Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je tu některá z Vás, kdo jste měl v minulém těhotenství nějaký problém? Já se teď moc pozoruji a bojím se, i když bych neměla 😊… teď už bude vše v pořádku 🍀
@Zuzana.jaresova co máš na mysli za problém? Ja minule těhotenství bez problémů, jen max. hraniční množství plodové vody, a to těhotenství předtím skončilo v 11.tt
@Zuzana.jaresova akorát časté tvrdnutí břicha a hraniční hodnoty v testu na těhotenskou cukrovku. Jo a bolesti při roztahování dělohy.
@Zuzana.jaresova tezke astma, kvuli tomu mam indikaci k cisari, cukrovku v tehu na inzulinu, od 11.tydne tvrdnuti bricha, nevolnosti az do 24.tt,zanet zil, nakonec jsem si pichala nejen inzulin, ale i na, redeni. Ale Kiky za to stal
![]()
@Zuzana.jaresova Od 6. týdne na neschopence kvůli hematomu. Divné triple testy, takže odběr plodovky. Zhruba v půli streptokok nebo něco jiného a 10 dnů na antibiotikách a kapačkách v nemocnici. Zhruba od 25. týdne malá tlačila na spodek a chtěla ven. Doktor moc nepomohl spíš psychoval a podával rozporuplné informace
3 dny před termínem v nemocnici kvůli tlaku. Den po termínu vyvolávačka a 2 hodiny po zavedení tabletky akutní císař kvůli hypoxii… „Sranda“ od začátku až do konce, ale mám holčičku za odměnu
Zlatá, šikovná, veselá, pohodová (většinou). Věřím, že už jsem si všechno vyžrala a tohle těhu bude úplně na pohodu. S mojí novou doktorkou by to mohlo vyjít
Právě, jak jsem byla pořád doma, tak jsem pořád něco četla, hledala a sledovala se… Teď s malou na to tolik času nebude a mám pocit, jak jsem říkala manželovi, že se párkrát vyspím a pojedeme rodit ani nebudu vědět, jak se to stalo
Nesleduj se a užívej si to těšení na mimouše ![]()
Já jsem měla zamlkle tehu před půl rokem, tak zda někdo nemel podobnou zkušenost.. mám teď strach porad každý den ![]()
Ahoj, přidala bych se k vám:) Mám 2,5 holčičku. Teď jsem 6+2, TP asi 2.9. a už jsem byla na první kontrole a 28.1. jdu na další, když bude vše OK, už dostanu průkazku:) Snad to dopadne dobře všechno
Krasnou sobotu vsem co planujete na vikend? Nějaký typ co varit?
@Zuzana.jaresova já jsem měla taky ZT, další těhotenství naprosto bez problémů a je z něj nyní 17-měsíční prcek
ale tvůj strach naprosto chápu, bohužel recept na něj nemám, ale všechno bude tentokrát určitě v pořádku ![]()
@Tyna_matiss já zrovna peču žloutkové věnečky, k obědu budou řízky a zítra francouzský brambory
nemám totiž náladu tento víkend něco dlouze vyvařovat
Ahoooj holky! Tak se k vám přidávám! Čárku jsem objevila na silvestra, ve čtvrtek už jsem byla i doktora!!
![]()
@m22
A jaky to bylo u doktora???:)a fotku utz mas???:) v kolikatem tt jsi
@Zuzana.jaresova
Ahoj, ja teda zamkle nemela, ale od stredy mam pozitivni tt a ted posledni cykly trvaly cca 34 dni - muj 34DC je zitra, takze ti rozumim. Taky mam strach a jen se modlim, aby to bylo vsechno v poradku♥️️♥️️ Dokonce jsem dneska i spatne spala. Ale rano tt pozitivni a bazalni teplota stale 37 tak snad🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