Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My teda pronesli vzdy a omylem jen treba rohlik, ale rikam, ze asi karma, protoze kdykoliv jsme zapomněli nahlasit, ze syn zvejka rohlik, tak nam pokladni nauctovala neco vickrat. Tu tri chleby misto dvou, 5 precliku misto peti… takze se smeju, ze to mame predplacene ????
@Luca82 píše:
Ale houby tim se vubec netrap.Jednou jsem byla v C&A a mela jsem v ruce svuj destnik, ktery jsem pri odchodu strcila do igelitky. Blb z ochranky me videl a zadrzel me. Jeste si zavolal posilu, vyndali mi vsechen nakup z tasky a ono prd. Tak se jeste chytli stebla a kontrolovali i kody a zase prd. Ani se potom neomluvili, blbci…
A mne z nich bylo tak zle, ze jsem do toho obchodu hodne hodne dlouho ani nevkrocila. Uz je to 15 let a porad me to sejri. Holt jsem byla mlada a blba a byla jsem rada, ze jsem pryc. Dnes bych si je vychutnala.Muj strejda blbe vidi, takze vzdy vytahne bryle, aby si precetl etikety. A jak je pak strka zase do kapsy, vypada jako zlodej a byl uz kolikrat odchycen. Ale on si v tom vylozene libuje. Snazi se vzdycky vyvolat co největší poprask. Minule rval na celej obchod, ze odvadi nevinneho cloveka. No to je povaha
Jo a mimochodem - cigosi u nas se bezne chodi nazrat mezi regaly. Dokonce jsem zazila situaci, kdy si prehazovali tatranky pres zavrenou pokladnu.
Jeden pan na to upozornil pokladni a ona rekla, ze o tom vi a je to bezna praxe, ale ze ona taky chodi domu po tme. Cili radeji nevidi, neslysi. Tak asi tak
Strejda me pobavil
Jinak jo, u nas cigani kradou uplne v klidu. Posledne v Tescu byla cikanka s kocarem, jezdila mezi regaly a co se ji hodilo, tak davala tomu diteti pod sebe… U pokladny ji zastavil hlidac, zbozi musela vyndat a jela dal. Zrejme znama firma ![]()
Mně se jednou stalo v metru, že jsem „utekla“ revizorovy. Jak jsem metrem cestovala několikrát denně a byla zvyklá na žebráky a další milé spoluobčany, které tě neváhají nahánět, tak se sluchátky v uších, zamyšlená jsem chvátala na přestupu… natahoval se po mně nějaký chlápek, já v domnění, že je to nějaký obtěžovatel běžela dál a až pozdě jsem si uvědomila, že to byl revizor a až druhý den, když jsem tudy jela jsem si všimla, že stál pod kamerou
No, trochu jsem se bála, že se někde uvidim, protože jsem poctivka, fakt jsem se styděla.
Neřešila bych to, to se prostě stane… určitě jsi tam nebyla první ani poslední.
Tak já jsem takto ukradla pohledy ve Vatikánu
Pohledy a známky se platili u každého okýnka zvlášť a já to nevěděla. Takže jsem vybrala pohledy a šla je zaplatit s tím, že na ně chci známky. Italsky neumím, oni zase jinak nemluvili, takže domluva rukama nohama.. Zaplatila jsem, nalepila známky a vypsala pohledy.. Pak se manžel ptal, kolik jsem platila a když jsme to počítali, tak to bylo jen za ty známky. No nebylo v našich schopnostech vysvětlit, že jsme chtěli platit již vypsané a oznámkované pohledy, tak nezbývalo, než je hodit do schránky. ![]()
Věřící teda nejsme, ale říkal manžel, že určitě půjdu do pekla, když jsem ve Vatikánu kradla ![]()
@Luca82 píše:
Ale houby tim se vubec netrap.Jednou jsem byla v C&A a mela jsem v ruce svuj destnik, ktery jsem pri odchodu strcila do igelitky. Blb z ochranky me videl a zadrzel me. Jeste si zavolal posilu, vyndali mi vsechen nakup z tasky a ono prd. Tak se jeste chytli stebla a kontrolovali i kody a zase prd. Ani se potom neomluvili, blbci…
A mne z nich bylo tak zle, ze jsem do toho obchodu hodne hodne dlouho ani nevkrocila. Uz je to 15 let a porad me to sejri. Holt jsem byla mlada a blba a byla jsem rada, ze jsem pryc. Dnes bych si je vychutnala.Muj strejda blbe vidi, takze vzdy vytahne bryle, aby si precetl etikety. A jak je pak strka zase do kapsy, vypada jako zlodej a byl uz kolikrat odchycen. Ale on si v tom vylozene libuje. Snazi se vzdycky vyvolat co největší poprask. Minule rval na celej obchod, ze odvadi nevinneho cloveka. No to je povaha
Jo a mimochodem - cigosi u nas se bezne chodi nazrat mezi regaly. Dokonce jsem zazila situaci, kdy si prehazovali tatranky pres zavrenou pokladnu.
Jeden pan na to upozornil pokladni a ona rekla, ze o tom vi a je to bezna praxe, ale ze ona taky chodi domu po tme. Cili radeji nevidi, neslysi. Tak asi tak
No teda koukám, že v tomto obchodě je to asi běžná praxe a prémie za odhalené zlodějky musí být ohromné
Já jsem si tam byla vybírat náušnice ke korálům, které už jsem měla asi dva roky doma. Přišla jsem tam už s nimi v ruce, obhlížela regály a porovnávala. Nic jsem si nevybrala, tak jsem odcházela a při odchodu jsem ty svoje korále strčila zpátky do tašky - nijak jsem se nesnažila skrývat, prostě bezmyšlenkovitě, už jsem v hlavě přemýšlela, kam půjdu teď, protože to docela hořelo a ty náušnice jsem fakt potřebovala. Ze zamyšlení mě vytrhnul dědula u východu, že prej nemám dělat problémy a jít s ním do zázemí. Takže já
, pak mi došlo, že si asi myslí, že jsem ty korále ukradla a říkám - to myslíte kvůli těm korálům? Ty jsou ale moje… Bylo vidět, že ho to trochu zarazilo, ale trval na tom, že s ním mám jít. Snažila jsem se mu vysvětlit, že takový zboží tady neprodávají, ať se zeptá prodavaček, že můžeme ty regály spolu obejít a navíc na tom niklovém zavírání už bylo vidět, že je to nošené, byl poškrábaný. No nezájem, odtáhl mě do kutlochu, výslech, protokol, nakonec mě pustil s tím, že mi to nemá jak dokázat, že jsem to ukradla… No strašnej pocit, šla jsem odtamtud a celá se klepala. Letos to bude deset let a nekoupila bych si tam už ani ponožky ![]()
Někde jsem četla článek s revizorem, kde psali, že i ženy, které mají jízdenku, červenají a tváří se provinile - hold poctivky
My jsme jednou pronesli ze samoobslužných pokladen víno, zakutálelo se pod tašku (když jdu přes normální pokladny, tak to automaticky zvedám a ukazuji i když to někteří pokladní ani nechtějí) a za pokladnami mi bylo trapné už se s tím vracet.
A minulý měsíc jsem v obchodě vážila lilek, zmáčknu, čekám a nic, pak jsem to zmáčkla ještě jednou, nic, nadzvedla zboží, položila a zase zmáčkla, vyjely dva lístky, první spadl, druhý jsem chytla a nalepila. Doma jsem si na účtence všimla, že mě vyšel na 10 haléřů
Taky jsem si připadala, jak zloděj. Kdybych něco chtěla ukrást schválně, tak myslím, že bych byla tak nervózní, že bych se snad i celá třásla
@Macamaca píše:
Tak já jsem takto ukradla pohledy ve Vatikánu
Tak to je nejvíc ![]()
@Elishka1 Já jednou platila kartou v obchodě zimní kabát, docela drahý, nedávala jsem pozor, odpípala, zadala pin, popadla tašku a letěla do práce… doma jsem zjistila, že paní se nějakým způsobem sekla o řád, měla jsem kabát za pár stovek
Druhý den jsem se vrátila to tam doplatit a všichni mě doma měli za blba ![]()
Buď v pohodě. Já takhle jednou vzala v krámu časopis, dala si ho do podpaží a do rukou další asi tři věci. Jdu k pokladně, zaplatím ty tři věci a časopis, co jsem měla srolovany v podpaží jsem zapomněla zaplatit
A jelikož byl drahý, tak jsem se tam rozhodně nevracela a prostě to brala tak, že stane se ![]()
@Iustitia omnibus píše:
Buď v pohodě. Já takhle jednou vzala v krámu časopis, dala si ho do podpaží a do rukou další asi tři věci. Jdu k pokladně, zaplatím ty tři věci a časopis, co jsem měla srolovany v podpaží jsem zapomněla zaplatitA jelikož byl drahý, tak jsem se tam rozhodně nevracela a prostě to brala tak, že stane se
Mezi temi prispevky jak vsichni sli vsechno vratit, je tvuj prispevek super
Protoze jaksi neverim ze je mezi lidmi takovych poctivcu ![]()
@tessa2323 píše:
Mezi temi prispevky jak vsichni sli vsechno vratit, je tvuj prispevek superProtoze jaksi neverim ze je mezi lidmi takovych poctivcu
Já třeba pracovala jako prodavačka i barmanka a proto jsem tak poctivá a na chybu upozorním, vím, jaké je platit manko ![]()
@Bábrdl píše:
Tak to je nejvíc
No, myslím, že toto nikdo nepřekoná ![]()
Příspěvek upraven 07.05.17 v 09:12
Jo slohla holici strojek a zvejku a 5 kil tete z pokladnicky. nestydim se za to ![]()
Já jsem nedávno byla v albertu. Někdy nakupuju a davam věci pod kočar. Zaplatila jsem, ale zůstal mi tam jogurt, kterého jsem si všimla venku.Tak jsem se vrátila a jogurt zaplatila. Svědomí by mi nedalo, kdybych se nevratila.
Holky poslední dotaz - nemám napsat alespoň omluvný email do teta drogerie? Že mě to mrzí a vysvětlit svoje chaotické chování? Nebo byste to na mém místě už nerozmazávaly?