Měkký čípek v 38+4, pravidelné tvrdnutí bříška

81
31.12.13 14:21

Měký čípek v 38+4 pravidelné tvrdnutí bříška

Ahoj, včerejší KO v porodnici dopadla dobře. Akorát bych se chtěla optat ve zprávě od Dr mam napsáno že mam měkký čípek, délky čl. prstu, hrdlo pro špičku do vn. branky - co to znamená? Že už se může něco začít dít? Jinak mi pravidelně tvrdne bříško po 15 minutách dnes to je 4 den a pravě už se mi to takhle zkrátilo a včera mi na KO říkal že pokud mi bude dal takhle tvrdnout tak prý mam jet hned do porodnice. Je možné že někdo místo kontrakci má třeba tvrdnutí bříška? Dr mi doporučil lněné semínko a celer. Ale včera jak mi tvrdlo bříško tak už sem nemohla sedět ani ležet a ani mi nepomáhalo chození no hrozný. Už mě to tvrdnutí i v noci budí. Dnes mi je celý den mizerně na záchod se můžu ulítat :( a je mi nazvracení za celý den jsem snědla jen rohlíky dva je mi prostě mizerně, bříško tvrdne čím dál víc a Já si nevím rady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
31.12.13 14:22

Ano, ze se muze zacit neco dit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.12.13 14:23

No holka nevím, zní to klidně jako začátek porodu.. Nicméně týden už to je hezký ;) Co si dát vanu/sprchu, pokud se uleví, nemělo by jít o porod. To čištění tomu taky napovídá, tím myslím porodu..Co tam zavolat a zkonzultovat to? Třeba budeš mít první dítko v Novém roce :mrgreen:

Příspěvek upraven 31.12.13 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
31.12.13 14:23

@Vjů20 Tělo se může připravovat na porod, tak se čistí. Já to měla u druhého porodu taky tak, v noci jsem začala lítat na WC, v 11 ráno byla malá na světě. Zkusila bych teplou vanu, jestli se to nezintenzivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
31.12.13 14:26

Vanu už mam za sebou 2× a nijak mi to zatím nepomohlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
31.12.13 14:28

@Vjů20 A uleví se ti v té vaně nebo je to i tam stejné? Pokud si nejsi jistá, tak do porodky zavolej nebo tam zajeď, pokud to nemáš daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
31.12.13 14:30

Porodnici mám cca 5km od vesnice. No neuleví malá začne ještě víc vyvádět a já už nevydržím v té vaně ani ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
31.12.13 14:32

@Vjů20 Já myslím, že to klidně začátek porodu být může, někdo vanu prostě nesnese.
Záleží jen na tobě, jestli se chceš ujistit, jak na tom jsi nebo vydržíš co nejdéle doma, alespoň až budou bolesti co 5 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
31.12.13 14:33
@Susanna píše:
@Vjů20 A uleví se ti v té vaně nebo je to i tam stejné? Pokud si nejsi jistá, tak do porodky zavolej nebo tam zajeď, pokud to nemáš daleko

Ale na jednu stranu se bojím jet jak znám jaký jsou tady amatéři v Chrudimi tak by mě ten porod ještě zastavili místo toho aby mě třeba konečně ulevili :( nejde mi o to aby malá byla první dítě v novém roce jde mi o to že už nemůžu nevyspala jsem nemam už na nic sílu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
31.12.13 14:34

@Vjů20 snaž se nějak uvolnit, odpočívat, najít nějakou polohu, ve které je to lepší. Pravděpodobně už to pomalu začíná, ale může to ještě trvat, takže není kam spěchat. Do porodnice vyrazit, až budou kontrakce pravidelné, máte jí blízko, to zvládnete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
31.12.13 14:35

@Vjů20 Tak přesně jak píše @AnastazieB . Snaž se uvolnit, najít, co ti vyhovuje. Nemáš doma třeba gymnastický míč? Nebo tě může partner masírovat, pokud by ti to bylo příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
31.12.13 14:36
@AnastazieB píše:
@Vjů20 snaž se nějak uvolnit, odpočívat, najít nějakou polohu, ve které je to lepší. Pravděpodobně už to pomalu začíná, ale může to ještě trvat, takže není kam spěchat. Do porodnice vyrazit, až budou kontrakce pravidelné, máte jí blízko, to zvládnete ;)

Vám se to řekne najít nějakou polohu:/ na pravém a levém boku nevydržím ani na zádech už nevydržím ležet, sedět už tuplem ne střídám to tu chvíli po chvíli a už se asi někdy zbláznim jak to tvrdne. Odpočinout bych si potřebovala jenže nemůžu usnout vůbec jsem jak mumie :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
31.12.13 14:37
@Susanna píše:
@Vjů20 Tak přesně jak píše @AnastazieB . Snaž se uvolnit, najít, co ti vyhovuje. Nemáš doma třeba gymnastický míč? Nebo tě může partner masírovat, pokud by ti to bylo příjemné.

Mám doma ten to míč ale když si na něj sednu tak okamžitě stanu jelikož mě začne bolet v kříži a kyčle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
31.12.13 14:37

@Vjů20 Nebo pokud vadí vana, můžeš zkusit ještě sprchu, jestli ti nebude příjemnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
31.12.13 14:39
@Susanna píše:
@Vjů20 Nebo pokud vadí vana, můžeš zkusit ještě sprchu, jestli ti nebude příjemnější :nevim:

Tu chci zkusit a když to nezabere tak bych jela do porodnice. Dneska jsem i ráno měla naoranžovělí výtok na kalhotkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí