TP září 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2281
13.1.20 11:04

Holky, nejak mě přestávají bolet prsa :nevim: snad je vše v pořádku s mimčem. Jako bolí, ale ne tak intenzivně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.1.20 11:38

Holky, ja mam pocit, ze je to spatny…
Ve ctvrtek ruzovy vytok, tak sem hned metla na pohotovost, tam vse ok, 2 mm dutinka. Nasazen utrogestan a ascorutin.
No jenze mi to nedalona v sobotu jsem si udelala test, carka byla podstatne slabsi, nez ve stredu :( takze tusim, ze to potreti nedopadlo :(
Zitra jdu na kontrolu, tak sem zvedava. Myslite, ze bych zacala krvacet i pres ten utrogestan?
Vsem vam drzim pesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
13.1.20 11:49

@rosieeee a delas si porad tu samou znacku testu?
Myslim, ze pokud bys mela krvacet, tak Utrogesran by to nezadrzel, ale na 100% nevim. Taky mam Utrogestan 2-0-2,a k tomu Prednison (po opak. potratech),a zatim vse vypada dobre (tukam)
Myslim na tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.20 12:06

Tak po kontrole, nevím, dr. se nechtěla vyjádřit, je tam vše na utz, gest vacek v deloze, ale neodpovídal 6+2tt, kde bych měla být dle termínu poslední MS, ale mívám delší cykly… Musím vydržet do pátku na kontrolní hcg, a pak se uvidí. V kombinaci se spinenim a bolestmi, nevím, nevím, ale nestresuji se, co stejně nadělám. Uvidíme 🙈 Dostala jsem prigesteron a ascorutin. Držím všem palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.20 13:28

Ahoj holky. TP mám také v září ( v polovině ) a od včerejšího dne krvacím. Řekla bych slabá ms. Žádné cucky, nic. Dostala jsem klidový režim a teď je to buď a nebo.. Doma máme už 9 letého rošťáka. Ale naději už ztrácím. TT stále sílí… Zatím anonymně, dokud by nebylo vše OK…

• Citovat
  • Upravit
13.1.20 13:49

Tak já nakonec jela na kontrolu místo středy už dneska, slabé krvácení :( nebyl vidět gestacni Vacek, jen malá cysta, takže mi nabrali Hcg, za hodinu mám volat, pokud od minule kleslo, tak se to bere, ze těhotná nejsem a pokud zvysilo, chce mě vidět za týden, ze mužu byt opra si na začátku a nic nebylo vidět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.20 15:00

Tak tedka jsem volala a naštěstí Hcg jde nahoru skoro třikrát tolik, ze je prý možné, ze jsem otehotnela déle než ukazuje menstruační kalendář, tak mě doktorka chce vidět zase za týden. Tak naděje furt je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
13.1.20 15:56

@Zuzana.jaresova
Uff!! Drzim ti na palce!! At takove pocity mas za sebou! A muzes si jen a jen radovat a uzivat tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
13.1.20 15:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.20 16:11

Holky i tak všude čtu, ze to Hcg se mi zvyšuje pomalu :( tak já nevím, bojím se.. ještě do toho to spineni a trochu bolest v podbrisku, jediny, co mě uklidňuje, ze dr. Říkala, ze jsem mohla otehotnet dele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
13.1.20 16:21

Ahoj holky,
Mohu se k Vám přidat? :mavam: Vypadá to, že nám Ježíšek nadělil dáreček (ovu 24.12.)… Měla bych být 5TT, 6 dní zpoždění, 17.1. první kontrola.. Mám ze všeho docela strach, ale věřím, že vše dobře dopadne :hug: :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
13.1.20 17:27

@Zuzana.jaresova a kolik mas to hcg?
Ja jsem mela v pondeli 57,a ve stredu 97 a pry je to v poradku. Posilam zajimavy odkaz co jsem nasla, treba pomuze.

https://www.babymed.com/…g-calculator

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
13.1.20 18:00

Pichava bolest na levem vajecniku

Zdravim, jsem 5+1 dle MS a mam pichavou bolest na vajecniku… i deloha boli ale vim ze se roztahuje ale pichava bolest na vajecniku na levem miste a boli pro stani a pro pohybu… nejedna o mimodelozni??? A mel nekdo mimodelozni? A co vam bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.20 18:11

@kachnimama no dle menstruačního kalendáře jsem 5+4, dle digitálního jsem 3-4 týden, dr říkala, ze je možný, ze jsem otehotnela později, ale je divne ze mám Hcg jen 95,5 a po 9 dnech 233 a to spineni k tomu a trochu bolest v podbrisku :( už se tak bojím :( už mám za sebou jedno zamlkle a další zklamání nechci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
13.1.20 19:22

@Evulinka24 myslim, že projevy jsou ostra bolest, zvraceni, a bolest pod klicni kosti a kolegyne v praci odpadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí