Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JuicyLucy já mám už třetí den bolesti a dva dny zpátky jsem špinila.., dnes jsem byla na krvi a nejsem si jistá výsledkem HCG (v pondělí 1397, dnes 4800) úplně to není dvojnásobek ![]()
o to víc jsem ze všeho nervózní
Ahoj holky, myslite ze hcg cca 8800 18 dni po ket (5 denni hb, tj asi 23 den od poceti) je ok? 3 dny zpet byla hodnota 2500. Neni to ted moc vysoke?
Jinak se k vám přidávám, dnes 5+2:) moc nam vsem drzim palce ![]()
@Avanie tak to jsme na tom úplně stejně, 19.12 mi zaváděli 5ti denní HB
Ahoj holky, ja jsem4+1, zjištěno ve středu, čárka na testu je slabá, ale potvrzeno digitálním, tak snad to bude dobré, v říjnu jsem měla revizi po
ZT v 10tt a teď nám to (zase) vyslo na první pokus, ale zkouším se na to moc neupinat.. doma uz mám 2r chlapečka a po víkendu letime do Londýna, tak na gyndu budu volat až někdy potom a ideálně tam chci jít až tak v 7tt🙈
@Regca89 drzim palce!:) nebyla jsi v pronatalu?:) to by byla dobra nahoda😁
Poslední test dneska ráno. Jenže holky mám to dostat až 10.1. A samozřejmě všichni doma nemocný a už to chytlo i mě. Zahleněný krk a mám to na pruduškách. Rýma a bolest hlavy. Nevíte co si na to mužů vzít a co ne? K dr volat nemůžu protože sestřička já největší drbna a říct o těhotenství nemůžu
@Nicknamecr
Já jsem taky teď chytla chřipku, můžeš paralen/panadol a na bolest v krku mi v dr maxovi pro těhule řekla paní, že jedině něco přírodního a dostala jsem tohle. Prý je tam i napsane, že je to přímo pro těhotné- nezkoumala jsem ![]()
@Nicknamecr mne doporucovala sestřička pít hodně čaje ovocné s medem a pořad dokola. Pila jsem dva dny a super. Jinak držím pěsti aby pokračovalo vše jak má ![]()
@deni2912 a na průdušky nevíš? Já hledala na netu a nic moc jsem nenašla ![]()
@Nicknamecr šla bych do lékárný, tam ti pořadí magistra 👍
Přeji ať je brzy dobře 🍀
@Regca89 my máme lékárnu 10km a přiznám se, že mám takové motáky, že si netroufnu řídit. A poslat tam nikoho nemůžu protože bych musela říct, že jsem těhotná a to po předchozí zkušenosti se mi opravdu nechce
@Nicknamecr tak to netuším 😕 můžeš zkusit na ig paní doktorku: lecimdeti. Teď tam má vyber s léky pro těhule, a i vzdycky mile odpovídá na zprávy, tak třeba by ti to pomohlo 😊