Transplantace vlasů

Anonymní
26.7.19 18:42

Transplantace vlasů

Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat, zda některá z vás prodělala transplantaci vlasů.
Jsem teď těhotná a mám strašně řídké vlasy, měla jsem i před těhotenstvím. Není to, že by se mi to po porodu spravilo, mám to geneticky dané. Mamka má hrozně řídké vlasy.
Vím, že je varianta zahuštění vlasů ale to nevyřeší můj problém, jelikož mám čím dál víc ridnouci ofinu, jde dost vidět už kůže.
A při zahuštění bych se navíc bála, že to neudrží moje vlasy a popada ten zbytek, co ještě NS hlavě mám.
Jestli Teda některá byla na transplantaci, prosím o zkušenosti, zda postupně nevypadaly a zda stále drží. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
128
9.9.20 21:10

Mám vlastně stejný problém :( budu ráda pokud se najde někdo, kdo se podělí o zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.20 23:06

Zkus jít na trichologické vyšetření vůbec to není drahé a dozvíš se proč ti vlasy řídnou a co se s tím dá dělat.

edit admin - nepovolená reklama, odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.9.20 19:55

A jak to vyšetření probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.4.21 10:28

Zdravím dámy, a přidávám se stejným problémem. Vlasy jsem měla řídké už před těhotenstvím, ale teď cca 3 měsíce po porodu mi začaly padat takovým způsobem, že mám opravdu veliký strach, že přijdu o všechny vlasy. Každé hrábnutí do vlasů znamená vytažený obrovský chomáč vlasů. Info o té transplantaci jsem si četla tady , je tam dost odpovědí na otázky, co tady už padly. Ale já mám stejně strach. A z toho strachu mi možná padají ještě více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.25 11:56

Môžem odporučiť kliniku estepera, ktora robí kvalitné transplantácie, sú seriozni, pracovala som pre nich kedysi, su v srdci istanbulu za dobre ceny a super pristup,! znamy si u nich dal urobit vlasy, je spokojny, vlasy uz rastu :) zvacsa vhodne pre muzov.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová