Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím
holky potřebuju radu… Moje 11 mesicni dcerka má poslední dobou nějaký problém se zadečkem, nebo čurinkou.?? Nevim… Prostě když sedí tak si začně třít o zem a hrozně u toho rudne jak když jí jedno z toho svědí
a dělá to i při jídle, v kočárku, autosedačce, na zemi proste všude
zadeček opruzený nemá nic…nemáte někdo zkušenost co by to mohlo být? Už jsem bezradná
díky!
@AndreaU zkontrolovala bych zadeček a když nic, tak pak bych řekla, že jí to dělá dobře… děti tohle dělaj ![]()
@valina1 píše:
Roupy nebo objevila svoji pipku a dela ji to dobre
Taky mě napadly obě varianty.
@valina1 píše:
Roupy nebo objevila svoji pipku a dela ji to dobre
@pusina1 Čemu se směješ…???
Když máš „roupy“, taky ti TO dělá dobře…no né…??? ![]()
napadla me varianta s tou pipkou
jak holky poznam ty červíky, z ranního bobiku? ![]()
Byla jsem na exkurzi v kojeneckém ústavu, tohle děti dělaly, když se uspokojovaly. Prý to dělá hodně dětí. Buď si třou ten zadeček, nebo ještě klečí a jakoby si sedají, tak že zadeček dávají na zem a třou se o ní a takhle pořád dokola ![]()
Holky, ona mi ani poslední dobou dobre nespi a v noci se zacla budit, ted usina ale furt sebou šije, ráno zkontroluju zadeček mám podezření na ty červíky, ikdyž teda nevim kde k tomu přišla
a zitra je sobota takže přes víkend k doktoru nemáme šanci ![]()
@Jitka1976 píše:
@pusina1 Čemu se směješ…???Když máš „roupy“, taky ti TO dělá dobře…no né…???
No tohle jsem nevedela
prislo mi to vtipne
a roupy ty ja mam denne
![]()
@AndreaU k tomu může přijít třeba tak, že jí špatně utřeš zadek, nebo že někde něco olízne, nebo se taky říká nadmíra sladkého že to způsobuje…
odčervit preventivně, zkontrolovat, zda nemá nějaký výtok z pochvy (kvasinky co já vím)