Trapas v drogerce

Anonymní
5.5.17 21:19

Trapas v drogerce

Dnes se mně stala nepříjemnost, kupovala jsem v drogerie tužku na oči, řasenku a dva laky na nehty, jenže jsem na tu tužku na oči v košíku mrskla igelitku a u pokladny nezaplatila. Poté co jsem si věci začala dávat do tašky se pokladní ptá, zda tu tužku mám taky od nich. Čuměla jsem jak sůva, jasně že mám a v tom mně došlo, že ji nemám zaplacenou. Podle výrazu pokladní jsem pochopila, že mě má za zlodějku a doteď je mně děsně a pořád přemýšlím, zda mě mají někde na záznamu a zda ten záznam někde použijou. Jsem až paranoidní a nadávám si do krav, proč jsem tu tužku nezaplatila. Myslíte, že mě můžou zpětně z něčeho obvinit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
5.5.17 21:21

Byla bych v klidu. Nedávno se mi to stalo v Lidlu. Jedno dítě v kočáru řvalo, druhé něco nutně pořebovalo a já si dala kafe asi za 200 na boudu kočaru místo do košíku a upozornila mě až pokladní. Koukala na mě blbě, ale já se omluvila a jelo se dál. Buď v klidu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
5.5.17 21:22

Vždyť se nic nestalo, nevyčítej si to :) prostě se stane, bylo to omylem.. ikdyby tam měli nějaký záznam tak se nic neděje. Jedině že by došlo ke konfliktu, což určitě nedošlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
5.5.17 21:23

Nešil to se stane, řekla bych jí, že jsem si toho nevšimla, kvůli tužce tě nahlásit nikam nepůjdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.17 21:24

@sunshine125
Tužka stála 90 Kč, bylo mně tak nanic, že jsem se tam asi za hodinu ještě vrátila pro zubní pastu a chtěla se paní omluvit, ale sledovala mě tak podezíravě a pořád koukala na přenos z kamer, že jsem to vzdala :roll:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
5.5.17 21:25

Mně se něco podobného jednou stalo v cukrárně, nezaplatila jsem zmrzlinový pohár, prostě jsem odešla a až doma si uvědomila, že jsem jej nezaplatila, tak jsem si našla t. č. na netu a zavolala tam, vzala to servírka, která mě obsluhovala, tak jsem jí to vysvětlila a domluvily jsme se na den, kdy jí útratu zaplatím.
Taky jsem se bála, že mě mají někde na záznamu a je to cukrárna, do které chodím, tak jsem z toho byla zaskočena.
Nicméně ta servírka ze mě má trochu legraci - cosi si špitala směrem ke mně s ostatními servírkami a to se tvářila velmi chápavě, že tohle se může stát každému. Kašlu na to, už je to za mnou.
Na 99% Ti nic nemohou, to by Ti rovnou řekli, že si myslí, že jsi jim tu tužku ukradla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.17 21:27

Holky děkuju. Já začala hned něco blekotat na omluvu ale na ni bylo vidět, že už mě zaškatulkovala

• Citovat
  • Upravit
421
5.5.17 21:27
@Anonymní píše:
@sunshine125
Tužka stála 90 Kč, bylo mně tak nanic, že jsem se tam asi za hodinu ještě vrátila pro zubní pastu a chtěla se paní omluvit, ale sledovala mě tak podezíravě a pořád koukala na přenos z kamer, že jsem to vzdala :roll:

paní má za chycené lupiče nejspíš nějaké body, proto je tak bedlivá. Neřeš to a chovej se jako by nic. Stávají se i horší věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
5.5.17 21:28

Já být tebou tak tam jdu znova a při placení začnu vtipkovat že dnes jsem nezapomněla zaplatit a že doufám, že už mě nenahlásili do pořadu „kriminální ústředna pátrá“… určitě se zasměje a uleví se ti

• Citovat
  • Upravit
159
5.5.17 21:29

Ne neobvini, no taky by mi bylo asi trapně, ale nic hrozného se nestalo. Chodíš tam často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
5.5.17 21:30

Trapas to je, ale z niceho te zpetne neobvini. Pracuji v obchodu a tohle se stava. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
5.5.17 21:32
@Doe_Jane píše:
Já být tebou tak tam jdu znova a při placení začnu vtipkovat že dnes jsem nezapomněla zaplatit a že doufám, že už mě nenahlásili do pořadu „kriminální ústředna pátrá“… určitě se zasměje a uleví se ti

To je blbost, tím by na sebe akorát upozornila, teoreticky, když věděla, že je v košíku nezaplacené zboží, tak to měla řešit zakladatelka hned… neřešila, chápu, byla z toho zaskočena, teď bych to ale už nevytahovala v žádném případě… tedy aspoň mě být prodavačkou by to naštvalo… :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.17 21:34

Je to drogerka teta kam chodím jen dvakrát za rok, když tam jedu k doktorce, mám takový výčitky, že tam snad kvůli tomu pojedu se omluvit. Ale zase na rčení „čím víc se hov*o rozmazává, tím víc smrdí“ asi něco bude, tak nevím zda je to dobrý nápad. Každopádně to podruhé, když jsem tam přišla, jsem chodila zmateně po obchodě a pak lapka tu zubní pastu abych něco měla. Jestli tohle uvidí na záznamu tak řeknou že jsem totálně mimo

• Citovat
  • Upravit
665
5.5.17 21:37

Kliiid:) mne se už několikrát stalo, ze jsem projela s prckem kasu a zapomela nahlásit rohlík co měl malý v puse. A jednou pár švestek zavěšených na kočárů. Když jsem si to všimla u kasy, tak jsem se ozvala, na parkovišti jsem na to prdela. Prodavačky bych si nevšimala. ale vím jak ti je, měla jsem stejně pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.17 21:39
@Anonymní píše:
Je to drogerka teta kam chodím jen dvakrát za rok, když tam jedu k doktorce, mám takový výčitky, že tam snad kvůli tomu pojedu se omluvit. Ale zase na rčení „čím víc se hov*o rozmazává, tím víc smrdí“ asi něco bude, tak nevím zda je to dobrý nápad. Každopádně to podruhé, když jsem tam přišla, jsem chodila zmateně po obchodě a pak lapka tu zubní pastu abych něco měla. Jestli tohle uvidí na záznamu tak řeknou že jsem totálně mimo

Má tam být lapla ne lapka :-))) jako že jsem ji vzala do ruky a šla k pokladně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová