TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2024
16.1.23 08:14

@Mária2023 studuji teď magistra v oboru restaurování papíru a pergamenu. Naštěstí jsem už ve druháku, tak se to pokusím nějak dodělat, ale osud mi moc nepřeje 😄 TP mi zatím vychází 10.9. a 13.-14.9. mám mít státnice 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
16.1.23 08:30

Ahoj holky, tak jsem dnes 5+4 se odhodlala konečně zavolat na gyndu, ale rekla jsem sestricce, že chci přijít co nejpozději (říjen ZT, takže pro mě to není těšení, ale stres), tak jdu příští týden ve čtvrtek (7+0), tak uvidíme. No jinak jsme se vrátili z toho Londýna, letadlo úplně v pohodě, ale každý den jsme chodili, někdy i 20 km a otikaly mi nohy a ruce, v rukách mi i brnělo, až jsem je necitila, tak to jsem byla řádně ve stresu, pak jsme začali víc jezdit mhd a lepší… jinak mám pořad hlad a pořád čuram, třeba 20× denně 😄 hlava mě bolí neustále. Tak uvidime no, asi si pujcim od tatky tlakoměr a budu měřit, neb v tom minulém těhu jsem měla dost vysoký sem tam. Konec hlášení, hodně štěstí všem ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
16.1.23 08:59

Já se nechci nijak rouhat, snažíme se cca skoro 8 let a pořád nic, tak už jsme s partnerem snažení vzdali (on umělé nechtěl) a teď toto. Jsem z toho vážně vyděšená a kdyby dvě tak nevím jak to oba dáme. Už teď je to pro nás šok, já tomu prostě nějak nemůžu stále uvěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
16.1.23 09:08

Ahoj holky :mavam: ráda bych se k Vám přidala. :) Dnes kontrola podle utz 6+5tt, srdíčko už tlouklo :srdce:. Tak já doufám, že už to do třetice konečně vyjde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
16.1.23 09:20

@Veru904 tak to je krásné a moc gratuluji :srdce: :srdce:, mužů se zeptat proč nechtěl uměle? To radši žádné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.23 09:47

Ahoj holky, tak bych se k vám rada přidala.. jsem cca 4tt, ještě jsem u dr nebyla, vynechání až teď v pátek.. sem tam me bolí v podbrisku jako při M.. myslíte, ze je to OK? při prvním jsme to neměla, těhotenství jsem zjistila až v 7tt..

• Citovat
  • Upravit
8853
16.1.23 09:53

Všechny zdravím…taky je mi celý den blivno..hlavně večer..a spala bych, což v práci moc nejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
16.1.23 10:16

@helis0 asi se na to necítil, když jsme to probírali dohodli jsme se na že pokud to má přijít tak se to stane. Že jsme rodina i tak a máme se rádi ať děti máme nebo ne. Oba jsme se s tím vyrovnali a tlak byl jen od rodičů, kterým jsme to vysvětlili. Že bychom rádi, ale ne za každou cenu i když se prý zkusit má vše, tak jsem v březnu plánovala návštěvu na klinice, nezávazně. Já jsem z toho byla psychicky na dně tak do 35let a teď jsme oba spokojený, proto asi partner nechtěl. Abych zas nebyla na slupky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.1.23 10:19

Mě pobolívá podbřišek a prsa, špatně mi zatím vůbec není, aktuálně jsem 5+1 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
16.1.23 10:48

@Veru904 můj partner také nebyl úplně nadšený z představy, ze bychom šli na umělý. Po potratů říkal, ze ano a pak z toho začal couvat. Prislo mi jako by měl z něčeho strach nebo se necítil jako muž, když by nezplodil dítě sám. Naštěstí se zazářili po 7mesicich od SP. Už jsem chtěla jít na kliniku a alespoň zkoušet vše co nabízí mimo to hlavní UO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
16.1.23 10:49

Dnes je mi tedy nejvíc špatně, co zatím bylo 6+2 A pobolivaji mě zadá ve spodní části. Mate s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
16.1.23 11:14

@helis0 ano ja dnes a včera neznesitelne bolesti v spodnej casti chrbta🥹a k tomu ma začalo boliet podbrusko na lavej strane, takže dnes strach v očích co pride

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
16.1.23 11:59

@helis0 tak to máme podobný, já vždy když se zadarilo a po pár týdnech byl konec jsem byla opravdu v háji. Tohle tehotenstvi citim jinak od začátku, nějak jsem tušila že můžu být těhotná a nechápu že bych měla být vystresovana ale jsem úplně v pohodě. Partner to ještě neví, ale stejně asi tuší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
16.1.23 12:08

Ahoj holky, tak já se dnes konečně objednala k doktorovi a i když jsem chtěla jít později, tak jdu zítra, jsem holt problémová a doktor mě chce vidět dřív :D. Zítra budu teprve 5+5 a to bude na :srdce: asi ještě brzo :think:, ale doufám, že bude prďola tam kde má být. Příznaky mám jen mírné, ale nejvíc mi vadí, že je mi furt zima. V noci se zpotím a pak mám zimnici a přes den klepu kosu v práci u počítače ve dvou mikinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.1.23 13:43

Holky máte taky někdo to, že máte furt mokré kalhotky? Jakoby nějaký bělaví výtok. Nic mě nepálí, nesvědí. Od prvního porodu trpím na výtoky, mykozu atd….
A druhá otázka, jsem kuřák (teď už teda byla) ale četla jsem na netu, ze bych jako neměla přestat hned…. Na kontrolu jdu 23.1
Dneska teda hodně cítím jak kdyby ms bolesti. Ale nevim jestli je to tím ze jsem uklizela cely byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí