Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ryuu já taky piju furt a jsem schopná za den dát 4-5 litrů čaje nebo vody. Mně teda ten ovocný čaj hlavně pomáhá na nevolnost, takže i z toho důvodu piju víc
. Ale taky se to postupně uklidňuje, už mě nebudí žízeň v noci. Jo pivo, to ucucávám večer muži, protože tam není žízeň, ale děsná chuť ![]()
@JmenujiseKatka ahojky to jsme na tom úplně stejně, taky jdu 23.1. na kontrolu v 5+3 😊
@Bellamia anoo, zacali jsme se snazin na Vanoce 2021 a na Vanoce 2022 jsme pocali
jak dlouho jste se snazili?
@JmenujiseKatka začali jsme v září, ale už jsem stihla mít i mimodelozni 😞 tak doufám, že tentokrát to bude úspěšnější
@Bellamia ach, to me mrzi. Z toho ja mam uplne hruzu, zase verim, ze kdyz jsme muselo tak dlouho cekat, ze to bude ok. Testy krasne sili, tak verim, ze je vse ok ![]()
@JmenujiseKatka krásně čárky
určitě to bude v pořádku. Mě se první duch objevil dokonce už 9 DPO, dnes jsem tedy 17 a test ráno vypadal takhle.
A jak se cítíš, nějaké nevolnosti?
@bbk85 joooo děsná chuť už taky pomalu přichází, koupila jsem si pakl nealka, že prý Holba má výborný. No…
prostě pivo bez alkoholu je jako vibrátor bez baterek, chybí tam takové to bzum bzum
![]()
@Lenca93 píše:
Ahoj holky mám na vás dotaz prosímKdy vás lékař objednal na první kontrolu? Já mu dnes volala a objednal mě až na 3.2. a to už budu 7+3tt. V předchozím těhotenství jsem šla už kolem 6tt
Tak jsem byla jen překvapená, že teď až celkem pozdě
Děkuji
Ahoj, já šla poprvé 6+2 do CARu, pak včera v 6+5 na gyndu a příští týden jdu zase v 8+0 (srdíčko bylo vidět už poprvé =) )
@Lenca93 píše:
Holky a ještě jeden dotazNezkoušela jste někdy některá zkusit zjistit pohlaví dítěte podle lunárního kalendáře?? Já jen ze u prvních dvou dětí mi to opravdu vyšlo přesně, máme dvě holčičky, to mi vyšlo i v tom kalendáři
No a teď mi to dle zadaných údajů ukazuje, že by to měl být chlapeček
Je mi jasné, že šance je pořad tak 50/50, ale stejně mě zajímá zda to některé z vás vyšlo také
tak to mi nevyšlo
měla jsem mít holku, máme chlapečka =)
@Bellamia No krasne sviti ta druha carka
nevolnosti nemam, ale jsem priserne unavena. Dopoledne je to ok, odpoledne jsem vyrizena. O vikendu jsem mela velkou migrenu, ale to mam pravidelne i bez tehotenstvi
mam obcas pocit nejake navalovani, ale ne, ze bych chtela zvracet, ale trochu jakoby zaludek na vode. A co ty?
Jinak mam citliva prsa, ale ne moc a sem tak poboliva mirne v podbrisku ![]()
@Ryuu nealko není dobrý ať je to jakákoliv značka
. Tak to já spíš o chutě na různé věci přicházím, ale to pivo je stále skvělý ![]()
@Avanie Joo já četla tak u 50% lidí, že jim to vyšlo a u druhé půlky, že ne
No nic stejně to nezměníme a kdyžtak budeme mít tři holky no ![]()