Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Evulinka24 píše:
Zdravim, jsem 5+1 dle MS a mam pichavou bolest na vajecniku… i deloha boli ale vim ze se roztahuje ale pichava bolest na vajecniku na levem miste a boli pro stani a pro pohybu… nejedna o mimodelozni??? A mel nekdo mimodelozni? A co vam bylo?
Ahoj, mne nebylo teda vubec nic… nesilil mi test tak, jak by mel. Jednoho dne jsem trosku zaspinila a chytla krece, jak na ms. Pak nic… a zjistilo se to az kdyz nebylo nic videt a hcg pooooomalicku klesalo, ale nekleslo na 0..
@Evulinka24 já měla mimoděložní těhotenství. Usazený právě v levém vaječníku. Nebylo mi ale vůbec nic. Menzes jsem měla slabší, ale měla, takže jsem vůbec netušila, že jsem těhotná. Nakonec jsem si dělala test kvůli té slabší menstruaci a tam mi vyšla velmi slabá čárka, několikrát. Pak jsem šupajdila na gyndu a tam mi začal kolotoč náběrů krvé na hcg. Jelikož byl plod úplně pidi, něchtěli se ve mě doktoři zbytečně šťourat a tak, po následné „projistotu“ kyretáži, jsem docházela 3× týdně na testy, aby zjišťovali, jak klesá hodnota hcg. Nakonec se to postupně samo vyčistilo, což bylo velké štěstí a po asi měsíci, jsem měla od doktorů klid.
Ale nezmatkovala bych. Bolet Tě při těhotenství může cokoliv a pořád je to v pořádku. Ale zase, určitě bych to konzultovala s gynekologem. Můžem mít spoustu zkušeností, ale žádná nebude totožná. Doktor je profík, tak bude vědět
. Moc držím palce. ![]()
@alohha děkuji, furt doufám v zázrak
… i když to vidím bledě, ale naděje umírá poslední
@Garza Uzavřená skupina
. Jestli to znamená, že už se nikdo nemůže přidat nebo je to sk. třeba na fb? Fakt nevim ![]()
@alohha
Ok dekuju mockrat!!! Myslim ze asi ono nebude pac carka me sili cim dal vice:) a uz sem 2kg nahore🙈a bricho jak v 6 mesici! Vidim pres brisko jen palce🙈 ja jsem mela brisko uz po porodu jak v 4 mesici… nesplasklo mi to po porodu a zustaly mi 2 kg nahore. A to jsem 19m po porodu.
Jak jsem zvedava jak budu vypadat a kolik priberu😅
@Evulinka24 To mám radost, že to vypadá lépe
.
To ti zůstaly nahoře jen 2kg? A kolik si přibrala celkem? Já jsem normálně docela takovej střízlík, ale u 1.těhu jsem měla nahoře 19kg a u druhého 17kg
…V porodnici jsem většinou něchala tak 11kg a pak jsem měla vždy cca 6kg víc, než před dětma. V září jsem konečně srovnala, spíš stresem teda a teď to naberu znovu. Ach jo
![]()
Jsem pro Fb, prosím, dá-li se to tam teda nějak utajit. Whatsapp nemám.
@Evulinka24 mne uz taky leze bricho, spise se mi spojuje. V tehu u Krystufka jsem nosila tehu kalhoty uz od 9.tt,ted to nebude jine. ![]()
Holky, jedu ze sluzby a ty michajici vune, smrady, to je teda sila. ![]()