Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@VerunkaXP91 zapcha aj u mna ukrutna🤭ale ked si dam kefír z tibetské houby tak to ide ako po másle 🤣 ✌️
@VerunkaXP91 naopak nemozem vobec spat🥹celu noc Netflix a ráno od 6-11spim a to je vsetko🫣
@Mária2023 v noci taky nemůžu moc spát, ale přes den to na mě padá 🤣
@Mária2023 já jsem celý den ospalá a když je večer tak nemůžu usnout a tak pořád dokola 😄 bohužel k tomu teda ještě musím chodit do školy, takže tento režim se se vstáváním o půl páté ráno nemá moc rád 😄
Ahoj, končím 4tt. Na restu mám 2 silné čárky a je mi už od 3tt špatně od žaludku a desne mě bolí prsa. Má někdo podobne zkušenosti? U lékaře jsem zatím nebyla, poslední 2 biochemka tak se nikam nezenu
@Veru904 prsia úplně horké kamene a žaludek na vodě ráno, ale hned po rohlíku to zatial přejde
@Mária2023 mě je špatně celý den, priznaky jak kocovina už od pátku. Děsí mě že na tak silně priznaky tehotenstvi je brzy a budou dvě…to si neumím představit…
@Veru904 Ja som si dala vložit dvě embrya a už mám doma dceru(15)syna(12)a dvojiciek sa nebojím naopak těším sa na ne a dufam, ze 27.1. Uvidím dvě ❤️ ❤️
@Mária2023 já budu mít dítě poprvé, když to konečně všechno dobře dopadne ![]()
@Veru904 tak vidíš o to viac sa mozes radovat ak budu dve, hlavne nech vsetko krasne dopadne🙏🏻
@VerunkaXP91 ja co beru těhotenské vitaminy, tak se cítím lépe a také zácpa je lepší 😎
@JmenujiseKatka moc gratuluji, máme to podobne. Také cokoliv ![]()
@Veru904 mě taky že začátku hodně bolela prsa a bylo mi zle a teď se to teda hodně zlepšilo, tak doufám že bude vše v pořádku. Já bych po pravdě byla za dvě ráda. 😄 Mám ještě určité kariérní plány a takhle bych si odbyla dvě děti najednou 😄