Tři děti samotné doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4497
8.7.14 16:57

@Eliška ta nejstarší je vídá 1× za 14 dní na víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.14 16:58
@LenkaN26 píše:
@Meeshab už se stalo
@lucenka malá nespala a jedná se o mé 2 děti…
@Cuddy ex vezl přítelkyni do nemocnice na pohotovost, protože měla nějaký problém a její dcera hlídala naše děti

tak v případě odvozu na pohotovost bych je taky nechala doma samotný, pokud bych akutně nesehnala hlídání.

• Citovat
  • Upravit
185
8.7.14 16:59

Pokud je 10-ti letá rozumná, tak bych ji nechala pohlídat i tu 5-ti letou. Ale toho prcka bych nespouštěla z očí ani na 10 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
8.7.14 17:00

Vzhledem k tomu, že vím, co umí dvouleták ztropit, tak né, dvouleté dítě bych nenechala hlídat nikomu, komu není třeba aspoň patnáct a nemá dost rozumu…a síly :think:
ještě tak možná v noci, kdy vím, že aspoň ty mladší chrupkaj celou noc, a velká je rozumná, tak bych nad tím přemýšlela, ale musela bych být v dosahu několika minut - třeba u kamarádky ve stejné ulici a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.7.14 17:01

No, pokud mu chceš udělat zle, běž to nahlásit na OSPOD, protože normální a správné to není v žádném případě. Ještě tu pětiletou, to asi jo, to bych asi zkousla. Dvouletou, divokou, ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497

@lucenka problém je, že manžel mi ani nezavolal, že je tam tak nechává a jestli nemůžu přijet a dozvěděla jsem se to až od té mojí starší. Navíc na pohotovost se dá jet i sanitkou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365

Me by teda asi nejvic vadilo ze se ty deti zase az tak neznaji. Jina situace je pokud by to byli sourozenci :nevim:
A evidentne to nebylo v noci, ja bych teda ty mensi vzala s sebou na tu pohotovost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18144
@LenkaN26 píše:
@Meeshab už se stalo
@lucenka malá nespala a jedná se o mé 2 děti…
@Cuddy ex vezl přítelkyni do nemocnice na pohotovost, protože měla nějaký problém a její dcera hlídala naše děti

aha, už rozumím. Sourozenecké konstelace i vztahy jsou pak v jiném světle. Jistě, za takových okolností bych nenechala děti samotné.
co se tedy stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994

@LenkaN26 Obecne se mne nelibi prehazovani zodpovednosti na sourozence, at je jim 10 ci 15 let. Ale 10 lete dite je jiz samostatna jednotka, jezdi samotne do skoli, na krouzky a dle meho 3 hodiny se o 2 deti DOMA postarat dokaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.7.14 17:02

A dá se ta vzít nespící dvouleté dítě s sebou. Ano, pochybil. Otázkou zůstává, co s tím chceš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
8.7.14 17:03

Na tři hodiny bych nenechala děti doma samotné, max. kdybych musela nutně do obchodu, který je za rohem.

• Citovat
  • Upravit
18144
8.7.14 17:03
@LenkaN26 píše:
@lucenka problém je, že manžel mi ani nezavolal, že je tam tak nechává a jestli nemůžu přijet a dozvěděla jsem se to až od té mojí starší. Navíc na pohotovost se dá jet i sanitkou, ne?

rozumím tomu, opravdu. Nevím, k čemu přesně došlo :hug: stalo se něco tvé malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
8.7.14 17:04

10 a 5,5 leté bych nechala doma, dvouleťáka bych vzala s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
8.7.14 17:04

@terinka4444 nechci mu dělat dusno ani v nejmenším, jen že ze mě dnes udělal hysterku, protože jsem mu řekla, že v prvé řadě měl volat mně pokud nesehnal jiné hlídání a taky, že mi to měl oznámit co se stalo. Jen mi řekl, že nejstarší neznám a tedy netuším na jaké je intelektuální úrovni a že se nic nestalo tak proč to řeším.
Mě hlavně vytočil jeho přístup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.14 17:05
@LenkaN26 píše:
@lucenka problém je, že manžel mi ani nezavolal, že je tam tak nechává a jestli nemůžu přijet a dozvěděla jsem se to až od té mojí starší. Navíc na pohotovost se dá jet i sanitkou, ne?

tak dá se jet i sanitkou, ale asi záleží co jí bylo. spíš to teďka na mě působí, že mu chceš dělat problémy, mstít se za něco :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML