Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No, promin, ale jako výraz rozmazlené dítě, holky ono jde rozmazlit 8 měsíční dítě
??
Já bych řekla, že chce mámu, chce mít mámu při sobě, proto pláče a vzteká se. Chce si s tebou hrát, někteří děti tací jsou. Uklidní se, když ho vezmeš do náruče.
ale ty tvoje nápady, nechat vyřvat hodinu
a dát pod vodu
, to je snad hloupý vtip. Takto malé dítě potřebuje mámu
. Myslím si, že ostatní činosti počkají.
@pusina1 taky sem to psala, no nic já radši odejdu, nebudu si kazit hezký den. ![]()
@Pidulka.K píše:
Dobrý den, už jsem zoufalá, nevíte co zabírá na vzteklé dítě? Mám 7. měsíčního chlapečka a od 6. měsíců se neuvěřitelně vzteká a už nevím co sním. Zkoušela jsem snad všechno, nechat ho vyřvat, ale to dokáže třeba hodinu, dokuď k němu nakonec nejduUž to vygradovalo tak že jsem ho šoupla pod studenou sprchu a také nic, mohla bych to dělat celý den a žádná reakce. Asi jsem ho rozmazlila tím že jsem se mu maximálně věnovala, ale teď nevím jak to odbourat
Potřebuju taky doma uklízet atd. Máte nějaké jiné finty jak na dítko?
V tvem pripade vim jak na to, uz si zadne jine neporizuj
a tohle dej k adopci. Tohle je fakt sila. neverim to bude vtip.
Mám taky 7 měsíční vzteklinu, ale teda nikdy bych ho nedala pod ledovou sprchu! To mi nepřijde jako normální strkat takhle malé dítě pod vodu! Když se vzteká, tak ho vezmu do náruče a pevně ho k sobě přitisknu, mluvím na něj a čekám až se uklidní. Tvé postupy opravdu vhodné nejsou ![]()
@tumpach píše:
@pusina1 taky sem to psala, no nic já radši odejdu, nebudu si kazit hezký den.
No me to vytocilo
je normalni
podle me vtip ![]()
@pusina1 no ták klid, bohužel se setkáváme bud s vtipem nebo drastickým způsobem.
@pusina1 jen mám já otázku, jde rozmazlit 7 měsíční dítě?? 6e o tom nic nevím, já myslela, že nejde. ![]()
@pusina1 píše:
V tvem pripade vim jak na to, uz si zadne jine neporizuj![]()
a tohle dej k adopci. Tohle je fakt sila. neverim to bude vtip.
Já myslím, že to vtip nebude.
Ale je mi na
,že tohle někdo dělá. ![]()
@tumpach píše:
@pusina1 jen mám já otázku, jde rozmazlit 7 měsíční dítě?? 6e o tom nic nevím, já myslela, že nejde.
I kdyby to slo (jako ze ne) tak tahleta ho urcite nerozmazlila
tohle dite bude rvat z jineho duvodu ![]()
Jak tě to mohlo napadout, dát takhle malý miminko pod sprchu? víš jak mu muselo bejt?
potřebuje mámu, mazlit se, třeba ho trápí zoubky, bříško
Mám vzeklou 8m holčičku. Taky mě to štve, když se vzteká, když jí seberu něco, co nemá mít, vleze kam nemá, to je každou chvíli.. apod. Navíc má teď období, že se mi pořád věší na tepláky, když vařím, apod. A to i když je najedená, přebalená, v pohodě.. Ale v životě bych jí nedala pod studenou sprchu. To je opravdu špatný vtip dne. ![]()
Když se vzetkne na zemi, nevšímám si jí, ona se za chvíli směje jak smíšek.
Když se rozpláče, vezmu, a pochovám.
Dobrý den, už jsem zoufalá, nevíte co zabírá na vzteklé dítě? Mám 7. měsíčního chlapečka a od 6. měsíců se neuvěřitelně vzteká a už nevím co sním. Zkoušela jsem snad všechno, nechat ho vyřvat, ale to dokáže třeba hodinu, dokuď k němu nakonec nejdu
Už to vygradovalo tak že jsem ho šoupla pod studenou sprchu a také nic, mohla bych to dělat celý den a žádná reakce. Asi jsem ho rozmazlila tím že jsem se mu maximálně věnovala, ale teď nevím jak to odbourat
Potřebuju taky doma uklízet atd. Máte nějaké jiné finty jak na dítko?