Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já nemůžu dneska vůbec usnout a v hlavě mi běží, jak si vyrobim věšák do předsíně
…nějaké tipy? ![]()
Jinak jsem zatím ani jednou nezvracela. Jsem zvědavá, kdy to přijde :/
@alohha tez nezvracim zatim ale soufl od zaludku je mi teda pekne jako
obcas si rikam ze by meli zakazat nektere parfemy a nekterym lidem vstup do mhd
![]()
Me zatim vubec zle neni:) nic mi neni krome obcas boleni podbrisku:)
@alohha mě bylo dneska zle od žaludku co jsem přišla domů z obchodu. A cestou mě začaly bolet kříže
docela brzo, ale pokud se vše začíná uvolňovat, tak to neřeším. My museli už v pátek říct, že bude druhé mimi, protože Majda (dcera) by to vyžvanila jak na jedné, tak na druhé straně rodiny ![]()
@Garza moje mamka to vi taky, ale tchyni to ted rikat nechci, uplne spolu nevychazime, v lete mi rekla, ze kdyz to sama nezvladam, tak se nemel ani Krystof narodit a jeste par takovych kecu.
Manzel, se taky boji, jak zvladnu dve male deti, ale to se zvladne. ![]()
Jen pro vysvetleni: muj manzel je telesne postizeny, ma detskou mozkovou obrnu, pred 36 lety se narodil ve 28.tt,zazrak, ze prezil.,dale nemame auto, tak vse MHD a kdyz jedeme za rodinou, tak vlakem, ale i tak si myslim, ze se to zvladnout da, vzdyt ty deti strasne rychle rostou ![]()
mj. zitra je u nas tchyne a chce hlidat Kikyho, ja jdu zitra odpo na sluzbu, Zuza ta ji uplne nesnasi, ale vecer si ho Zuzka vezme.
Mne je hodne soufl od zaludku a neblindim, ale nauzea je pro me snad jeste horsi.
Dnesni glymca 7.3,tak se musim rychle obj.na dia a zacit s inzulinem ![]()
Peknou slunecni nedeli
@Evulinka24 píše:
@m22
A jaky to bylo u doktora???:)a fotku utz mas???:) v kolikatem tt jsi
U doktora dobrý. Udělal mi ultrazvuk, dopředu říkal, ze se muže stát, ze tam nic neuvidí, ale už byl vidět.. a objednal mě za 14 dni už na krev.
Mne zatím bolí hodně prsa😰. A 2× když jsem byla hladna se mi zvedl žaludek. Akorát mám obavy… učím v mateřské škole.. tak ať nic ze začátku nechytnu🤦♀️
@kachnimama taky to nemám s tchýní úplně
Právě kvůli ní to chceme držet co nejdýl pod pokličkou. Zduše nenávidím, když mi někdo (a zvlášť ona) sahá na břicho. A ona jediná to při naší první nedokázala pochopit a hlavně mi ho ohrabávala snad už ve 3. měsíci, kdy tam byl snad jenom ten těhotenský špek a ne mimi
I s tím autem to znám. Sice ho máme, ale já nejezdím, takže taky všude po svých, jak se dá. Naše malá teda vlak miluje - řekla bych mnohem víc než auto, tam to fakt nedává. A 2 malé děti zvládneme
Zvládly to jiné, zvládneme to taky ![]()
Můj má jen taťku, mamka mu umřela, když byl malý a já vyrůstala s mamkou, jelikož se o mě otec nějak nezajímal, ani když se narodila malá. Teď se mi nějak ozývá…divné. Takže my neměli problém to říct. Ono se zvládne vše, když se chce. Nějak bylo a nějak bude. Jeho taťka nám na nový rok přál druhé mimi ![]()
Vy uz to oznamujete v rodine?? Ja si rikala, ze az tak za mesic az dva, az to bude jistotka uplna ![]()
@MissDetectiv my museli, ale jen rodině, protože jim bylo divne, proč jsem nepila už na Silvestra a proč jsem si vzala dovolenou v práci na noční ![]()
Jo tak
prave si rikam, ze to nejak ututlame…pokud se nekdo z rodiny zepta, tak lhat nebudu, ale rikat to zatim taky nebudem. Po Vanocich bylo jeste brzo, to jsem jeste nevedela, takze jsem normalne pila a ted chvilku nikdo mit zadnou oslavu nebude, tak to pujde ![]()
@MissDetectiv Ahoj, my taky zatím nikomu nic neřekli… Čekáme na kontrolu 23.1 a po ní dle výsledků se domluvíme, zda to řekněme nejbližší rodině či jako minule, řekli jsme to všem až po vystavení tehu průkazu
no je ve mne malá dušička ať je vše ok - testy jsem dělala po týdnu vždy - jen dva a čárky byly dost slabé… Další test udělám zas od druhého za týden… Jinak měsíčky byly 4.12 a plně kojim, nemělo by to vadit
stejně nad vším moc přemýšlím
už aby jsme věděli na čem jsme ![]()
@Lenka 81 ja posledni menstruace 5.12. a i ted tyden po vynechani nemam silne carky. Prvniho dusika jsem mela az 3 dny po vynechani. Ale sili, taze se snazim nestresovat. Ale nerikam, ze na to nemyslim. Kazda si prejeme zdravi pro sebe i detatko. Musime verit, ze priroda vi co dela
na gyndu se chystam taky v tom tydnu, tak drzim palce. Btw. cekame prvni…kdy se vystavuje tehotensky prukaz?? ![]()