Trendyol: zkušenosti?

1087
23.5.24 15:44

Trendyol: zkušenosti ?

Ahoj,

nakupoval někdo na Trendyol už? Je to udajně něco jako Shein. Je to bezpečné z hlediska plateb?

Třeba na Temu je hodně negativních zkušeností na bezpečnost plateb a citlivých dat. Tak zda někdo zkoušel toto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
132
23.5.24 17:41

Bezpečné to snad je ale cokoliv jsem si objednala tak jsem vracela …. Byly to šílený hadry, smrdělo to a na šatech byly dokonce rozkousaný díry asi od myší :zed: … udělala jsem 4 objednávky ale už nikdy víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958
23.5.24 19:23

Bezpečnost asi ok, ale ta kvalita je fakt Čína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
23.5.24 21:17
@Liiiiiiinda píše: Více

a oproti shein kvalita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
23.5.24 21:17
@Markéta188 píše: Více

a oproti shein kvalita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958
24.5.24 19:06
@V anda píše: Více

No…. Asi lepší, ale nemohu moc porovnat, protože ze Shein mám jen dvoje šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
25.5.24 07:53
@V anda píše: Více

Za mě úplně stejné… možná mám dokonce s shein lepší zkušenost, objednavala jsem si tam plavky a saty a vlastně obojí bylo docela fajn :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.24 18:53

Ahoj, podarilo se vam zbozi vratit? Mne vubec nefunguji ty stitky a komunikace pres chat tak mozna pres robot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.6.24 07:03

@Vanilkacka Ahoj, dnes jsem vracela. Pres ppl box. Normalne jsem nascanovala ten kod. Ten spodni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.24 20:29

@Lolula Ahojky, diky za info. Mne se to nakonec taky podarilo. Zkusila jsem nekolik PPL boxu a nakonec jeste jinou benzinku a tam mi pani rekla, ze to dost casto blbne a nejde to. Uz mam zpet i penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
14.6.24 19:57

@V anda ahoj, já jsem z tama objednala jen jednou a naposled. Naštěstí jen sukni za asi 180kc. Ale aplikace mi pořad ukazuje, ze se mi snažili 5.6 doručit balíček a od te doby nic. Nemůžu se s nimi ani spojit, kde ten balíček teď vlastně je. Obepsala jsem i různé přepravní společnosti a nikde nic o nem nemají vedeno. Takže nemam ani sukni ani peníze. No naštěstí to nebyla taková suma, ale i tak ze…😤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.24 10:53

Trvá hodně dlouho doručení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.24 11:40

Zdravím, nevíte když objednám z trendyolu a nebudu zrovna doma zda daji balíček na nějake vydejni místo? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4
23.6.24 11:15
@Anonymní píše: Více

Trendyol dorucuje pres ceskou postu nebo ppl. Klasicky. Takze pokud nebudes doma budou Te kontaktovat. PPL Ti to necha na nejblizsim ParcelShopu. Ceska Posta predpokladam na nejblizsi poste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.7.24 10:43

@Michaelařih Dobrý den mohu se zeptat dorazil vám už balíček? Stalo se mi úplně to samé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák