Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Uplne mi vypadlo kdy se dava ten posahany prukaz pro „neschopne“ jak nekteri tehotne nazyvaji
![]()
Tak v robotě porobené. Mě vychází TP dle MS na 18.9. Já jdu snad jako poslední k Dr ![]()
@Tyna_matiss Krystof se mel narodit 13.9.a je 17.8.,a Zuza je ve 34.tt,ale i s tim, jsem do toho sla.
@Tyna_matiss asi jak budeš chtít, ne? Pokud myslíš nemocenskou. Já u malé zjistila 17.3.2014 že jsem těhotná a na PN jsem šla od 1.5.2014.
U Krystufka jsme zjistili tehu 29.12.2017,
30.12.jsem mela kontrolu u svagrove- chteli jsme stimulovat clostilbegytem, tak mi brala hcg a to bylo 17. 2.ledna jsem si brala v praci krev a to jsem mela 61,a od 4.1.jsem cerpala PN, to jsem byla 5+0,podle menstruace a 4+0 podle poceti. Delala jsem detske ordinaci a byl problem vyjit s dr a kolegyni, tak jsem se na to vyprdla.
Ted mam k rodicaku 2-3 sluzby do mesice na pohotovosti a to bych si rada ponechala, ale uvidim, jak mi bude.
Ahoj holky, dneska koncim s testovanim a jdu se k vam pridat. Jenoho maleho rostaka uz mame doma doma (18m) a ted snad k nemu pribude i dalsi. Na kontrolu jsem objednana 27.1. tak to bude dlouhe cekani. TP mi vychazi na 16.9. Uz ted se tesim az skonci prvni trimestr a ja to budu moct vsude rozhlasit. Jsem z toho porad v soku, o prvni mimi jsme se snazili cca 9 mesicu a tohle snad bylo na prvni dobrou. Jak vam je? Ja jen obcas citim bricho jak na MS a obcas me brisko zataha, jinak nic ![]()
Holky myslela sem tehu prukaz
to ja az do cervence jsem v praci pokud zdravi dovoli
Já tenkrát dostala těhotenský průkaz myslím už v 8. tt mám pocit ![]()
@Tyna_matiss u Natky kolem 12.tt,u Zuzky v 9.tt a u Krystufka v 8.tt a ted pokud bude vse ok.,tak ji dostanu toho 1.2.,coz uz bude taky 8.tt
@kachnimama tak sem zvedava jesi mi da hned toho 15.1 ro uz bych mela byt 5+1
@Iceberuska píše:
Ahoj holky, dneska koncim s testovanim a jdu se k vam pridat. Jenoho maleho rostaka uz mame doma doma (18m) a ted snad k nemu pribude i dalsi. Na kontrolu jsem objednana 27.1. tak to bude dlouhe cekani. TP mi vychazi na 16.9. Uz ted se tesim az skonci prvni trimestr a ja to budu moct vsude rozhlasit. Jsem z toho porad v soku, o prvni mimi jsme se snazili cca 9 mesicu a tohle snad bylo na prvni dobrou. Jak vam je? Ja jen obcas citim bricho jak na MS a obcas me brisko zataha, jinak nic
Tak to máme stejný TP i příznaky. Já taky zatím kromě tahání bříška nic jiného necítím.