Trapas v drogerce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
914
5.5.17 23:07
@Anonymní píše:
No právě :( a teď mě bolí žaludek a představuju si jak mě hledá policie

Ale jdi ty :) Prodavacka to davno pustila z hlavy, navic jsi nic neukradla prece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
5.5.17 23:10
@Mína47 píše:
Mě se to stalo taky s dítětem v kočáru se to může stát hned, zrovna tuhle jsem zjistila, že nemám ještě zaplacený jogurt - dítě ho mělo v ruce. Jednou mi dokonce omylem syn hodil do tašky věc z pásu která už nebyla naše a přišli jsme na to až doma :?

Me to malej dela taky, ze chce hazet veci rovnou do tasky. Nakupujeme totiz v Globusu s tema skenerama a nakup davame primo do tasky. No a v jinem obchode to malej chce delat taky tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.5.17 23:13

Stalo se mi několikrát za ty roky, co mám děti. Zvlášt když při nákupu zlobily nebo mě nějak odvedly pozornost. Většinou se jednalo o drobnější předměty. Obvykle se prodavačka zeptala, já se vyděsila, že jsem zapomněla. Omluvím se a zaplatím. Nestalo se mi, že bych někde měla punc zlodějky - nebylo to úmyslné. Jsme lidi, ne roboti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
5.5.17 23:14

@tessa2323 Syn z toho byl chudák špatný, že mi do tašky hodil věc co jsme nezaplatili, ale už s tím nešlo nic dělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
5.5.17 23:29

Nic si z toho nedělej. Já jsem se jednou vydala s dcerou na nákup do Ikei. Mám to 25 km a bylo půl hodiny před zavíračkou a já potřebovala milion věcí tak jsem jí strčila do ruky plyšovou myš a rychle nakupovala. Na na kase jsem vše vyskládala vše na pás a zaplatila, ale na tu myš jsem zapomněla. Nevšimla si toho ani prodavačka ani sekuriťák co stál hned vedle kasy a to jí bimbala na ocasu cenovka. Ale jak jsem dávala tašku do košíku tak jsem si všimla a hned to šla zaplatit. Prostě se stane, že si neuvědomíš nebo zapomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
5.5.17 23:35

X let jsem pracovala v drogerii, bud bez obav. Stává se to a normální prodavačka vetsinou pozná, co je omylem a co ne. Kolikrát jsem si spolu se zákazníkem pak delala srandu a vtipkovali jsme o tom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
5.5.17 23:39

Teď jsem si vzpomněla, že v Ikee se nám to stalo také :oops: Byla to tedy spíš chyba prodavačky, zapomněla nám odpípnout jednu věc co byla na vozíku a přišli jsme na to až doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
5.5.17 23:40
@Mína47 píše:
@tessa2323 Syn z toho byl chudák špatný, že mi do tašky hodil věc co jsme nezaplatili, ale už s tím nešlo nic dělat. :nevim:

Mě se to stalo taky. Syn dal neco pod kočár mladšímu brachovi, ja si všimla teda ještě na prodejně, ale vypadalo to blbě, to je fakt :mrgreen: jo a párkrát jsem zapomněla zaplatit rohlík. A jednou syn dal do košíku něco, co jsme vubec nepotřebovali a vsimli.jsme si toho až doma pri vybalování, to teda bylo normálně zaplacený :lol: prostě se takový věci stávají :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.5.17 23:47

Bavím se, kdo co přes pokladnu provezl :lol: Zakladatelko, klid, stane se každému, netřeba se nervovat, byť máš blbý pocit :hug: Ale chápu, taky tyhle trapasy nemám ráda…
Já jsem na stříšce kočáru jednou přes pokladnu „propašovala“ 15 rohlíků :lol: Druhý den jsem se prostě napráskala, pokladní se zasmála, zaplatila jsem a bylo…

Jinak mi jednou syn v obchodě „zcizil“ ceduli „Zboží s prošlou minimální trvanlivostí“ a prodavačka u pokladny říká: „Ale to ti nemůžu dát…“ Já na ni koukala jak blb, o co jde a nechápala jsem. Jezdila jsem s dvojkočárem (dvě děti za sebou) a nevšimla jsem si, co se syn vepředu snažil přes pokladnu propašovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
6.5.17 00:00
@Anonymní píše:
Dnes se mně stala nepříjemnost, kupovala jsem v drogerie tužku na oči, řasenku a dva laky na nehty, jenže jsem na tu tužku na oči v košíku mrskla igelitku a u pokladny nezaplatila. Poté co jsem si věci začala dávat do tašky se pokladní ptá, zda tu tužku mám taky od nich. Čuměla jsem jak sůva, jasně že mám a v tom mně došlo, že ji nemám zaplacenou. Podle výrazu pokladní jsem pochopila, že mě má za zlodějku a doteď je mně děsně a pořád přemýšlím, zda mě mají někde na záznamu a zda ten záznam někde použijou. Jsem až paranoidní a nadávám si do krav, proč jsem tu tužku nezaplatila. Myslíte, že mě můžou zpětně z něčeho obvinit?

