Třetí miminko rozhodnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1496
20.10.24 21:59

@Juliia21
Pokud bude zdravotně vše ok a manžel by tedy nechal rozhodnuto na tobě ( je to tedy sice divné?) pak bych řešila tvou psychickou stránku a zda to i fyzicky zvládneš…po sc se starat sama, nebo na začátek věřím, že by i mamka nakonec pomohla, jestli pomáhají.( I když má teď řeči)

To bydlení je asi zatím nepodstatné, budete na vyřešení mít 9 m, druhé dítě může skoro ve 2l do dětského pokoje. Spíš ty finance jestli utáhnete cca ty 3 roky…dal bych nekoukala, situace se může změnit…práce a tak.

Možná bych tebou se i poradila klidně s psychologem jsou i on-line…proplácí to i pojišťovna každému. Toto je velmi důležité rozhodnutí…možná pomůže ti jen si o tom s někým promluvit a sama dojdeš k výsledku. Tak přeji pro Vás nejlepší rozhodnutí.

Já bych třetí chtěla ale mám už odstup a měla jsem strašně hodné děti 2r od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.24 22:46

Ty jo, chápu dobře, že druhé dítko má cca 2 roky, možná ani to ne? 8o A po dvou CS… nejsem doktor, ale přijde mi to na další těhotenství strašně brzy, i co se týče tvého zdraví. Určitě bych se řídila podle názoru doktora. Plus i byt máte malý, manžel neustále v práci… Za mě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
21.10.24 22:36
@Juliia21 píše: Více

Já bych mimi pryč nedala..jen kdyby bylo velmi těžce nemocné.
Já měla teď císaře 4 teho a zvládám 5 dětí.
Nebudu říkat že je to pohoda…ale lepší než žít s tím že jsem dala mimi pryč.
Ale nikdo tě soudit nebude..riziko to je.
Nám se stalo to samé..prasknul kondom.. je to šok.
Ale jsem ráda že je mám všechny i přes ty těžké chvíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí