nic
,tak uvidime, jak to bude probihat.
Podle instrukci svagrove jsem byla znovu na krvi, na hcg, tak pak napisu vysledek.
Jinak já jdu k doktorovi 27.1., to bych měla být 7+3, a doma máme prcka narozeného v srpnu 2018 ![]()
@kachnimama držím palečky kočko, včera jsem tedy vlastně dneska testla znovu a čárka sílí, kojim dál a když vše klapne tak se budu řídit co řekne doktor. Napiš kolik máš to HCG neboj vše zvládnem můj maličký je také zavislacek na prsu tak to bude pak asi krušné pokud budu muset přestat kojit
hlavně aby tam prcek byl a bylo ![]()