Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Tyna_matiss Co bylo ráno?
Pred 2 dny zaclo naruzoveli spineni a dnes slabe krev tak uvidim u dr no
@Tyna_matiss píše:
Pred 2 dny zaclo naruzoveli spineni a dnes slabe krev tak uvidim u dr no
uvidíš, že to bude dobré.. držím palce ![]()
@Garza píše:
Tak jsem poslala pozvánky do skupinky
Taky prosim o pozvanku, dekuji ![]()
Zdravím, chtěla bych se k Vám přidat, termín mi vychází konec srpna, ale spíš začátek září ![]()
Holky špiní tu některá z vás a má bolesti v podbrisku? Já od rána docela joo
Přidávám se do této skupiny, TP jsem si tedy nějak spočítala sama, dnes jsem 7+1tt. Na ultrazvuku jsem byla až před týdnem a tam už bilo srdíčko
Stal se totiž zázrak - mela jsem diagnostikována PCOs, nikdy poradna ms ani ovulace, s bývalým muzem 5 let snažení, léčba v CAR… pak jsem se do sebe pustila po psychické stránce, rozvedla se s muzem, po roce si našla skutečného chlapa a za 3 měsíce jsem byla v tom. Koukali jsme jak puci
Ale těšíme se.
Jinak já byla na prvním utz 8.1. a to jsem byla podle utz 6+2 a na ten první velký utz mě doktorka objednala až 4.2.
To se nedá vydržet. Já mám žaludek na vodě, občas různé chutě a dost mě bolí podbřišek, jako před ms…
@otevrisrdce ta bolest podbřišku, jako před ms je normální. Uvidíš, že do toho 4.2. to uteče
Máš za sebou, alespoň první kontrolu.. já zatím ne ![]()
@Nastys píše:
@otevrisrdce ta bolest podbřišku, jako před ms je normální. Uvidíš, že do toho 4.2. to utečeMáš za sebou, alespoň první kontrolu.. já zatím ne
Ano, to bylo před týdnem. Tedy taková ta úplně první návštěva. Podle MS jsem měla být už v 9tt, to se dr zděsila, ale „díky“ mým divokým cyklům to mám mladší. Jen udělala vaginální utz, ukázala mi 6mm mimi, poslechli jsme si srdíčko a byla jsem venku.
A ty jsi jak daleko?
Jak budu doma vsechny, co chteji, tak pridam. Ted jsem u mamky.