Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím, chtěla bych se tu zeptat zda opravdu bolí nebo je až tak nepříjemné trhání předních 5 zubů i přes injekci? Minulý týden mi vytrhal 11zubu (po 3 návštěvách) a zítra mě čekaji ty přední zuby a dost se toho bojím, protože už ty špičáky byli hodně nepříjemný když je dostával ven, a z tich předních mám vážně hrůzu. :/ stejně jako ze spodních zubů, tam je mi jasný že to bude asi víc nepříjemný než ty horní. Jen pokud tu má někdo zkušenost budu ráda za každé info. Zubaře mám chápavého a díky tomu že mě bere už v 7 ráno jako jedinou tak jsem vděčná že mi to konečně někdo vyrve a nechám si dát protézu.( Bohužel mi řekl že je jen ta co proplácí pojišťovna a já bych chtěla trochu lepší je mi 28) Zuby sem si nechala zkazit díky 10letemu vztahu s narcistou:( tak pokud tu má už někdo prosím zkušenost s trháním zubů hlavně tich předních budu ráda když mi tu napíšete a trochu se uklidnim. Předem děkuji
@Estyska píše: Více
Jako, ze Ti je narcista vyrazil? Nebo nedovolil chodit k zubari. Tak to je fakt husty.
Nevyrazil ale nedovolil mi chodit k žádnému doktorovi a bolest jsem musela tlumit praskama.. bohužel až teď se mi podařilo od něj odejít a začít vše řešit ale to asi moc lidí nepochopí dokud taky nezazijou narcistu:( kartáček mi pokaždé vyhodil nebo zničil o pastě nemluvě ta skončila pokaždé v záchodě.
A vy nechodite ani jeden do prace? Kdyz nekomentuju to, proc jsi se s nim nerozesla, tak proc sis ty zuby necistila v praci (nebo kdyz je on v praci) a k doktorum nesla v pracovni dobe (at uz sve nebo jeho)?
Koukám že sem položit dotaz je marný. Všichni řešíte jen to jedno bohužel.. ono to není tak lehký od někoho takového odejít a já práci neměla když mě neustále zavíral doma ale to je jedno. Nebudu tu psát co bylo nebo nebylo. Tady už se raději na nic ptát nebudu. :/
Tak s injekci by to prece bolet nemelo vubec. Kdyz to bude bolet at da silnejsi injekci.
Co mu vadilo na tom že si čistíš zuby?
Promiň ale se zuby neporadím. Trhali mi jen moudraky…Spíš ten vztah je pro mě stejně jako pro všechny šokující.
Taky jsem měla dva vztahy kde jeden nechodil do práce, živila jsem ho a ještě byla bita. A s druhým jsem musela fotit byt že už jsem doma ze školy/práce a taky mě bil…magoři. Oba vztahy trvaly dva roky.
Ale teda proč by mu vadilo že máš hezké a čisté zuby??
Píšou ti tu dobře, je to trochu nesmysl, leda že by jsi byla fakt až tak moc šikanovaná a bez absolutní svobody a ještě k tomu nucena zanedbávat svoje zdraví. což je úroveň, že by měl jít do kriminálu na další roky, nejen kvůli tobě, ale budoucím ženám, kterým bude dělat to samé, doufám, že to řešíš.
Pokud tam nemáš záněty, tak většinou injekce zabere dobře, dá se požádat i o připíchnutí kdyby jsi to nezvládala. Pokud tam záněty jsou, tak to bohužel bez bolesti jen tak nepůjde, ono hodně záleží, ale mělo by to být na úrovni, že to zvládneš. ![]()
@Anonymní píše: Více
Protože nechtěl aby mě měl někdo jiný podle jeho slov. Vím že je to moje chyba že jsem neutekla dřív ale bohužel to nebylo až tak snadné a bez rodiny i přátel je to těžší.
ale už se povedlo a teď se dát dohromady