Vzteklé 7měsíční dítě, co s tím?

Pidulka.K
5.7.14 08:05

Vzteklé 7. měsíční dítě, co s tím?

Dobrý den, už jsem zoufalá, nevíte co zabírá na vzteklé dítě? Mám 7. měsíčního chlapečka a od 6. měsíců se neuvěřitelně vzteká a už nevím co sním. Zkoušela jsem snad všechno, nechat ho vyřvat, ale to dokáže třeba hodinu, dokuď k němu nakonec nejdu :twisted: Už to vygradovalo tak že jsem ho šoupla pod studenou sprchu a také nic, mohla bych to dělat celý den a žádná reakce. Asi jsem ho rozmazlila tím že jsem se mu maximálně věnovala, ale teď nevím jak to odbourat :nevim: Potřebuju taky doma uklízet atd. Máte nějaké jiné finty jak na dítko?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
5.7.14 08:10

No, promin, ale jako výraz rozmazlené dítě, holky ono jde rozmazlit 8 měsíční dítě :nevim:??
Já bych řekla, že chce mámu, chce mít mámu při sobě, proto pláče a vzteká se. Chce si s tebou hrát, někteří děti tací jsou. Uklidní se, když ho vezmeš do náruče.
ale ty tvoje nápady, nechat vyřvat hodinu 8o a dát pod vodu 8o, to je snad hloupý vtip. Takto malé dítě potřebuje mámu :-). Myslím si, že ostatní činosti počkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
5.7.14 08:10

Delas si srandu s tou sprchou 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.7.14 08:11

@pusina1 taky sem to psala, no nic já radši odejdu, nebudu si kazit hezký den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
5.7.14 08:12
@Pidulka.K píše:
Dobrý den, už jsem zoufalá, nevíte co zabírá na vzteklé dítě? Mám 7. měsíčního chlapečka a od 6. měsíců se neuvěřitelně vzteká a už nevím co sním. Zkoušela jsem snad všechno, nechat ho vyřvat, ale to dokáže třeba hodinu, dokuď k němu nakonec nejdu :twisted: Už to vygradovalo tak že jsem ho šoupla pod studenou sprchu a také nic, mohla bych to dělat celý den a žádná reakce. Asi jsem ho rozmazlila tím že jsem se mu maximálně věnovala, ale teď nevím jak to odbourat :nevim: Potřebuju taky doma uklízet atd. Máte nějaké jiné finty jak na dítko?

V tvem pripade vim jak na to, uz si zadne jine neporizuj 8o :roll: a tohle dej k adopci. Tohle je fakt sila. neverim to bude vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
5.7.14 08:12

Mám taky 7 měsíční vzteklinu, ale teda nikdy bych ho nedala pod ledovou sprchu! To mi nepřijde jako normální strkat takhle malé dítě pod vodu! Když se vzteká, tak ho vezmu do náruče a pevně ho k sobě přitisknu, mluvím na něj a čekám až se uklidní. Tvé postupy opravdu vhodné nejsou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
5.7.14 08:13
@tumpach píše:
@pusina1 taky sem to psala, no nic já radši odejdu, nebudu si kazit hezký den. :)

No me to vytocilo :cert: je normalni :cert: podle me vtip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.7.14 08:14

@pusina1 no ták klid, bohužel se setkáváme bud s vtipem nebo drastickým způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.7.14 08:15

Raději nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.7.14 08:16

@pusina1 jen mám já otázku, jde rozmazlit 7 měsíční dítě?? 6e o tom nic nevím, já myslela, že nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
5.7.14 08:18
@pusina1 píše:
V tvem pripade vim jak na to, uz si zadne jine neporizuj 8o :roll: a tohle dej k adopci. Tohle je fakt sila. neverim to bude vtip.

Já myslím, že to vtip nebude. :cert: Ale je mi na :poblion:,že tohle někdo dělá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
5.7.14 08:18
@tumpach píše:
@pusina1 jen mám já otázku, jde rozmazlit 7 měsíční dítě?? 6e o tom nic nevím, já myslela, že nejde. :nevim:

I kdyby to slo (jako ze ne) tak tahleta ho urcite nerozmazlila :roll: tohle dite bude rvat z jineho duvodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
5.7.14 08:19

Jak tě to mohlo napadout, dát takhle malý miminko pod sprchu? víš jak mu muselo bejt? 8o potřebuje mámu, mazlit se, třeba ho trápí zoubky, bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
5.7.14 08:19

Nevim nevim novy nick, tohle bude provokace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
5.7.14 08:20

Mám vzeklou 8m holčičku. Taky mě to štve, když se vzteká, když jí seberu něco, co nemá mít, vleze kam nemá, to je každou chvíli.. apod. Navíc má teď období, že se mi pořád věší na tepláky, když vařím, apod. A to i když je najedená, přebalená, v pohodě.. Ale v životě bych jí nedala pod studenou sprchu. To je opravdu špatný vtip dne. :zed:

Když se vzetkne na zemi, nevšímám si jí, ona se za chvíli směje jak smíšek. :nevim: Když se rozpláče, vezmu, a pochovám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí