Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, jak se dnes vede, co je nového? Já se bavím tím, jak pořád jím. Mám spíš podváhu, o víkendu zváženo 51 kg/170 cm, tak jsem ráda, ale co se do člověka vejde…
Mám vlastně pořád pocit, že jsem přejedená, ale chutě jsou stále a vždy se to tam nějak porovná. Co vy? Na co máte nejčastěji chuť?
@otevrisrdce píše:
Holky, jak se dnes vede, co je nového? Já se bavím tím, jak pořád jím. Mám spíš podváhu, o víkendu zváženo 51 kg/170 cm, tak jsem ráda, ale co se do člověka vejde…Mám vlastně pořád pocit, že jsem přejedená, ale chutě jsou stále a vždy se to tam nějak porovná. Co vy? Na co máte nejčastěji chuť?
To ti zavidim:) ja 63/169
A jim stale sladky🤣 ale to i predem:) hrozne chci mit 55kg:) a mam priserny brisko:( u prvniho sem mela plochy tak sem fotila prubeh tehu ale nyni snazim zmaskovat brisko pri foceni.
Ahoj holky,
Já dnes kontrola u dr, vyloučeno mimoděložní, ale zatím nebyla vidět srdeční akce (jsem 5+4 a dalo se to čekat), takže další kontrola proběhne za 14 dní
. Už aby to bylo za mnou.. Jinak jsem hodně náladová, jinak mi nic není ![]()
@Mini92 jeste jsem zjistila jeden priznak tehu a to zimnici a ted vecer je mi teda
,tak doufam, ze je vse v poradku.
@kachnimama
Jej, zimnice je taky příznak?
Tak tu mívám taky.. Máme doma 22 stupňů a já tu sedím v teplákách a mikině
. Určitě bude
kolik jsi? ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? 27.12 na me vyskocily dve carky.
6.1. Jsem byla u lekare kvuli akutnim nevolnostem. Na ultrazvuku bylo videt akorat to, ze jsem opravdu tehotna a ze je mimco v deloze. Dr rikala, ze tehotenstvi asi bude o cosi mladsi. Objednala me na 13.1. To jsem podle kalkulacky na netu mela byt 6+2. Kontrola super uz bylo videt srdicko a podle utz 6+1 ted jsem objednana az na 17.2. a me to prijde jako neskutecne dlouha doba. Jako uprimne, ne ze bych se na to mimi uplne extra tesila, neprislo zrovna v uplne vhodnou dobu. Konecne jsem se tesila, ze muzu byt trosku sobec protoze 1 dcerka z predchoziho vztahu byla docela narocne miminko a je to s ni narocnejsi i ted. Ale tak co uz, stalo se a musim se s tim nejak srovnat.
Vam ostatnim gratuluji k tehotenstvi
Tak trochu tomu nerozumím, proč si se tedy lépe nechránila?
Buď ráda, že je mimi v pořádku, když vidím, kolik holek kolem by si to přálo a nemohou
.
@Mini92
Nebylo to planovane. Prasky jsem mela. 5 let fungovaly bez problemu
@Mini92
Jo. Ale to uz je ted tak nejak asi jedno jak. Proste stalo se. Nehodlam tady delat naky vlny, jen jsem se potrebovala nekde vypsat. S chlapem se o tom ted bavit neda bo on je nadsenim v 7 nebi a jaksi nebere v potaz fakt, ze ja z toho nadsenim neskacu
Hele ale to přijde. Já se jen ptala, nechtěla jsem se do Tebe navážet ![]()
@Mini92 dnes 5+2,a kontrola az za 14 dni ![]()
@teris.r pres antiko jsem otehotnela 2×, a o Krystofa jsme se snazili rok. ![]()
To si sedne, a jak je stara dcerka?
Já dnes 5+5, včera kontrola, ale zatím nebylo vidět
, takže jdu 29.1. na další
.. Takže to máme tak na stejno, viď? Je to nekonečné ![]()