Třesavý pohyb miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
178
1.1.14 17:05

Ahoj, já to v těhotenství měla taky. Občas miminko jakoby krátce zavibrovalo. Bylo to výrazně jiné než běžné pohyby, kopance nebo škytavka. Nikdy jsem se nedozvěděla, o co šlo. Tehdy jsem hledala na internetu a nic. Akorát jedna maminka se ptala v nějaké poradně odborníka, zda by se nemohlo jednat třeba o epilepsii miminka, odpověď byla jednoznačně zamítavá, takže mě to uklidnilo. Jo a moje dítě je zdravé, takže se nic závažného nejspíš nejedná. Ale fakt by mě zajímalo, co to může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
1.1.14 17:13
@pjetka píše:
Ahoj, já to v těhotenství měla taky. Občas miminko jakoby krátce zavibrovalo. Bylo to výrazně jiné než běžné pohyby, kopance nebo škytavka. Nikdy jsem se nedozvěděla, o co šlo. Tehdy jsem hledala na internetu a nic. Akorát jedna maminka se ptala v nějaké poradně odborníka, zda by se nemohlo jednat třeba o epilepsii miminka, odpověď byla jednoznačně zamítavá, takže mě to uklidnilo. Jo a moje dítě je zdravé, takže se nic závažného nejspíš nejedná. Ale fakt by mě zajímalo, co to může být.

Tak to si mě uklidnila, taky mě ta epilepsie, nebo něco takovýho napadlo,

• Citovat
  • Upravit
417
1.1.14 17:40

Mam to same, je to takove vterinove zavibrovani a take me to vydesilo. Rikala jsem si jestli neni nejak nemocna, treba ta epilepsie jak jste tu psali. Doktora jsem se na to jeste neptala, jsem 38+3tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
1.1.14 18:24

Pane bože, však to jen popisovala jako že se třese zimou, né že to tak je :roll: tady snad nikdo neumí číst..

• Citovat
  • Upravit
3617
1.1.14 18:29

Tohle třesení taky občas cítím. U první jsem to neměla, ale ta zase škytala :mrgreen: asi má každá něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.1.14 19:50
@Berousik píše:
Samozřejmě zrovna Tobě to nevěřím :nevim:

a s tebou půlka emimina :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
1.1.14 19:50
@Acinore píše:
Pane bože, však to jen popisovala jako že se třese zimou, né že to tak je :roll: tady snad nikdo neumí číst..

nečil se :*

• Citovat
  • Upravit
Medžika
1.1.14 20:19

Mně zase divně ťukalo v podbříšku,..letěla jsem k dr, uplně vytřeštěná, a ta mi na to řrkla, že to je škytavka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky