Třetí miminko - třetí císař

Anonymní
16.3.14 10:04

Třetí miminko - třetí císař

Ahoj holky, na úvod přiznávám, že píšu anonymně, protože sem chodí pár známých a nechci aby se to rozebíralo v rodině a po kamarádech…
S manželem uvažujeme o třetím miminku, ale potřebuju asi trochu i objektivní názory a v lepším případě i třeba zkušenosti od maminek v podobné situaci. Mám za sebou dva císaře, starší syn má 3 roky a mladší dítko 15 měsíců…a právě i třetí dítě bychom chtěli s malým věkovým odstupem, protože nám to naprosto vyhovuje…ale jelikož by to byl opět císař, tak mi to v hlavě šrotuje…je to bláznovství? touha po miminku je velká, ale co když se něco zvrtne? Není to krátká doba na to mít třetí (poslední) mimčo? Máte některá zkušenosti? Vím, že mi asi nikdo přímo nezodpoví, jak to bude probíhat, ale pomohlo by mi, kdyby se ozvala maminka, která má císaře takhle krátce po sobě…můžete klidně psát, že jsem blázen a ať neblbnu :-) vezmu jakýkoliv názor a předem za něj moc děkuju. Jsem dost impulzivní a když si něco vezmu do hlavy, tak to prostě musím mít a nejlépe hned no :mrgreen: :roll: taky se samozřejmě nemusí otěhotnění povést hned, prášky jsem vysadila znovu teprve teď…ale co když se to jako na potvoru hned povede? Ještě jednou děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5328
16.3.14 10:09

Ahoj, mně po druhém císaři upozornili, že další těhotenství nejdřív po roce, což splňuješ ;) taky je podle mě důležité, jak se Ti zhojila jizva po prvním císaři, jestli dobře, držela a nebyl problém, nebála bych se ani toho třetího těhotenství. přeju hodně štěstí a ať to vyjde podle vašich představ! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.14 10:15

Druhý císař byl v pohodě, byla jsem čilá hned druhý den, lepší hojení než při tom prvním…ale trochu obav tam je…jenže jsem hrozně natěšená :mrgreen: takže pokud si to manžel nerozmyslí, tak to prostě riskneme :-) @Peprminta moc děkuju za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
43035
16.3.14 10:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky, na úvod přiznávám, že píšu anonymně, protože sem chodí pár známých a nechci aby se to rozebíralo v rodině a po kamarádech…
S manželem uvažujeme o třetím miminku, ale potřebuju asi trochu i objektivní názory a v lepším případě i třeba zkušenosti od maminek v podobné situaci. Mám za sebou dva císaře, starší syn má 3 roky a mladší dítko 15 měsíců…a právě i třetí dítě bychom chtěli s malým věkovým odstupem, protože nám to naprosto vyhovuje…ale jelikož by to byl opět císař, tak mi to v hlavě šrotuje…je to bláznovství? touha po miminku je velká, ale co když se něco zvrtne? Není to krátká doba na to mít třetí (poslední) mimčo? Máte některá zkušenosti? Vím, že mi asi nikdo přímo nezodpoví, jak to bude probíhat, ale pomohlo by mi, kdyby se ozvala maminka, která má císaře takhle krátce po sobě…můžete klidně psát, že jsem blázen a ať neblbnu :-) vezmu jakýkoliv názor a předem za něj moc děkuju. Jsem dost impulzivní a když si něco vezmu do hlavy, tak to prostě musím mít a nejlépe hned no :mrgreen: :roll: taky se samozřejmě nemusí otěhotnění povést hned, prášky jsem vysadila znovu teprve teď…ale co když se to jako na potvoru hned povede? Ještě jednou děkuju :kytka:

intervaly deti viz metrik, vsechny jsou sekce, prvni akutni, druha pro KP a treti uz byt musela.
vsechno se da, akorat tedka tomu 2,5 roku vrcholi obdobi vzdoru a taky zarli, coz se projevuje hlavne desnym zlobenim kvuli pozornosti, zejmena u kojeni. takze pokud neni k ruce manzel, tak proste poustim pohadky, abych se nezblaznila. Obcas nastavaji krizove chvilky (mimino u prsu, dvouletej si sundava sam pokadenou plenku…), vyrazit nekam vyzaduje organizaci pul dne dopredu a dopkonaly synchron, ale verim, ze tohle si brzo sedne.
Krom toho ctyrletak je uz uplne v pohode, obslouzi se kompletne sam a celkem posloucha. nekdy malicko pomuze (utre dvouletakovi pusu, poda dudlik…)

ja spis obdivuji ty, co si poridily mimino k cca dvouletejm dvoucatum. Znam dve. To by me asi trefilo, protoze s tim dvouletym je nejvic prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.3.14 10:21

Já zkušenosti nemám, ale myslím že dnes už jsou 3 císaře celkem běžná záležitost. Kamarádka má 2 děti císařem, necelý 4r od sebe teda, každopádně po druhým ji strašili, že třetí dítě rozhodně nedoporučují, jim se ale nějak zadařilo, necelý 3r od druhýho, a nakonec to vůbec neřešili, nedávno porodila, anechali jí normálně do termínu, jak začala rodit, až pak udělali císař, ani neměla plánovanej dlouho dopředu :nevim: takže bych se asi nebála. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
16.3.14 10:27

Bláznovství? Proč? Já bych taky chtěla třetí- mám 3,5 roku, 2 roky a ráda bych další. Rodina si myslí, že jsem cvok :-). První porod sc, pak infekce v jizvě, 3 týdny ATB. Druhý porod sc po přesně 19 měsících. Všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
16.3.14 10:28

Jestli po prvním císaři byla jizva v pořádku a po druhém ses dobře hojila, tak třetí sekce se dělá už celkem běžně. Já řeším stejné dilema, ale já měla po první sekci hodně tenkou jizvu, proto i druhý porod byl sekcí a teď ji mám tím pádem ještě tenčí. Takže se docela bojím, co by s ní další těhotenství udělalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.14 10:29

Děkuju moc holky :kytka: :kytka: @Pudloslava tobě děkuju obzvlášť, koukám, že dětičky jsou taky brzo po sobě :kytka: je mi jasné, že to musí být chvílema mazec :mrgreen: ale zároveň se tak nějak hrozně těším…třeba si pak jednou řeknu, do čeho jsem se to uvrtala a budu si tlouct hlavou do zdi :lol: ale děti jsou to nejvíc a díky nim je každý den hezčí…taky je to u nás někdy jak v blázinci, ale pak přijdou právě ty chvilky pusinkování, mazlení, škádlení…a ta touha po tom třetím se o to víc zvětší…ještě jednou děkuju holky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
59396
16.3.14 10:50

Zašla bych si na utz jak vypadají jizvy, já potřetí otěhotněla když měl mladší syn 18m ;). hojily se jizvy po sekcích dobře, to je taky důležité ;) mě teda doktor rovnou řekl že nevidí rád víc jak dvě sekce po sobě ale že rozhodnutí je na nás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.3.14 10:51

Mám taky tri ;) vsechno v poradku ;)me uz kapacita u Apolinare rekla, ze nevidi zadny problem ve ctvrte ;)

• Citovat
  • Upravit
2616
16.3.14 10:59

Mám všechny děti císařem a ted bojuji už 2 roky přes IVF o čtvrté udělali mě sterilizaci a ted bych nejraději :zed: :zed: :zed: no co nadělám víc císařů není problém jak mi řekli doktoři jenom tam musí být aspon 2 roky pauza ted jsem čekala dvojčatka a bohužel to nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.14 11:02

To je mi moc líto @dadakin …já bych teda po třetím tu sterilizaci udělat taky chtěla, ale u nás by už ty tři děti byla opravdu konečná, na tom jsme domluvení…pokud teda taky nebudou dvojčátka :-D ale to si myslím, že asi ne…kadžopádně ti moc držím pěstičky, aby to ještě vyšlo :hug: :hug: a ostatním holkám moc děkuju za zkušenosti a názory :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
16.3.14 11:03

@dadakin bez tveho svoleni???
me se primar behem operace zeptal jestli ji chci, ja rekla ne a bylo vyreseno. Absolutne bez problemu.

• Citovat
  • Upravit
2616
16.3.14 11:10

@KackaDoup se svolením ale byli u toho obkecáváčky jaký je to riziko další těhu atd no a pak se v CAR dozvíš že jsou ženský co mají i 8× císař i víc a že riziko je u každýho porodu defacto. Anonymní děkuji taky jsem brala že moje třetí je poslední člověk míní pn bůh mění jsem rozvedená a přítel nemá děti. No když se to nepovede svět se nezboří ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.14 11:12

Hoky a ještě dotaz, jizvu vám i potřetí řezali ve stejném místě?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100