Vzteklé 7měsíční dítě, co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
5.7.14 08:23
@tumpach píše:
@pusina1 jen mám já otázku, jde rozmazlit 7 měsíční dítě?? 6e o tom nic nevím, já myslela, že nejde. :nevim:

Já se držím toho, že ne rozmazlit, ale naučit a navyknout ;)

A k tý sprše taky nic radši. :think:

• Citovat
  • Upravit
1179
5.7.14 08:24

Víš co? Až se ti zase dítě bude vztekat, dej si tu studenou sprchu ty. Třeba tě to uklidní. Ale necpi tam proboha to dítě :zed:. To za to nemůže, že má nervní mámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575

Potrebuje mamu ;) Pokud potrebujes uklizet, kup si satek nebo neco podobneho a muzete uklizet spolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841

Nereaguje je to jen provokace :zed: :mrgreen: njn prazdniny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
5.7.14 08:25

Příště stačí, když mu studenou vodou umyješ obličejík. ;) Taky mám vzteklouna, vstává hore zadkem po odpoledním spaním. Když má období růstu zubů vzteká se jedna chvíle. Díky Bohu, že je hezky a my můžeme trajdat po venku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
5.7.14 08:26

Podle mě je to vtip. Pokud ne, tak radu mám - ať se zakladatelka obrátí na nejbližší sociálku a poví jim, co tady nám. Dítě jí bude odebráno a bude mít klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidulka.K
5.7.14 08:26

Je to drastický, ale zkoušela jsem rady maminek, samotnou by mě to nikdy nenapadlo. Tu studenou sprchu mi poradila jedna maminka a u jejího dítěte to zabralo, nejdřív jsem na ní koukala s otevřenou pusou, ale nakonec jsem to zkusila. Stejně nic nepomohlo, tak budu muset vydržet až ho to přejde.

• Citovat
  • Upravit
1134
5.7.14 08:27

No taky mám 7 měsíčního vzteklouna… ale tvoje metody jsou masakr. 8o Jiank pro ostatní uživatelky z vlastní zkušenosti vím, že i miminko jde,,rozmazlit" malej byl docela pohodář. jenže pak jsme byli v nemocnici a on si zvykl, že se mu věnuju 24 hodin, jen kníknul už jsem ho měla v náručí a podobně, od té doby toto vyžaduje neustále, nestačí mu na mě jen vidět musím ho chovat (což je zabijácký protože má 11kg) :D Dělám to takto když ho položím a on se začne vztekat, že chce chovat tak u něj sedím aby na mě viděl klidným hlasem na něj mluvím, ale teprve když přestane vřískat tak ho pochovám a hodně ho chválím jak je hodnej chlapeček. Docela to zabírá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
5.7.14 08:30
@Pidulka.K píše:
Je to drastický, ale zkoušela jsem rady maminek, samotnou by mě to nikdy nenapadlo. Tu studenou sprchu mi poradila jedna maminka a u jejího dítěte to zabralo, nejdřív jsem na ní koukala s otevřenou pusou, ale nakonec jsem to zkusila. Stejně nic nepomohlo, tak

Příspěvek upraven 05.07.14 v 08:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
5.7.14 08:34

@Pidulka.K no jo, ale sprcha se používá pro zuřivě záchvaty v období vzdoru kolem druhého roku, kdy dítě třeba přestává dýchat. Ne u takhle malého miminka. To ti ta znama asi zapomnela rict… Holt to budeš muset vydržet a dítě pomalinku naučit, jak se chvilku zabavit samo. Občas je lepší byt lina matka a nevěnovat se plně jen dítěti. Jinak proste uklizej bud s dítětem a nebo odpoledne az přijde domu tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidulka.K
5.7.14 08:41

Asi máš pravdu, ne asi ale určitě, právě že ta známá to taky udělala s takhle malým prckem, jen jsem chtěla vyzkoušet všechny rady a pěkně se mi to tady vrátilo. Je hrozný poslouchat od všech jakýho mám vzteklouna a že ho rozmazluju, proto je takový a pak k vám lítají takovéto rady tipu sprcha, aspoň vím že takhle ne!

• Citovat
  • Upravit
21783
5.7.14 08:48

No tak už vis, ze takto ne. On je občas člověk už zoufalý a zkousi cokoliv. Ne některé děti jsou i citlivější a náročnější na pozornost. Holt hod teď domacnost za hlavu a zkus pomalicku dítě učit byt samostatnější. Uvidíš jak to půjde. Jen se připrav, ze je před vámi období separacni krize a to si bez dítěte nedojdes ani na záchod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
5.7.14 08:53

Mám taky vzteklé dítě, vzteká se neustáe a kvůli všemu, je jí 9 měsíců a nikdy by mě nenapadlo dát ji pod studenou sprchu i kdyby mi tisíc lidí říkalo jakého mám nevychovaného spratka. Malá má deset kilo a pořád jí chovám, mazlím, povídám, ukazuju, některé děti prostě takové jsou.. Chudák tvé miminko, neumí zpracovat své emoce, potřebuje maminku a ty ho šoupneš pod sprchu? Bude z toho mít tak akorát šok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
5.7.14 09:14
@pusina1 píše:
Nevim nevim novy nick, tohle bude provokace :think:

nemyslím si, že to bude provokace :think: aspon mě by to teda nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.7.14 09:21

@Pidulka.K neboj, mě tchýně taky hlásí, že je malej rozmazlenej, protože když dojde večer, než jde prtě spát, tak brečí a nechce jí, drží se u mě nebo u táty. Z toho si nic nedělej :) a když potřebuju něco nutně uklidit a zrovna by mi jen šplhal po nohou, tak ho dám do postýlky, aby na mě viděl a on si zatím může hrát s plyšákama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí