Trápení domácnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
12.10.18 09:53
@Modesta píše:
Je hele :) to je jako kdybys popisovala mého tátu. Teda ten můj měl potom drzost tahat milenu k nám domů a přespával s ní v obýváku zatímco máma spala s námi v ložnici. Hnus velebnosti :poblion:Radu nemám, ségra se k ní chovala tak hnusně, že to udělali jen dvakrát a pak byl raději rozvod. Já s ním dodnes nemám dobré vztahy a ani to nehodlám napravovat.

Ségra je borec :pankac: i když je smutné, že situaci musela řešit za matku

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
12.10.18 09:55
@Anonymní píše:
Ano, ja mu rekla nazor a dokonce napsala po sms a rika mi abych to neresila. Nejhorsi je ze to mama furt chce resit, pomlouva ho ted vsude mozne a spis mi prijde ze resi penize nez aby se vratil…a hned na zacatku kdyzvse to dozvedela mu vyhazela veci a at jde pryc…ty veci tata nechal na chodbe a porad nechapal…nechal je tam asi tyden a neco a nakonec mu to mama zpet uklidila s tim ze se to mozna vrati do normalu ale porad se chove jakoby nechapal proc se s nim nechceme bavit a proc sme smutni.

Máma by měla situaci řešit, otec z vás ma srandu a ona svou nečinnosti do toho zavlekla i děti. Nemáš babičku, ke které by ses prechodne nastěhovala?

• Citovat
  • Upravit
2679
12.10.18 13:52
@Lalelale píše:
Máma by měla situaci řešit, otec z vás ma srandu a ona svou nečinnosti do toho zavlekla i děti. Nemáš babičku, ke které by ses prechodne nastěhovala?

Souhlasím. Nevím, proč by tohle měly řešit děti. Máma by to měla nějak rozseknout.Zakladatelko,zkus s ní promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6022
12.10.18 14:53
@Lalelale píše:
Ségra je borec :pankac: i když je smutné, že situaci musela řešit za matku

Hele je zvláštní, že i když, je o rok a půl starší, tak se dokázala za mamku postavit, věděla, o co se jedná. Já nechápala vůbec nic, naopak se mi nelíbilo, jak se k návštěvě chovala. Přitom jsem nebyla malá, bylo mi myslím 9 nebo tak nějak.

O rozvod požádal táta. Máma to nedokázala i přes to, že se (jak jsem se jako dospělá dozvěděla) táta kur.vil kde mohl, byl to největší proutník široko daleko. Mám nevlastního bráchu, kterého jsem z úcty k mamce nikdy neviděla, tak moc ji to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová