Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@otevrisrdce dle mých výpočtů 4+2 ![]()
Příspěvek upraven 14.01.20 v 18:06
@Zuzana.jaresova píše:
Holky špiní tu některá z vás a má bolesti v podbrisku? Já od rána docela joo
Urco cinkni dr a skoc tam u me to nastesti je jen po namaze takze nic tezkeho a mam hodne prokrveny cipek pridavam dnesni foto boruvky ![]()
@Nastys Tak držím palce na tu kontrolu! Já to zjistila minulý víkend a hned ten den jsem zjistila, že kolegyně, se kterou sedím v kanclu (jsme jen dvě) a která si strašně moc přeje miminko, potratila… byla ve 12tt, ale podle velikosti byl plod už dva týdny mrtvý
Takže teď docela trnu, zaprvé se sama o malé bojím, protože i ona měla všechno zcela v pořádku a krásně se vše vyvíjelo, za druhé se děsím toho oznamování, kolegyně je poměrně zvláštní a nevím, co od ní čekat ![]()
@Tyna_matiss byla jsem včera, vzali mi pouze to Hcg a ze mám přijít příští týden, ze nic nevidí, ze jsem mohla otehotnet déle a to spineni je zatím v pohodě prý pokud to nebude krev. Samozřejmě kdybych měla nějaký křeče, mám přijít hned
@otevrisrdce no, to máš těžký
taková ztráta s člověk zamává ![]()
A pravda.. pokazit se něco.. může kdykoliv během těhotenství ![]()
My příští týden jedeme na hory, tak buď si zavolám a objednám se před horama nebo po nich
Není kam spěchat.. ![]()
Ahoj holky, ráda bych se taky přidala do skupiny, tak prosím o pozvánku. Dnes jsem 6+5, předchozí těhotenství (dvojčata) skončilo v 9. týdnu samovolným potratem, přičemž to jedno bylo asi zamlklé, tak doufám, že teď to bude lepší
.
Ahoj, můžu se taky přidat k vám? Dnes v noci se mi zdálo o pozitivním těhu testu a tak jsem to jen tak ze srandy zkusila. A čuměla jsem na to jako puk.
Do termínu MS mám ještě asi týden a poslední styk byl na Silvestra. Podle výpočtu bych tedy měla být asi ve 4-5 týdnu.
V srpnu jsem prodělala SP, tak doufám, že teď už bude vše v pořádku. ![]()
Děkuju
. Tebe si pamatuju z prosincového snažení
. Tvoje testy a i jsi mi psala, že na mém testu vidíš ducha ![]()
@Mini92
Jooo?:) super!:) jsem rada!!!:)
A kdy asi mas tp?:) ja 13.9.
Takže zdravím všechny, kdo si také nejsou zatím jisti, dostala jsem SMS od dr., že včerejší Hcg je 5926,což je prý zatím dobrá zpráva, ale musí se udělat kontrolní odběr ve čtvrtek. Takže testuju své sebeovládání 🙂Musím vydržet na výsledky, které budou v pátek. Držte se!