TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
15.1.23 14:51

@VerunkaXP91 přesně tak a když odjíždím do práce ty pohledy :,( Strašně ho miluju ale jestli těhotenství zvládneme oba bez úhony tak to bude zázrak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.1.23 14:57

Musím sa smiať u nás to iste so zvieratkami Sophia minibulik a Mia maltezacka staaaaaale so mnou i na WC 😂 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.1.23 14:59

@Mária2023 přesně tak :mrgreen: Asi příprava na mimčo aby to pro nás pak nebyl šok že máme všude ocásky až začnou tapat 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.1.23 15:42

@VerunkaXP91 já mám tři kočky a na to jak byly předtím důležité, (až na kotě, to se se mnou ňuhňalo i tak, ale teď víc) tak se taky najednou hrozně tulí a pořád mi lehají k břichu. :palec: a přijde mi že i mé kobyly jsou ke mě jakési milejší :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.1.23 16:44

@Ryuu já mám útulek, ale pociťují to zatím jen na těch svých dvou co mám 🤣 přesně, ty moje byly takové, že Hmm někdy se od tebe nechám pohladit ale spíš takové "nafrnene damicky " a teď? Teď mi nenecháj ani milimetr svobody 🤣 mám takové dva ocasky pořád za sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
15.1.23 17:43

Ahoj holky rada bych se k vám přidala :) Dneska jsem po 8 dnech zpoždění objevila na testu tohle :D Doma už s manželem dvě holčičky máme a tohle jsme teď neplánovali. Navíc jsme minulý měsíc byli hodně nemocní, sex byl za celý měsíc jen dvakrát a ještě přerušovaný :D O obě předchozí děti jsme se snažili přes rok, hlídala jsem ovulace a kdo ví co všechno a stejně se dlouho nedařilo. A teď jako blesk z čistého nebe tohle. Termín mi vychází na 16.9. :) Všem vám přeji abysme to ve zdraví zvládli a v září se dočkali zdravých uzlíčků :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.1.23 18:38

Holky jak to máte s únavou?

Já si musím odpoledne vždycky jít aspoň na dvě hodky lehnout, jinak jsem chodící mrtvola 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.1.23 18:45

@VerunkaXP91 taky jsem odpolednem Ko a ještě se přidal žaludek na vodě :roll: Něco sním a za chvilku je mi špatně 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.1.23 18:53

@Mishel2020 kdyby zaldek na vodě, na ten jsem zvyklá ale mě strašně štve zácpa :D jsem z toho i naštvaná a nafouklá 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
15.1.23 18:54

Tak já se k vám taky přidávám. Jsem teď podle poslední MS v 7. týdnu, což zatím vychází TP na 10.9. ( naše první výročí svatby :D ). Antikoncepci jsem vysadila v listopadu a vůbec jsem nečekala, že se zadaří tak brzo. Zatím to teda trochu zpracovávám, vůbec si nedokážu představit, že budu máma :D. Co se týká příznaků nejdřív mě docela bolela prsa a bylo mi i nevolno, teď jsem vcelku v pohodě a mám hroznou chuť na sex, jen mě občas píchne v břiše a sem tam špiním. K doktorce na potvrzení jdu až v 8. týdnu, hrozně se bojím jestli bude všechno v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.1.23 18:55

@VerunkaXP91 tak to jsem naštěstí v pohodě. Ale s jídlem co jsem dřív milovala je hnus a nebo takové ble :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.23 19:05

Ahoj holky, pridam se k vam do diskuze. Cekala jsem na MS jako na smilovani, protoze jsem mela jit na umele oplodneni a tak jsem netrpelive vyhlizela zacatek dalsiho cyklu. Ten neprisel a misto toho jsem nasla toto :)
23.1. jdu k lekari, uz se nemuzu dockat.
Jsem dost unavena, misty zaludek na vode a boli me casto hlava, az to jde do migreny. Nicmene na dve carky jsem cekala pres rok a jsem ochotna podstoupit cokoliv, jen aby tehotenstvi doslo do zdarneho konce :srdce: :srdce: :srdce: Hodne zdravi vsem! :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.1.23 19:08

@ruzulka mi vychází termín na 11.9, tak doufám, že to nebudou dvojčata :lol: A prsa už bolet přestala? Já pořád vcelku trpím. :/ Na kontrolu jdu ve čtvrtek. Já naopak chuť na sex nemám a už mi to bylo maličko vyčteno. :roll:
Také si nedovedu zatím představit, že budu máma. Nikdy jsem extra vztah k dětem neměla. Až když jsem narazila na nynějšího přítele, tak se ve mě trochu probudila touha mít vlastní, snažili jsme se přes půl roku, každé MS jsem byla zklamaná a teď když je to najednou tady, tak plno pochybností :zed: ale asi jsou to přirozené obavy. :think: držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.1.23 19:12

@Ryuu také mám obavy neboj. První myšlenka byla co s tím budeme dělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
15.1.23 20:55

@JmenujiseKatka gratulujeeem a na migrénu nepomohlo nic iba ked si dam kávu 🫣