TP září 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.1.20 12:17

Je tu některá z Vás, kdo jste měl v minulém těhotenství nějaký problém? Já se teď moc pozoruji a bojím se, i když bych neměla 😊… teď už bude vše v pořádku 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
10.1.20 16:28

@Zuzana.jaresova co máš na mysli za problém? Ja minule těhotenství bez problémů, jen max. hraniční množství plodové vody, a to těhotenství předtím skončilo v 11.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
10.1.20 17:33

@Zuzana.jaresova akorát časté tvrdnutí břicha a hraniční hodnoty v testu na těhotenskou cukrovku. Jo a bolesti při roztahování dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
10.1.20 18:08

@Zuzana.jaresova tezke astma, kvuli tomu mam indikaci k cisari, cukrovku v tehu na inzulinu, od 11.tydne tvrdnuti bricha, nevolnosti az do 24.tt,zanet zil, nakonec jsem si pichala nejen inzulin, ale i na, redeni. Ale Kiky za to stal :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
10.1.20 19:36

@Zuzana.jaresova Od 6. týdne na neschopence kvůli hematomu. Divné triple testy, takže odběr plodovky. Zhruba v půli streptokok nebo něco jiného a 10 dnů na antibiotikách a kapačkách v nemocnici. Zhruba od 25. týdne malá tlačila na spodek a chtěla ven. Doktor moc nepomohl spíš psychoval a podával rozporuplné informace :zed: :zed: :zed: 3 dny před termínem v nemocnici kvůli tlaku. Den po termínu vyvolávačka a 2 hodiny po zavedení tabletky akutní císař kvůli hypoxii… „Sranda“ od začátku až do konce, ale mám holčičku za odměnu :srdce: Zlatá, šikovná, veselá, pohodová (většinou). Věřím, že už jsem si všechno vyžrala a tohle těhu bude úplně na pohodu. S mojí novou doktorkou by to mohlo vyjít :) Právě, jak jsem byla pořád doma, tak jsem pořád něco četla, hledala a sledovala se… Teď s malou na to tolik času nebude a mám pocit, jak jsem říkala manželovi, že se párkrát vyspím a pojedeme rodit ani nebudu vědět, jak se to stalo :mrgreen: Nesleduj se a užívej si to těšení na mimouše :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.20 20:01

Já jsem měla zamlkle tehu před půl rokem, tak zda někdo nemel podobnou zkušenost.. mám teď strach porad každý den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
10.1.20 22:38

Ahoj, přidala bych se k vám:) Mám 2,5 holčičku. Teď jsem 6+2, TP asi 2.9. a už jsem byla na první kontrole a 28.1. jdu na další, když bude vše OK, už dostanu průkazku:) Snad to dopadne dobře všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.1.20 08:08

Krasnou sobotu vsem co planujete na vikend? Nějaký typ co varit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
11.1.20 09:20

@Zuzana.jaresova já jsem měla taky ZT, další těhotenství naprosto bez problémů a je z něj nyní 17-měsíční prcek :) ale tvůj strach naprosto chápu, bohužel recept na něj nemám, ale všechno bude tentokrát určitě v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
11.1.20 09:21

@Tyna_matiss já zrovna peču žloutkové věnečky, k obědu budou řízky a zítra francouzský brambory :lol: nemám totiž náladu tento víkend něco dlouze vyvařovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m22
48
11.1.20 10:08

Ahoooj holky! Tak se k vám přidávám! Čárku jsem objevila na silvestra, ve čtvrtek už jsem byla i doktora!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.20 10:09

@Prigionia určitě musí :four_leaf_clov :srdce: er: 🍀… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.20 10:10

@m22 i já 31.12.2019 na to přišla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
11.1.20 10:38

@m22
A jaky to bylo u doktora???:)a fotku utz mas???:) v kolikatem tt jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
11.1.20 13:29

@Zuzana.jaresova
Ahoj, ja teda zamkle nemela, ale od stredy mam pozitivni tt a ted posledni cykly trvaly cca 34 dni - muj 34DC je zitra, takze ti rozumim. Taky mam strach a jen se modlim, aby to bylo vsechno v poradku♥️️♥️️ Dokonce jsem dneska i spatne spala. Ale rano tt pozitivni a bazalni teplota stale 37 tak snad🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí