Tři děti samotné doma

4497
8.7.14 16:44

Tři děti samotné doma

Ahoj, mám dotaz na názor. Nechal by tady někdo doma děti ve věku 10, 5,5 a 2 roky na dobu cca 2-3 hodiny samotné? Nejstarší je prý velmi rozumná a byla celou dobu na mobilu. Prostřední má občas praštěné nápady, ale nic extrémního a malá je vcelku divoká.
Moc díky!

P. S.: nevrtejte do mě osobně kvůli nezodpovědnosti, já to neudělala, jen potřebuju nezávislý názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
8.7.14 16:46

Nedala bych desetileté na starost dvouleté dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620

Nenechala bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744

Já osobně teda ne :think: nikdy nevíšco koho napadne netroufla bych si to 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
8.7.14 16:48

Mam 12letou neter a nasi temer triletou bych ji teda nesverila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
8.7.14 16:49

No 10 a 5,5 asi vpohodě, ale s tou 2 letou bych se trochu bála. Nechceš napřed zkusit kratší dobu? Třeba zajít si na nákup na 1/2-1 hodinu a uvidíš, jak to zvládnou. 3 hodiny v kuse, pokud nejsou zvyklé…aby náhodou ty dvě mladší nepropadly panice, kde je maminka tak dlouho a neudělaly nějakou hloupost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
8.7.14 16:49

@LenkaN26 Nenechala bych, na to jsem strašpitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
8.7.14 16:50

Nějak nechápu smysl otázky…já nenechala, ale k čemu to je? Je to jen můj názor, někdo jiný to má prostě jinak :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.14 16:50

Záleží v jakou dobu by to bylo. Pokud by dvouletá spala, tak bych to zřejmě riskla v nějaké akutní situaci. Taky záleží na tom, jestli to bylo v paneláku nebo v baráku (v paneláku ve vyšším patře bych nenechala).
A nějak moc nechápu tvůj dotaz, když se to netýká tvých dětí. Proč tě zajímá výchova někoho jiného.

• Citovat
  • Upravit
30994
8.7.14 16:53

Spis by me zajimal duvod. Pokud bych mela jit v mezidobi ke kadernici, tak nenechala. Pokud bych mela jet se 4.ditetem do nemocnice a deti mely zustat samotne na 3 hod nez si je nekdo prebere, tak ano, nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18140
8.7.14 16:54

Některé děti, zvlášť holky, jsou v deseti už velmi samostatné, pokud je zvyklá se o malé sourozence starat, tak možná. Tři hodiny už je dost dlouhá doba. Záleží, co taky v té době děti dělají (pokud malá spává, bude to trochu jinak). Ne že bych se nebála. Ale situace už mě donutila vícekrát, znám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
8.7.14 16:54

Já ano, moje osmiletá dcera je velmi zodpovědná a o dvouletý mrně by se dvě hodiny postarala, desetiletá to zvládne taky. Pětiletý dítě hlídat nepotřebuje. Navíc pokud budou na mobilu… kdybych neměla jinou možnost, tak ano, nechala bych je 2-3 hodiny doma samotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.7.14 16:56

Tak my máme 10, 5,5 a 1 rok kluky a 4letou holku a nenechala bych nejstaršího hlídat dvouleťáka.
Je pravda, že kamarádka má dcery 7 a 11 let a těm bych klidně svěřila i to moje roční :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4497

@Meeshab už se stalo
@lucenka malá nespala a jedná se o mé 2 děti…
@Cuddy ex vezl přítelkyni do nemocnice na pohotovost, protože měla nějaký problém a její dcera hlídala naše děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187

No 10-ti letou bych podle toho jak by byla vychovaná nechala, 5,5let pokud by desetiletá byla rozumná tak také, jen ta dvouletá se mi snimi moc nezdá :think:
ale vše záleží na tom jak jsou děti vychovávány k zodpovědnosti, protože potom jde všechno, ale opravdu bych o tom musela být přesvědčená

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML