Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já to v těhotenství měla taky. Občas miminko jakoby krátce zavibrovalo. Bylo to výrazně jiné než běžné pohyby, kopance nebo škytavka. Nikdy jsem se nedozvěděla, o co šlo. Tehdy jsem hledala na internetu a nic. Akorát jedna maminka se ptala v nějaké poradně odborníka, zda by se nemohlo jednat třeba o epilepsii miminka, odpověď byla jednoznačně zamítavá, takže mě to uklidnilo. Jo a moje dítě je zdravé, takže se nic závažného nejspíš nejedná. Ale fakt by mě zajímalo, co to může být.
@pjetka píše:
Ahoj, já to v těhotenství měla taky. Občas miminko jakoby krátce zavibrovalo. Bylo to výrazně jiné než běžné pohyby, kopance nebo škytavka. Nikdy jsem se nedozvěděla, o co šlo. Tehdy jsem hledala na internetu a nic. Akorát jedna maminka se ptala v nějaké poradně odborníka, zda by se nemohlo jednat třeba o epilepsii miminka, odpověď byla jednoznačně zamítavá, takže mě to uklidnilo. Jo a moje dítě je zdravé, takže se nic závažného nejspíš nejedná. Ale fakt by mě zajímalo, co to může být.
Tak to si mě uklidnila, taky mě ta epilepsie, nebo něco takovýho napadlo,
Mam to same, je to takove vterinove zavibrovani a take me to vydesilo. Rikala jsem si jestli neni nejak nemocna, treba ta epilepsie jak jste tu psali. Doktora jsem se na to jeste neptala, jsem 38+3tt.
Pane bože, však to jen popisovala jako že se třese zimou, né že to tak je
tady snad nikdo neumí číst..
Tohle třesení taky občas cítím. U první jsem to neměla, ale ta zase škytala
asi má každá něco ![]()
@Berousik píše:
Samozřejmě zrovna Tobě to nevěřím
a s tebou půlka emimina ![]()
@Acinore píše:
Pane bože, však to jen popisovala jako že se třese zimou, né že to tak jetady snad nikdo neumí číst..
nečil se ![]()
Mně zase divně ťukalo v podbříšku,..letěla jsem k dr, uplně vytřeštěná, a ta mi na to řrkla, že to je škytavka ![]()