Trapas v drogerce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
5.5.17 22:31

Moje mamka minulý týden tankovala za 100,– kč(jo, je blázen :mrgreen: ) a zapomněla zaplatit. Normálně odjela :mrgreen: Ten trapas, když auto je psané na tátu a příjde policie k němu do práce :zed: :mrgreen: Stane se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
5.5.17 22:35
@Anonymní píše:
Dnes se mně stala nepříjemnost, kupovala jsem v drogerie tužku na oči, řasenku a dva laky na nehty, jenže jsem na tu tužku na oči v košíku mrskla igelitku a u pokladny nezaplatila. Poté co jsem si věci začala dávat do tašky se pokladní ptá, zda tu tužku mám taky od nich. Čuměla jsem jak sůva, jasně že mám a v tom mně došlo, že ji nemám zaplacenou. Podle výrazu pokladní jsem pochopila, že mě má za zlodějku a doteď je mně děsně a pořád přemýšlím, zda mě mají někde na záznamu a zda ten záznam někde použijou. Jsem až paranoidní a nadávám si do krav, proč jsem tu tužku nezaplatila. Myslíte, že mě můžou zpětně z něčeho obvinit?

neřeš to, příště půjdeš do drogerie a bude tam vyset Tvoje fotka, :) Jinak to běžně dávají v krimi zprávách a tady na netu :) :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.17 22:36

Stalo se a uz bych se na to vybodla. Bylo to omylem, zadny problem z toho nebude. Je to drobnost. Mne kdyz se obcas takhle neco nepovede, tak me napadne, hlavne ze jsem nekoho nesrazila autem atd. a hned to vidis v jine perspektive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Hm…
Jak byly nedávno v penny ty lentilkový polštářka… tak jsem s dcerama stála u toho papírovýho regálu, měli ho vedle kas. Už bylo večer, nikdo moc v obchodě nebyl. nějaká prodavačka, už převlečená do civilu, si povídala s tou, co byla za kasou. Obě max 2 metry od nás. A začaly se se mnou bavit, že už maj jen tyhle polštářky a že už jiný nebudou. Tříletá nám furt skákala do řeči, že chce lízátka, co tam měli hned vedle toho. Takový velký kulatý chupa chups a píšťalkový.
Já jí několikrát řekla, že to kupovat nebudeme a ´t na to nesahá. ok.
Přijedeme domů a ona tam z kapsy slavnostně vyloví ty dvě lízátka a ukazuje je dědovi.
Naprosto nechápu, kdy je vzala. A to jsme byly pod dohledem těch dvou prodavaček. Úplně jsem zrudla, i když jsme byly už doma: FUJ!

Tak jsem volala segře - vedoucí druhého penny ve městě, že jsem jim to tam vykradla. Tak se tlemila a že prej to snad není možný, její vlastní segra. :-) A´t prej tam dojedu a řeknu co se stalo a zaplatím. Tak to jsem jí řekla že to teda nee, že jí ty prachy dám a ať si to vyřeší. :-D

Sama prodávám a vím, že toto se stane, ale taky sama vím, jak to mezi prodavačkama chodí a nerada bych byla pro prsonál tohoto penny,,Ta, co čorla lízátka"

• Citovat
  • Upravit
luccifera

Já za kasou dělala a sem tam se to stalo:) brala jsem to vždycky s nadhledem. Lidi jsou jen lidi a může se to občas povést:)

• Citovat
  • Upravit
18267
5.5.17 22:41
@Anonymní píše:
No právě :( a teď mě bolí žaludek a představuju si jak mě hledá policie
:lol: :lol: neboj, to se stává každému, to je život: dej si panáka, namaluj se tužkou a neotvírej :) :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
5.5.17 22:44
@luccifera píše:
Já za kasou dělala a sem tam se to stalo:) brala jsem to vždycky s nadhledem. Lidi jsou jen lidi a může se to občas povést:)

to je rozumné, :kytka: jsme fakt jen lidi, samý stres, fronta za mnou, fofry s děckama, leje ze mě :).Mnoho zboží je ukradeno úmyslně, ale i tak se to dává do nějakých ztrát, s tím se počítá, je to tak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
5.5.17 22:46

@Svítící žárovka :mrgreen: :mrgreen: to je šikula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
5.5.17 22:48

Buď v klidu. Jednou mě upozornila pokladní, že se dcera z vozíku u pokladny obslouzila bez placení. Taky se na mě dívala jak, kdybych měla ve vystrihu nejdražší koňak. V Lidlu jsem zase projela s kaaem zavesenym na voziku (co by pro klid s dítětem člověk neudelal). Vratila jsem se k pokladní a ten pohled byl přímo nenávistný. Místo aby byla ráda, že jsme ji dala pado, tak se taky na mě ksichtila jak kdybych provezla trezor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.5.17 22:56

Neblazni, vzdyt jde o pitomou tuzku, nema vubec smysl se tim stresovat. Delala jsem taky za kasou jeden cas, spousta lidi neco pozapomene v kosiku a nikdy by me nenapadlo, ze to chteji zamerne ukrast. To se proste stane. Pak tam byli provareny corkari, jeden mel pod bundou asi 14 Milek, tak se vzal do zazemi, zavolali se policajti, sepsal se protokol a milej zlatej se zase odporoucel, nikdo ho nemohl drzet, skoda mensi nez 5000,–. Myslim ze kvuli tuzce za 90 Kc by se ani nikdo neobtezoval prijet. Bud naprosto v klidu, nikam bych se nechodila omlouvat a priste si te stejne pamatovat nebudou. Hlavu vzhuru, nic se nestalo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5500
5.5.17 23:00

Pokladní si tě dávno nepamatuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
5.5.17 23:02
@Anonymní píše:
Dnes se mně stala nepříjemnost, kupovala jsem v drogerie tužku na oči, řasenku a dva laky na nehty, jenže jsem na tu tužku na oči v košíku mrskla igelitku a u pokladny nezaplatila. Poté co jsem si věci začala dávat do tašky se pokladní ptá, zda tu tužku mám taky od nich. Čuměla jsem jak sůva, jasně že mám a v tom mně došlo, že ji nemám zaplacenou. Podle výrazu pokladní jsem pochopila, že mě má za zlodějku a doteď je mně děsně a pořád přemýšlím, zda mě mají někde na záznamu a zda ten záznam někde použijou. Jsem až paranoidní a nadávám si do krav, proč jsem tu tužku nezaplatila. Myslíte, že mě můžou zpětně z něčeho obvinit?

Taky se mi to stalo.. Jeste kdyz byl malej v kocarku a sli jsme do Tesca pro par drobnosti. Koupila jsem Sunar a kasi a malymu nanuka. No a nanuk proste zustal v boude, ani nevim jak. Upozornila me prodavacka, ze jako nanuky krast nebudu, z legrace, nastesti :) Zasmali jsme se tomu a bylo to v poho.. A kolikrat jsme zapomneli zaplatit rohlik, jablko co mel malej v ruce :oops: Asi bych na to priste nejak vtipne navazala rec, pokud te to trapi, ale klidne se na to vyprdni, o nic nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
5.5.17 23:03

Mě se to stalo taky s dítětem v kočáru se to může stát hned, zrovna tuhle jsem zjistila, že nemám ještě zaplacený jogurt - dítě ho mělo v ruce. Jednou mi dokonce omylem syn hodil do tašky věc z pásu která už nebyla naše a přišli jsme na to až doma :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
5.5.17 23:07
@Anonymní píše:
No právě :( a teď mě bolí žaludek a představuju si jak mě hledá policie

Ale jdi ty :) Prodavacka to davno pustila z hlavy, navic jsi nic neukradla prece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
5.5.17 23:10
@Mína47 píše:
Mě se to stalo taky s dítětem v kočáru se to může stát hned, zrovna tuhle jsem zjistila, že nemám ještě zaplacený jogurt - dítě ho mělo v ruce. Jednou mi dokonce omylem syn hodil do tašky věc z pásu která už nebyla naše a přišli jsme na to až doma :?

Me to malej dela taky, ze chce hazet veci rovnou do tasky. Nakupujeme totiz v Globusu s tema skenerama a nakup davame primo do tasky. No a v jinem obchode to malej chce delat taky tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová