Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem v 39+1 tt a chtěla bych se zeptat jestli stím ma nějaká zkušenosti dnes ráno jsem šla na WC čurat a měla jsem tak zvány hlen byl takoví vodoví a trochu do žluta myslíte ze to bude ta hlenová zátka??? tak jsem si vzala vložku a na vložce jsem měla jako by trosku hnědi výtok jako když špiníš je to v pořádku nebo mam zavolat do nemocnice jsem prvorodička a nechci nějak plašit??
Aji kdyby to byla zátka, nemusí přijít porod
buď zcela v klidu ![]()
@Helca19 pomalu se chystá porod. Pokud je to jen špinění, je to v pořádku ![]()
No jsem rada holky snad to nic není včera jsem totiž stehovala postýlku pak jsem stoho měla křeče pod žebrem tak doufám ze to není stoho
![]()
@Helca19 může být.. ale spíš se chystá ten porod.. sebou plácni a uvidíš ![]()
Mě teď podruhé odešla a za pár hodin jsem rodila - tedy jestli to byla zátka, doteď nevím, jestli nepraskla voda
U prvního jsem nic takového neměla vůbec, vodu píchli a žádná zátka asi neodešla
Tak je to asi jedno ![]()
@Helca19 me odesla zacatkem ledna a syn se narodil 27. Takze klid. Fakt neni sduvod k plaseni
To bude hlenová zátka. Mě odešla ráno a v noci jsem měla mimčo v náručí. Počkej na bolesti, co bys v porodnici teď dělala
Zatím nikam nejezdi, a neplaš, to až když budeš mít pravidelný bolesti v intervalu cca 7 minut, nebo až ti praskne voda.
Mě zátka odešla zároveň s plodovkou ale může odejít klidně i měsíc před porodem, tak klid
A i kdyby přišel porod, tak už jsi v termínu ![]()