TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
17.1.23 13:11

@Ryuu já taky piju furt a jsem schopná za den dát 4-5 litrů čaje nebo vody. Mně teda ten ovocný čaj hlavně pomáhá na nevolnost, takže i z toho důvodu piju víc ;). Ale taky se to postupně uklidňuje, už mě nebudí žízeň v noci. Jo pivo, to ucucávám večer muži, protože tam není žízeň, ale děsná chuť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
17.1.23 14:09

@JmenujiseKatka ahojky to jsme na tom úplně stejně, taky jdu 23.1. na kontrolu v 5+3 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 14:34

@Bellamia Moc drzim palce :srdce: cekas prvni miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
17.1.23 14:35

@JmenujiseKatka ano první, ty taky? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 14:36

@Ryuu Ja mam taky furt zizen :D vypiju 4-5 litru vody za den :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 14:37

@Bellamia anoo, zacali jsme se snazin na Vanoce 2021 a na Vanoce 2022 jsme pocali :D jak dlouho jste se snazili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
17.1.23 14:40

@JmenujiseKatka začali jsme v září, ale už jsem stihla mít i mimodelozni 😞 tak doufám, že tentokrát to bude úspěšnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 14:54

@Bellamia ach, to me mrzi. Z toho ja mam uplne hruzu, zase verim, ze kdyz jsme muselo tak dlouho cekat, ze to bude ok. Testy krasne sili, tak verim, ze je vse ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
17.1.23 15:00

@JmenujiseKatka krásně čárky :srdce: určitě to bude v pořádku. Mě se první duch objevil dokonce už 9 DPO, dnes jsem tedy 17 a test ráno vypadal takhle.
A jak se cítíš, nějaké nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
17.1.23 15:07

@bbk85 joooo děsná chuť už taky pomalu přichází, koupila jsem si pakl nealka, že prý Holba má výborný. No… :poblion: prostě pivo bez alkoholu je jako vibrátor bez baterek, chybí tam takové to bzum bzum :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.1.23 15:10
@Lenca93 píše:
Ahoj holky mám na vás dotaz prosím :) Kdy vás lékař objednal na první kontrolu? Já mu dnes volala a objednal mě až na 3.2. a to už budu 7+3tt. V předchozím těhotenství jsem šla už kolem 6tt :D Tak jsem byla jen překvapená, že teď až celkem pozdě :) Děkuji

Ahoj, já šla poprvé 6+2 do CARu, pak včera v 6+5 na gyndu a příští týden jdu zase v 8+0 (srdíčko bylo vidět už poprvé =) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.1.23 15:12
@Lenca93 píše:
Holky a ještě jeden dotaz :lol: Nezkoušela jste někdy některá zkusit zjistit pohlaví dítěte podle lunárního kalendáře?? Já jen ze u prvních dvou dětí mi to opravdu vyšlo přesně, máme dvě holčičky, to mi vyšlo i v tom kalendáři :D No a teď mi to dle zadaných údajů ukazuje, že by to měl být chlapeček :lol: Je mi jasné, že šance je pořad tak 50/50, ale stejně mě zajímá zda to některé z vás vyšlo také :D

tak to mi nevyšlo :D měla jsem mít holku, máme chlapečka =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 15:16

@Bellamia No krasne sviti ta druha carka :srdce: :dance: nevolnosti nemam, ale jsem priserne unavena. Dopoledne je to ok, odpoledne jsem vyrizena. O vikendu jsem mela velkou migrenu, ale to mam pravidelne i bez tehotenstvi :lol: mam obcas pocit nejake navalovani, ale ne, ze bych chtela zvracet, ale trochu jakoby zaludek na vode. A co ty?
Jinak mam citliva prsa, ale ne moc a sem tak poboliva mirne v podbrisku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.1.23 15:37

@Ryuu nealko není dobrý ať je to jakákoliv značka :lol:. Tak to já spíš o chutě na různé věci přicházím, ale to pivo je stále skvělý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
17.1.23 15:39

@Avanie Joo já četla tak u 50% lidí, že jim to vyšlo a u druhé půlky, že ne :D No nic stejně to nezměníme a kdyžtak budeme mít tři holky no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí