Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky, na TT už máte dálnice? Teda ty, co mají TP až v půlce a dál září… Děkuji.
Mně vychází termín na 16.9. a pořádné 2 čárky jsem měla až včera
Holky, je někde kalkulačka na výpočet termínu porodu podle aktuálního tt? Našla jsem jen podle ms, ale já mám těhotenství mladší…
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat? Ve čtvrtek jsem zjistila, že čekáme druhé miminko, doma už máme 20ti měsíčního chlapečka. Zatím je brzy, tak o tom ví jen manžel, tak budu ráda, když si o tom budu mít s kým pokecat. Dnes jsem se byla objednat na kontrolu, jdu až 30.1., tak snad to nějak uteče.
@Jitulla30
Jeee krasny!:) tzn narozen duben/kveten 2020?:) pC mam taky skoro 20mesicniho syna:) narozen v kvetnu 2018:) a na kontrolu jdu 29.1😅 nyni jsem 5+2 dne menstruacniho kalendare
Ahoj,
pořád váhám, koukám tady na vás…
ale mám obavy, jak to dopadne… přesto, mohla bych poprosit taky o pozvánku?
Ducha jsem objevila minulou středu, test sílí… žádné potíže nemám, cítím se fajn, na kontrolu jsem ještě ani nevolala
podle MS bych měla být dneska 4+2… takže TP 21.9. Máme doma téměř 19M kluka narozeného v červnu 2018 ![]()
Ahoj, holky můžu se k vám přidat? Termín mi vychází 15. 9. Poslední MS jsem měla 5. 12, ale krásné dvě čárky jsem objevila až týden po vynechání,, takže myslím, že těhu bude mladší. Ale HCG mám už i potvrzené z krve
Tak také prosím o pozvánku ![]()
@Veve14 píše:
Mně vychází termín na 16.9. a pořádné 2 čárky jsem měla až včera
Mě vychází termín, 15. 9., ale první duch mi vyšel až ve středu (3 dny po vynechání) a pěkné dvě čárky až v sobotu (týden po vynechání). Takže jsme na tom dost podobně ![]()
Komu nepřišla pozvánka, tak mi napište do zprávy. Lepší bude napsat i požadavek na vstup do skupiny ve zprávě. Tady se to pak špatně dohledáváezi komentáři. Díky ![]()
Ahoj, tak se taky opatrně přidávám. Mám už tři děti 15,12 a 5 let a teď to vypadá na termín 20.9. Testovala jsem už minulý týden ve čtvrtek a na testu byl světlý druhý proužek, včera už jsem tam měla dvě tlusté čáry. Vzhledem k mému věku se, ale bojím a vím, že se může cokoli stát. Tak zatím nikdo nic neví, jen manžel. K doktorovi chci jít až tak za tři týdny.
Ahoj, také bych se chtela přidat. Jsem 6+3tt. Mam za sebou spoustu SP a ZT. Na kontrolu jdu zítra. Zatím se snažím na těhotenství moc nemyslet. Mam uz dvě děti 16, 12 ![]()
Ahoj holky, rada bych se k vam take pridala. Dle appky jsem 4+5, termin porodu 18.9.2020
na kontrolu jdu pristi tyden 23.1. Moje mamka je z dvojcat tak jsem zvedava, jestli tam nahodou nebudou dve
cekame prvni mimco, jednou nam to nevyslo a v 6 tydnu jsem potratila.. tak doufam ze ted uz bude vse ok
testik delany 2 dny pred ocekavanou MS