Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak to pak jo… u nás jde dát autosedačka i dopředu, vajíčko v případě, že je vypnutý airbag… a jinak manžel jezdí Fordem Focusem Combi a ten má uprostřed klasický tříbodový pás… ale není nad LR… já ty auta prostě miluju… a tak dlouho jsem básnila o nějakém pořádném offroadu, až jsme vybrali našeho „drobka“
@teredes u Freelandera je na zadním sedadle v oblasti loktů 150cm, mezi područkami dveří 140cm, takže když zvolíte vhodné sedačky tak se 3 vejdou
@steeve diky moc za odpoved. No, me sedacky prave uz mame. Nasla jsem u Freelandera 1440mm, coz se shoduje. Sedacky mame 2× Maxi Cosi Priori XP, u tech pisou 47cm (v realu jsme nenasli sirsi misto, nez 44) a vajicko Graco, u ktereho pisou 41cm (my ho zmerili na 42). Takze jako teoreticky se to tam vleze. Nejsirsi misto MC je navic dole a vajicka uprostred, tak se to snad porovna.
Nevis prosim, jak je to s predpisy a bezpecnosti, kdyz je tech sedacek vic vedle sebe? Mohou se ty sedacky dotykat sebe navzajem nebo dveri?
@teredes MC Priori má 44cm, takže by se tam měly vejít, sedačky se dotýkat můžou, to enní problém, hlavně jde o to, aby byly správně připoutané