TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
10.1.23 17:32
@helis0 píše:
@Avanie jsem si o neho rekla a doktor mi řekl, ze pokud ho chci, ze mi ho da, tak teď pravé zvazuji, zdali ho začít uživat nebo ne, již ho mam domaPříspěvek upraven 10.01.23 v 15:34

podle mě by ti to nepředepsal, kdyby tam byly nějaké značné nevýhody=) udržuje prostě správnou hladinu hormonů tak, aby tělo natuty vědělo, že jsi těhotná…případný potrat to neudrží, pokud by bylo s miminkem něco natolik špatně, že by se tělo rozhodlo ukončit těhotenství. Za mě si to s klidem vezmi, jenom v tom dávkování, jaké ti řekl. A samozřejmě bych ho o tom informovala, aby pak určil, kdy bude ok ho vysadit - u mě je to ten 12tt, kdy tělo natuty z placenty produkuje dostatek hormonů. Kdybys to z ničeho nic vysadila jindy, mohlo by to tělo zmást ten pokles.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
10.1.23 19:02

@Doubravka410 @helis0 ja mam kontrolu za tyden ale bojim se. Miminko si prejeme dva roky. Bylo by to nase prvni. Dneska jsem brautalne unavena jsem po nocni zase na nocni. Prijde mi ze prsa citim o dost mene a podbrisek sem tam dloubnuti. manzel je tedy ohromna opora a rika ze bude vse OK ale prece jen cervicek. I kdyz co se ma stat se stane a my s tim nic neudelame :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
10.1.23 19:10

@Doubravka410 když jsem se ho zeptala, ze jsem o tom četla, co si o tom mysli, tak mi řekl, ze jestli chci, ze mi to předepíše (samozřejmě si většinu úkonu budu platit, tak je otázka, zdali to neřekl kvůli tomu aby udělal, co chci)

Jsem po operaci nádoru na vaječníku, tedy levý mi skoro vůbec nefunguje nejde někdy ani dohledat. Nález na čípku ( - pokud by se s tím nic nedělalo vznikal by rakovina), endometriozu na čípku, bude mi 38 v červnu, na krvi mi vyšel progesteron 84, co si myslíte holky, mám to začít brát nebo ne?

Příspěvek upraven 10.01.23 v 19:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
10.1.23 19:19

@helis0 Jak pisou holky myslim ze to neuskodi ale nevim nemam s tim zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
10.1.23 19:41
@helis0 píše:
@Doubravka410 když jsem se ho zeptala, ze jsem o tom četla, co si o tom mysli, tak mi řekl, ze jestli chci, ze mi to předepíše (samozřejmě si většinu úkonu budu platit, tak je otázka, zdali to neřekl kvůli tomu aby udělal, co chci)

Jsem po operaci nádoru na vaječníku, tedy levý mi skoro vůbec nefunguje nejde někdy ani dohledat. Nález na čípku ( - pokud by se s tím nic nedělalo vznikal by rakovina), endometriozu na čípku, bude mi 38 v červnu, na krvi mi vyšel progesteron 84, co si myslíte holky, mám to začít brát nebo ne?

A co máš, Utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.1.23 19:49
@helis0 píše:

jak jsem psala v min. příspěvku=) osobně bych začala, ten lék není žádný šílený sajrajt, který by ti měl úplně rozhodit tělo…prostě udržuje hladinu hormonu tak, jak to má v těhotenství být - dávkování a dobu podávání ti ale musí určit lékař, abys to nevysadila moc brzy. Já zavádím jeden ráno a jeden večer. Zítra bych tam zavolala, že jsem se rozhodla to brát a do kdy to tedy bude trvat a v jaké dávce (pokud už ti to už neřekl). Zase si nemyslím, že by ti napsal nějaký lék jen proto, že sis o něj „řekla“. To by pak mohl vrátit diplom… udělal to proto, že to ničemu neuškodí a bere to plno holek „preventivně“ právě u iui, ivf, ketů a každého píchnutí a zašpinění=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
10.1.23 19:51
@Avanie píše:
jak jsem psala v min. příspěvku=) osobně bych začala, ten lék není žádný šílený sajrajt, který by ti měl úplně rozhodit tělo…prostě udržuje hladinu hormonu tak, jak to má v těhotenství být - dávkování a dobu podávání ti ale musí určit lékař, abys to nevysadila moc brzy. Já zavádím jeden ráno a jeden večer. Zítra bych tam zavolala, že jsem se rozhodla to brát a do kdy to tedy bude trvat a v jaké dávce (pokud už ti to už neřekl). Zase si nemyslím, že by ti napsal nějaký lék jen proto, že sis o něj „řekla“. To by pak mohl vrátit diplom… udělal to proto, že to ničemu neuškodí a bere to plno holek „preventivně“ právě u iui, ivf, ketů a každého píchnutí a zašpinění=)

přesně, já ho beru v dávce 2 ráno, 2 večer právě kvůli špinění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
10.1.23 19:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
10.1.23 20:06
@helis0 píše:
@Doubravka410 ano

Já být tebou tak po všech těch komplikacích bych si ho radši brala. Jak píše @Avanie, pokud dodržíš dávkování doporučené lékařem, tak ti to neuškodí. A budeš mít jistotu, že jsi pro to udělala všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
10.1.23 22:02

Já s dovolením změním téma od nemocí. Po roce a něco zkoumání kalíšků, rozpaků zda mám zkusit či ne, který atd, mi zrovna konečně tedy včera došel, minulý týden jsem objednala aaaa… Ona žádná MS nepřišla :potlesk: :lol: sice by i tak dorazil až po MS, ale vcelku mě to pobavilo. :) Takže ještě raději počkám, jak to vše dopadne a kalíšek kdyžtak bude muset o dům dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
10.1.23 22:19
@Ryuu píše:
Já s dovolením změním téma od nemocí. Po roce a něco zkoumání kalíšků, rozpaků zda mám zkusit či ne, který atd, mi zrovna konečně tedy včera došel, minulý týden jsem objednala aaaa… Ona žádná MS nepřišla :potlesk: :lol: sice by i tak dorazil až po MS, ale vcelku mě to pobavilo. :) Takže ještě raději počkám, jak to vše dopadne a kalíšek kdyžtak bude muset o dům dál :palec:

Já jsem si před Vánoci koupila menstruační kalhotky :lol: :lol: Taky doufám, že je v nejbližší době nepoužiju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
10.1.23 22:28

@Ryuu To verim ja si minuly mesic koupila menstruacni kalhotky (segra si je strasne chvalila) rikam si zkusim a uvidime a ejhle oni //. Uvidime co z toho bude no kdyztak pockaji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
10.1.23 23:21

@Ryuu já jsem si na Štědrý den říkala, že jsem si zapomela koupit vložky 🤣 tak snad je dlouho nepoužijí 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
11.1.23 08:09

Já používám kalíšek už víc jak tři roky a nedám na něj dopustit. Úplně nejlepší věc, na jakou jsem mohla přijít. Když mám silnější dny, mám k tomu jako pojistku menstruační kalhotky, ale normálně je nepoužívám. Musím říct, že jediné, které nosím opravdu ráda, jsou od snuggs, sice nejdražší, ale ty prachy stály za to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.1.23 12:26

Já si právě pořídila ten menší, takže moc nepočítám, že pokud vše dobře dopadne, bude pro mě ještě použitelný :D je fajn zjistit, že nejsem jediná, kdo se (snad) zbytečně vybavil na Ms. :lol:
Jinak jdu k Dr. 19.1 tak mi držte palce, zítra chci zkusit ještě jeden test, zda už je z ducha pořádná čárka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí