Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, zakládám tuto diskuzi pro ty z vás, které se chtějí pochlubit //, zkrátit si čas čekání nebo jen tak probrat co vás trápí 😊
Hodně štěstí všem 🍀
Tak se hlasem také a gratuluji. jsem take ve skupina srpen, jekly mi na aplikaci ukázal porod 26.8. - 23.9.23 - samozrejme jsem zase hrr (jsem po SP v kmenu v 8T)
Já čekám na ms ale už mě vychází dušíky
tak se snad nedostaví
Tak holky gratuluji ❤️ Já mám potvrzeno z krve, ultrazvuk až 16.1, dloooouhé čekání 😊
Ahoj holky, jdu se k vám přidat, zatím jsem na úplném začátku, dvě čárky jsem našla před Silvestrem
takže se s tím teprve sžívám a nějak tomu nemůžu uvěřit, snažili jsme se s manželem fakt dlouho
@Nicknamecr tak to moc gratuluji a držím pesti at vse dobre dopadne
![]()
@JuicyLucy moc gratuluji, my jsme to měli stejně. Tohle je focené asi 2 hodiny po tom, jsem na to koukala, ze jsem ani nestihla připravit prekvapeni pro partnera a hned mu to reklama
. Již jsem byla u doktora a videl tam malinké neco ale říkal, ze je to opravdu brzy - byla jsem asi 4+4, nyní 4+6
. Již je mi špatně ale úplně nemám nafouklé břicho, tak snad je to pozitivní. Minule když jsem potratila, tak jsem mela nafoukle břicho porad. mate s tím někdo zkušenosti?
@helis0 moc gratuluju
já tedy bohužel taky mám z minulého těhotenství špatnou zkušenost, zamklo v 10 týdnu a přišlo se na to ve 13tém, takže si lehké trauma asi nesu a mám obavy, aby tohle dopadlo dobře…ale věřím, nic jiného mi nezbývá ![]()
@JuicyLucy u nas to bylo v 8 TT a ještě k tomu v Itálii v cizi nemocnici, nic úplně prijmenho a vedle v pokoji rodila pani
. Musíme věřít přírodě, to mi říkal doktor a ma pravdu
![]()
Holky a jak jste na tom s příznaky? Já vím, že je to úplný začátek a vše se bude vyvijet, ale máte nějaké? Já akorát občas nějaký ten tlak či píchnutí v podbřišku a citlivější prsa, jinak nic. Si připadám téměř úplně normálně a netěhotně ![]()
@JuicyLucy rano když se probudil, tak mam pocit, jak kdybych byla po nějaké party, bolí mě hlava a je mi špatně (ale ne, ze bych zvracela). Prsa z boční strany a trošku se mi mota hlava
@JuicyLucy a abych nezapomněla, tak nálada,, jak kdybych to mela dostat, již druhy den ose doma nebavíme…
@Regca89 já mám naklusat k doktorce den po tobě - 17.1.
jako těším se a zároveň mám po tom ZT strašný strach, že se to bude opakovat
Ahoj holky, taky se přidávám. Dneska jsem 4+6, zjištěno to dva dny po vánocích.