TP září 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
12.1.20 02:06

Tak já nemůžu dneska vůbec usnout a v hlavě mi běží, jak si vyrobim věšák do předsíně :D…nějaké tipy? :D
Jinak jsem zatím ani jednou nezvracela. Jsem zvědavá, kdy to přijde :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.1.20 08:29

@alohha tez nezvracim zatim ale soufl od zaludku je mi teda pekne jako :mrgreen: obcas si rikam ze by meli zakazat nektere parfemy a nekterym lidem vstup do mhd :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
12.1.20 10:56

Me zatim vubec zle neni:) nic mi neni krome obcas boleni podbrisku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
12.1.20 11:20

@alohha mě bylo dneska zle od žaludku co jsem přišla domů z obchodu. A cestou mě začaly bolet kříže :lol: docela brzo, ale pokud se vše začíná uvolňovat, tak to neřeším. My museli už v pátek říct, že bude druhé mimi, protože Majda (dcera) by to vyžvanila jak na jedné, tak na druhé straně rodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5620
12.1.20 11:58

@Garza moje mamka to vi taky, ale tchyni to ted rikat nechci, uplne spolu nevychazime, v lete mi rekla, ze kdyz to sama nezvladam, tak se nemel ani Krystof narodit a jeste par takovych kecu.
Manzel, se taky boji, jak zvladnu dve male deti, ale to se zvladne. :mrgreen:
Jen pro vysvetleni: muj manzel je telesne postizeny, ma detskou mozkovou obrnu, pred 36 lety se narodil ve 28.tt,zazrak, ze prezil.,dale nemame auto, tak vse MHD a kdyz jedeme za rodinou, tak vlakem, ale i tak si myslim, ze se to zvladnout da, vzdyt ty deti strasne rychle rostou :mrgreen:
mj. zitra je u nas tchyne a chce hlidat Kikyho, ja jdu zitra odpo na sluzbu, Zuza ta ji uplne nesnasi, ale vecer si ho Zuzka vezme.
Mne je hodne soufl od zaludku a neblindim, ale nauzea je pro me snad jeste horsi.
Dnesni glymca 7.3,tak se musim rychle obj.na dia a zacit s inzulinem :,(
Peknou slunecni nedeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m22
48
12.1.20 14:15
@Evulinka24 píše:
@m22
A jaky to bylo u doktora???:)a fotku utz mas???:) v kolikatem tt jsi

U doktora dobrý. Udělal mi ultrazvuk, dopředu říkal, ze se muže stát, ze tam nic neuvidí, ale už byl vidět.. a objednal mě za 14 dni už na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m22
48
12.1.20 14:17

Mne zatím bolí hodně prsa😰. A 2× když jsem byla hladna se mi zvedl žaludek. Akorát mám obavy… učím v mateřské škole.. tak ať nic ze začátku nechytnu🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
12.1.20 14:39

@kachnimama taky to nemám s tchýní úplně :dance: Právě kvůli ní to chceme držet co nejdýl pod pokličkou. Zduše nenávidím, když mi někdo (a zvlášť ona) sahá na břicho. A ona jediná to při naší první nedokázala pochopit a hlavně mi ho ohrabávala snad už ve 3. měsíci, kdy tam byl snad jenom ten těhotenský špek a ne mimi :zed: I s tím autem to znám. Sice ho máme, ale já nejezdím, takže taky všude po svých, jak se dá. Naše malá teda vlak miluje - řekla bych mnohem víc než auto, tam to fakt nedává. A 2 malé děti zvládneme :palec: Zvládly to jiné, zvládneme to taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
12.1.20 15:49

Můj má jen taťku, mamka mu umřela, když byl malý a já vyrůstala s mamkou, jelikož se o mě otec nějak nezajímal, ani když se narodila malá. Teď se mi nějak ozývá…divné. Takže my neměli problém to říct. Ono se zvládne vše, když se chce. Nějak bylo a nějak bude. Jeho taťka nám na nový rok přál druhé mimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
12.1.20 18:17

Vy uz to oznamujete v rodine?? Ja si rikala, ze az tak za mesic az dva, az to bude jistotka uplna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.20 18:18

@MissDetectiv my museli, ale jen rodině, protože jim bylo divne, proč jsem nepila už na Silvestra a proč jsem si vzala dovolenou v práci na noční :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
12.1.20 18:22

Jo tak :) prave si rikam, ze to nejak ututlame…pokud se nekdo z rodiny zepta, tak lhat nebudu, ale rikat to zatim taky nebudem. Po Vanocich bylo jeste brzo, to jsem jeste nevedela, takze jsem normalne pila a ted chvilku nikdo mit zadnou oslavu nebude, tak to pujde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
12.1.20 18:28

@MissDetectiv no mě by taky nalili právě a malá je užvanená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
12.1.20 19:20

@MissDetectiv Ahoj, my taky zatím nikomu nic neřekli… Čekáme na kontrolu 23.1 a po ní dle výsledků se domluvíme, zda to řekněme nejbližší rodině či jako minule, řekli jsme to všem až po vystavení tehu průkazu :D no je ve mne malá dušička ať je vše ok - testy jsem dělala po týdnu vždy - jen dva a čárky byly dost slabé… Další test udělám zas od druhého za týden… Jinak měsíčky byly 4.12 a plně kojim, nemělo by to vadit :srdce: stejně nad vším moc přemýšlím :zed: už aby jsme věděli na čem jsme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
12.1.20 20:18

@Lenka 81 ja posledni menstruace 5.12. a i ted tyden po vynechani nemam silne carky. Prvniho dusika jsem mela az 3 dny po vynechani. Ale sili, taze se snazim nestresovat. Ale nerikam, ze na to nemyslim. Kazda si prejeme zdravi pro sebe i detatko. Musime verit, ze priroda vi co dela :palec: na gyndu se chystam taky v tom tydnu, tak drzim palce. Btw. cekame prvni…kdy se vystavuje tehotensky prukaz?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí