TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2004
13.1.23 22:32

@Doubravka410 moc gratuluji a dle tvých výpočtu by jsi měla být kolik? Už je fazolky krásné veliká :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.1.23 22:43

@helis0 Děkuji 😊 podle MS mám 6+3, podle ultrazvuku 6+2. Mně právě zarazilo, jak je to malinké 😀 podle aplikace co mám v mobilu by mělo mít 1,3 cm a podle doktorky má 0,55 cm. Ale když bylo přes celý monitor, tak mi přišlo veliké 😀 a to srdíčko jak se tam rychle mihotalo, úplně neuvěřitelné 😊

Nechala mi zatím Utrogestan, dvě ráno dvě večer a říkala, že jestli bude vše v pohodě, tak mi to sníží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
13.1.23 23:43
@Doubravka410 píše:
@helis0 Děkuji 😊 podle MS mám 6+3, podle ultrazvuku 6+2. Mně právě zarazilo, jak je to malinké 😀 podle aplikace co mám v mobilu by mělo mít 1,3 cm a podle doktorky má 0,55 cm. Ale když bylo přes celý monitor, tak mi přišlo veliké 😀 a to srdíčko jak se tam rychle mihotalo, úplně neuvěřitelné 😊Nechala mi zatím Utrogestan, dvě ráno dvě večer a říkala, že jestli bude vše v pohodě, tak mi to sníží.

asi máme podobnou appku, píše mi to to samé:D náš mrňous má v 6+2 6,1mm, taky mi to přijde málo…ale asi je rozdíl, jestli je to na začátku, nebo na konci týdne a tak..třeba to ještě poskočí, říkali, že to je ok=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
14.1.23 10:36

Holky tak dneska jsem si poprvé zkusila co je to ranní nevolnost :oops: No bylo to super co vám budu. Dneska mě extra bodá na pravé straně podbřišku. Ve středu jdu na kontrolu tak doufám že bude vše OK :) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
15.1.23 10:12

Mě tedy bývá špatně (nevím, zdali je to ta tehotenska nevolnost) ráno, pak když mám hlad, když se náhodou prejim - vlastně průběžně tak celý den. Jak vnímáme vy těhotenské nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.1.23 10:32

@helis0 já si včera dělala test, z ducha už je dálnice, ale nevolnosti se naštěstí nedostavily. :P Ačkoliv jsem asi zvrácená a trochu v ně doufám, protože se mi nechce nějak extra zatím přibírat :D jo akorát mě pořád děsně bolí prsa. :/
Btw, oznamovala to už některá z vás rodině, nebo v práci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
15.1.23 11:40

@Ryuu gratuluji ❤️. My čekáme až po 3 měsících, minule jsem to řekli kolem 8TT a za par dnů bylo po všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.1.23 11:48

@Ryuu taky nemám nevolnosti. Měl bych byla 5+2 a kdybych si neudělala testy tak nevím že jsem těhotná. Občas po ránu když se nenajim mi je zle. Ale to je vše. Rodině to řekneme až budu mít kartičky a po testech v 12tt a “světu” dokud to nepůjde vidět :) což nebude problém, nejsem hubeňour. Jen mám furt divný pocit jestli je vše ok. Menim gynekologa (můj je totální *****, nevyšetruje, první těhu s nim katastrofa) a 23 jdu na vstupní a rozenou mrkne i na píďalku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.1.23 12:55

@helis0 @Nicknamecr
Já právě budu muset v práci asi co nejdříve. Je vcelku náročná, k tomu časté přesčasy a hrozí sem tam i noční. A včetně šéfové budu muset i kolegům, protože by jinak za zády mohli pomlouvat a zlobit se, proč nedělám to a támhle to… Ale vůbec se mi do toho právě nechce z těchto důvodů, co když to nevyjde… A taky proto, že kolega bude neustále nějak popichovat, říkat mi „mamčo“ atd… (Zkušenost u holčiny, co tam byla těhotná). A kolegyně zas asi bude přehnaně starostlivá a já o tohle vše prostě nestojím. :roll:
U rodiny zas musím říct, že je to taky naprd. Bude teď spousta oslav a budu si muset vymýšlet kdo ví kolik výmluv, včera jsem byla s mamkou půl dne na nákupech a tak třikrát už jsem to měla na jazyku. :lol: Jenže sama mám začátkem března narozeniny a vím že když se prozradím dřív, každý mi bude nosit dárky pro mimčo a o to sobecky taky prostě nestojím :lol: V plánu je právě oznámit to ten den, protože to už by mělo být snad vše ok. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.1.23 13:31

@Ryuu Jo hele když tě okolnosti nutí tak to řeknu. Ale naše zkušenost je, že byť to řekneš jednomu, tak se to k rodině tak i tak dostane….. u prvního se nám to stalo a s druhým to nebudu riskovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.1.23 13:33

@Nicknamecr no právě já si to taky myslím, ale nerada bych si v té práci nějak ublížila. Přeci jen je to práce spíše pro chlapy, tedy fakt náročná. :think: budu si muset vše nechat projít hlavou, ještě mám čas, k Dr. jdu až ve čtvrtek, tam budu vědět více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.1.23 13:46

Ahojky holky, rada by som sa k Vám pridala, TP 26.9.2023, teraz 4.tt. Som po IVF a 3.1.bolo oplodnenie, 6.1.embryotransfer 1×8bunkove embryjko a 1×12bunkove embryjko, test mi vysiel pozitivne 11.1.❤️ Vsetkym tehulkam gratulujem a nech nám to krasne pokračuje do zdarneho šťastného konca🙏🏻 🫶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.1.23 13:53

@helis0 nespavosť, chřipka hned v den uhniezdenia-trvá nadcha a kašel doteraz(beriem Prednison na potlačenie imunity, aby telo nevylučilo embryjka),bolest hlavy neskutocna 3dni, palenie záhy a cikám každých 10minut, prsia horia asi 100°C 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.1.23 14:31

Jdu na kontrolu ve středu a když bude vše Ok v což doufáme musíme to říct manželovo rodičům. Tchán je můj nás šéf dělám noční (jenom noční) takže potřebuji aby mě přehodil na denní. Jinak nevolností z hladu už mám také přijdu si že mám hlad pořád ale sním tři sousta a přijdu si prejezena. Čůrat chodím snad za celou ulici :zed: :lol: A náš malý psík se rozhodl že si bude hrát na přícucku takže si hraje na můj stín :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.1.23 14:41

@Mishel2020 oni to cítí ty zvířata. Mě už štve moje kočka :D strašně mě hlídá, nenechá mě jít ani na krok nikam samotnou. Když jdu spát, tak leží hned na mě, a jak se hnu tak vstane a kouká na mě jako co minim dělat 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí