Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martipe ahojky, mame to uplne stejne. Posledni MS 17.12.
na gyndu jdu 23.1.
@Martipe ahojky, koukam, ze jsi mi jeste psala, nevsimla jsem si toho a napsala ti taky, ze jsme na tom stejne
Kam jsi chodila na kliniku?
@JmenujiseKatka jaká je to náhoda. I MS naposledy stejný den
já chodila do Pronatal a ty?
@JmenujiseKatka já akorát do Ostravy. Jako nemůžu si stěžovat na jejich přístup. Ale upřímně budu ráda když to vyjde přirozeně. Tolik chemie co jsem si měla aplikovat…
@Martipe @JmenujiseKatka jé, to už jsme tady 3 z Pronatalu
já taky, teď se nám zadařilo z KETu
![]()
@Avanie je fajn, že si člověk může předat zkušenosti i když každý je z jiné části republiky ![]()
Ahoj, tak se také hlásím k vám. ![]()
Poslední ms byla 13.12 a na první kontrolu jdu příští týden v úterý. Termín porodu mi vychází na 20. září, zase miminko ve znamení panny. ![]()
@Martipe Ja jsem taky moc rada. Tu moji reakci si chci pamatovat navzdy
clovek nevedel, jestli rvu z toho, ze jsem nekoho omylem zabila nebo, ze jsem stastna
stale se mi tomu neda verit. Nemuzu se dockat pondeli a verim, ze je vse v poradku.
A jak ti je?
@JmenujiseKatka jako bych se slyšela
no nějaké žaludeční nevolnosti nepociťuju. Ale podbřišek a prsa… Ty se neustále střídají. A únava.. ta se začíná hlásit. A co ty? Jak jsi na tom? V pondělí ti budu držet palečky! Já jdu v úterý.
@Martipe A kolik ti vlastne je? Mne za mesic 32
jeden den jsem mela zaludek na vode, o vikendu migrenu, ale jinak nic. Jsem unavena, ale neni to nic brutalniho. Jeste zacatkem tydne me bolelo mirne bricho, to uz pominulo, ale prsa mam bolava. Ale jen kdyz se zmacknou, ne nijak hodne. Vlastne nebyt vynechane MS, tak nepoznam, ze jsem tehotna. O vikendu mi teda bylo hur
ale buh vi, jestli jsem si to nevsugerovala ![]()
@JmenujiseKatka já mám čerstvých 27. Jelikož jsme měli oslavu 9.1. tak jsem si ji chtěla užít. Měla být moje poslední před začátkem MS a začátkem injekci, které už mám zdárně doma z centra. Tak jsem neměla ani žádné podezření. A to že nepřišla MS jak měla… To mě nějak neprekvapovalo. Běžně jsem mívala zpoždění a ono ejhle. Bolest před podbřišku jako před MS, prsa citlivější. Nebýt testu který vyšel pozitivní… Tak to ty snad oslavu budeš mít s nelkem ![]()
@Martipe Ja nepiju
ale verim, ze bude vse v poradku
ja mam MS jako hodinky, cyklus 28 dni, ale tim, jak jsem tri mesice pred tim kazdy mesic mela rizenou ovu a po IUI brala progesteron, tak jsem mela cyklus 30-32 dni. Tak jsem zhruba od ctvrtka 12.1. ocekavala MS. A ve ctvrtek jsem jeste rikala, ze poznam, ze ma MS prijit. A pak mi to vecer nedalo a sla zkusit test s ocekavani, ze stejne bude negativni. Test jsem dala na linku, myla nadobi a najednou druha carka
dost viditelna na to, ze denne piju kolem 4 litru vody a vecer ta moc byla uplne pruhledna
tak jsem zkusila jeste digitalni a tam, kdyz mi naskocilo +, tak jsem malem omdlela
bylo to krasny.
@JmenujiseKatka je to úžasný pocit. Sama jsem nevěřila vlastním očím. A ty už máš Mimi nebo to bude tvoje první?