Buď klidná. Když už by postupovali co nejpřísněji co je v mezích zákona možný, zavolali by policii a ta by MUSELA řešit případ pouze domluvou. No a vzhledem k tomu, že ji nezavolali jsou POVINNÍ Tvůj záznam do 48 hodin smazat. Můžou mít lhůtu až 14 dní, ale víc to nepovoluje zákon a důvod proč by to chtěli uchovávat tak dlouho musí mít pořádný opodstatnění. Mimochodem na webu ministerstva vnitra jde podle provozovny dohledat jestli mají ty kamery registrovaný. Pokud ne, mají je načerno a nesmí to použít, a mohla bys je žalovat. Druhá možnost, že to vůbec nenahrávají, to pak registraci mít nemusí. Tak či tak, vzhledem k tomu, že škoda není nad 5000,– je to jen ta domluva jak jsem psal vejš, takže nic Ti 100% nehrozí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 01:44

To nám se stalo jednou v Kauflandu. Měli jseme velký nakup a v nem mimo jine i klič na kola. Vyložili jsme nákup pokladní koukla do košíku, Po zaplacení jsem lístek dala do peněženky a chlap uklidil nákup. Asi za tři týdny jsem účtenku chtěla založit, ale klíč na ni nebyl. Nejspíš splinul s košíkem tak dobře že jsme si nevšimli ani my ani pokladní :lol:

• Citovat
  • Upravit
1108
6.5.17 03:06

Ale houby tim se vubec netrap.

Jednou jsem byla v C&A a mela jsem v ruce svuj destnik, ktery jsem pri odchodu strcila do igelitky. Blb z ochranky me videl a zadrzel me. Jeste si zavolal posilu, vyndali mi vsechen nakup z tasky a ono prd. Tak se jeste chytli stebla a kontrolovali i kody a zase prd. Ani se potom neomluvili, blbci…
A mne z nich bylo tak zle, ze jsem do toho obchodu hodne hodne dlouho ani nevkrocila. Uz je to 15 let a porad me to sejri. Holt jsem byla mlada a blba a byla jsem rada, ze jsem pryc. Dnes bych si je vychutnala.

Muj strejda blbe vidi, takze vzdy vytahne bryle, aby si precetl etikety. A jak je pak strka zase do kapsy, vypada jako zlodej a byl uz kolikrat odchycen. Ale on si v tom vylozene libuje. Snazi se vzdycky vyvolat co největší poprask. Minule rval na celej obchod, ze odvadi nevinneho cloveka. No to je povaha :mrgreen:

Jo a mimochodem - cigosi u nas se bezne chodi nazrat mezi regaly. Dokonce jsem zazila situaci, kdy si prehazovali tatranky pres zavrenou pokladnu.
Jeden pan na to upozornil pokladni a ona rekla, ze o tom vi a je to bezna praxe, ale ze ona taky chodi domu po tme. Cili radeji nevidi, neslysi. Tak asi tak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
6.5.17 04:24

No a mě se stalo celkem nedávno, ze jsem byla v nákupním centru, měla vozík, sebou děti a vjela jsem s vozíkem do obchůdku s oblečením. Líbilo se mi tam pro syna triko, tak jsem ho zavesila za ramínko na vozík, pak jsem se porozhlizela po dalších věcech… No už se mi nic nelíbilo, na triko na vozíku jsem úplně zapomněla, ze tam visí a chtěla jsem vyjet z krámu. Při odchodu začal houkat alarm. Já zůstala cucet a říkám prodavacce, ze ale nic nemam, ze nevím proč to houka. Prodavačka -mladá holčina-si toho zaveseneho trika na vozíku taky nevšimla a prý -"Jo dobrý, však jeďte, nám ten alarm někdy blbne "Tak jsem jela. Trika za 400Kč jsem si všimla asi až za hodinu při nákupu v potravinách. Tak jsem ho jela vrátit, byla jsem rudá jak rak jak jsem se styděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
6.5.17 06:21

Vzdyt takova vec se stane i prodavacce, namarkuje neco blbe a pod. Nikdo neni imunni, nedelala bych z toho drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 06:58

:lol: holky vy jste úžasný, moc jsem se pobavila a moc děkuji :srdce:
Je mně dnes trochu líp ale výčitky mám pořád, nejvíc mě trápí kdyby si pustili záznam a viděli by jak tam podruhé chodím sem a tam a čumím na všechny strany jestli už si pro mě nejdou. Jsem psycho kvůli tužce
Ale četla jsem že někde hledali pana kvůli ukradnutym paštikám za 120 Kč celkem, ale já tužku nakonec zaplatila :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová